Dá sa podľa vás zarobiť Gamingom ?
Re: Dá sa podľa vás zarobiť Gamingom ?
spytajte sa niekoho z esuby ci ma aspon na rohliky
je pravda že to závisí aj od tímu ale ja viem ako to funguje a nepotrebujem nejakého sprievodcu, SC2 scénu sledujem už nejaký čas a to si teda dosť prestrelil 50k-150k ?filuS napísal:Dolare, vacsinou su tieto veci v dolaroch. Prizepool a peniaze za prve miesto si nemylim, ale musim uznat, ze som to dost pritiahol za vlasy. Kazdopadne, mnoho hracov ma v zmluvach to, ze z vyhier davaju istu cast naspat teamom, ktore ich sponzoruju (a ak si myslis opak, tak sa len zamysli, ze aky zmysel by malo platit niekomu pravidelne a este k tomu mu nechat vsetko, co vyhra, ved to by boli vsetky tieto klany postavene len na tom, co dostanu od sponzorov, ktori tiez zadarmo nerobia. precitaj si http://www.progamingtours.net/index.php ... gamer.html v sekcii "salaries").iOio napísal:v akej mene to píšeš ? prize money za prvé miesto popletené s prize pool ? časť z toho čo vyhrá dáva tímu ? nepíš o SC2 dík
ak ti to niečo hovorí Code S tak víťaz $ 46,827 a víťaz nedávneho MLG $25,000 ...
Spoiler: ukázať
IMHO v dnešnej globálnej dobe nie je veľký handicap že sa človek narodil na SVK, mnohé teamy bývajú medzinárodné, základ je narodiť sa v aspoň relatívne vyspelej krajine, mať dobrý net a presadiť sa.
Čo sa týka hlavnej výhry, myslím že najväčšiu schmatol The International v DOTA2 s hlavnou výhrou 1 000 000$ pre víťazný team.
http://en.wikipedia.org/wiki/The_Intern ... mpetition)
Holt, VALVE to s DOTA2 myslí vážne
Čo sa týka hlavnej výhry, myslím že najväčšiu schmatol The International v DOTA2 s hlavnou výhrou 1 000 000$ pre víťazný team.
http://en.wikipedia.org/wiki/The_Intern ... mpetition)
Holt, VALVE to s DOTA2 myslí vážne
- Memnon
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Po 11. Sep, 2006, 02:00
urcite sa da, ale musis byt sialene dobry alebo mrte dobry a zaroven ukecany(live-stream)
MB:ASUS Maximus XI Hero / CPU:i9 9900k@5.1(4.8cache)@1.234V / CPUcooler:AC Liquid Freezer II 240 + CM Maker Gel / RAM:4x8GB Patriot Viper 4133Mhz@4oooCL18 / GPU:Gigabyte RTX 4070ti Eagle@0.925V/2670/24600 / SSD:Samsung 970 Evo Plus 2TB / HeadSet:Steelseries Arctis 7 / mouse:Steelseries Rival 650 / keyboard:Fnatic Streak RGB / PSU:Seasonic Focus Plus 850 gold / case:Fractal Design Define R6 Black + Noctua NF-A14 PWM / monitor:Acer Predator XB323UGP
- Leon
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 05. Dec, 2007, 08:00
Na slovensku sa takto zarobiť nedá určite. To sa musíš narodiť niekde kde to je národný šport (Korea) alebo chytiť dobrý klan. Zarobiť sa dá aj na streame. Teraz dost posledný čas letí stránka http://twitch.tv/. Ľudia tam streamuju svoje hranie na PC a všelijaké hry, môžeš tam potom dostávať všelijaké dotácie od ľudí atď. Streamuju sa tam turnaje a všeličo. Samozrejme tí najlepší už vyhrávajú turnaje (SC2, LOL, Dota) a tam už je odmena dosť vysoká, takže ti zahraničný si dosť zarobia. Tých medzinárodných turnajov je ročne niekoľko. Videl som už aj takých ktorý už majú dosť odberateľov na svojom kanály, a ludia im proste posielajú dotácie, a týpek, ktorý nič iné nerobí, len celý deň hraje PVP na WoWku, dostal len tak za mesiac 48 tisic eur od ľudí Čiže záleži aj na šťastí
Fakt to není o tom kde sa narodíš. Je to o tom, že hráš nonstop, hráš všeličo, a hlavne okolie ti to toleruje. Fakt je to o drine a akceptácii toho že máš doslova no life mimo hry. Minimálne vo fáze kedy chce človek preraziť. Je to ťažké veď na svete je viac gamerov ako spevákov
jj súhlasím, ale to nie je špecifikum hier, aj keď začínaš podnikať alebo začínaš kariéru ako hudobník/maliar/športovec/atď. tak tie začiatky sú nolife pokiaľ nemáš šťastie alebo konexie, akurát na to okolie nie je až také citlivé a nolife sa špecificky spomína len v súvislosti s hraním.
Ma to dačo do seba:D myslím že wingo to popísal úplne presne, gaming stále nie je dostatočne akceptovaný vo všetkých krajinách, na gamerov sa veľa ľudí pozerá ako na zvieratká, snáď sa to zmení
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 12. Máj, 2005, 20:00
ja dufam,ze sa to neznemeni, uplne mi staci sucasna situacia kde primitiv kope do lopty za miliony euro a hodnota pre spolocnost 0.
- Shatterhand
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 26. Mar, 2009, 16:45
A čo má hodnotu pre spoločnosť?
"Mind always fails first". "The darkest places in hell are reserved for those who maintain their neutrality in times of moral crises." "Tvrdiť, že vám nezáleží na práve na súkromie, lebo nemáte čo skrývať...je to isté...ako keď poviete, že vám nezáleží na slobode prejavu, lebo nemáte čo povedať."
no asi tak ja futbal a podobné miliónové športy radšej nekomentujem...
- Toman
- VIP
- Dátum registrácie: St 06. Júl, 2005, 20:00
a nebude na lanke fodbalovy turnaj?
AMD 7600X, B650M, 32Gb 6400, RTX 3070TI, Fractal Torrent
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 12. Máj, 2005, 20:00
urcite nie klikanie pri cs do mysky:) radsej keby boli podobne plateni lekari vedci a pod. taki co spravia pre svet aj nejaky pokrok a nie futbalista co za rok zarobi tolko co je rozpocet nemocnice aj so zamestnancami... asi tolko
ale samozrejme nikto z nas by sa nebranil tomu,keby mu za hranie platia
ale samozrejme nikto z nas by sa nebranil tomu,keby mu za hranie platia
neda sa tym zarobit ... hlavne v sucasnej dobe nie ... pred par rokmi mozno