Skúsenosti so žilinským MobilPC
MobilPC ZA
Re: MobilPC ZA
* nakupujem najčastejšie
- trocha obmedzujúce je iba výber tovaru z ATComp (je ochota, ak sa dá, objednať)
+ predaj a servis mobilov tiež na mieste
- ceny dobré, možno by sa dali nájsť aj kúsok lepšie v meste (neriešim - pre nižšie menované skúsenosi)
+ prístup a komunikácia ako má byť
+ reklamácie - moja 100%-ná spokojnosť (a že ich nebolo málo). Bez debát, a aj rýchlo (stalo sa mi raz že aj "z rúčky do rúčky", s tým, že reklamáciu si už vybavia oni, tuším to bol dáky "životnedôležitý" komponent)
Suma sumárum - tu nakupujem "na istotu". Z doterajších skúseností môžem odporúčať.
Do budúcnosti keby sa doplnila on-line ponuka e-shopu o pár produktov (chladiče napr., prípadne iné značky - zdroje, skrinky, etc) bolo by to ideálne - komponenty na zostavy by som ľuďom objednával z jedného miesta.
- trocha obmedzujúce je iba výber tovaru z ATComp (je ochota, ak sa dá, objednať)
+ predaj a servis mobilov tiež na mieste
- ceny dobré, možno by sa dali nájsť aj kúsok lepšie v meste (neriešim - pre nižšie menované skúsenosi)
+ prístup a komunikácia ako má byť
+ reklamácie - moja 100%-ná spokojnosť (a že ich nebolo málo). Bez debát, a aj rýchlo (stalo sa mi raz že aj "z rúčky do rúčky", s tým, že reklamáciu si už vybavia oni, tuším to bol dáky "životnedôležitý" komponent)
Suma sumárum - tu nakupujem "na istotu". Z doterajších skúseností môžem odporúčať.
Do budúcnosti keby sa doplnila on-line ponuka e-shopu o pár produktov (chladiče napr., prípadne iné značky - zdroje, skrinky, etc) bolo by to ideálne - komponenty na zostavy by som ľuďom objednával z jedného miesta.
Mate niekto skusenosti s telefonmi odtialto? Ako je to s reklamaciami, da sa napr. servisovat v Nokia servise, alebo treba zasielat do Ziliny v pripade problemov?
To buď chápeš, ale potom sa nepýtaš, alebo nevieš a potom nemá význam odpovedať.
Spoiler: ukázať
- scpeter1
- Používateľ
- Dátum registrácie: Ne 13. Aug, 2006, 02:00
vzdy mas moznost to odoslat do servisu sam...nemusis ist cez obchod....
Lenovo IdeaPad y560,120GB Samsung 840 SSD,VU+Uno 4K SE,Samsung Galaxy Note 4,root,UPC Fiber Power 130/10
Kupoval som, reklamoval som 2x ( vdaka mantákom v autorizovanom servise), ale s obchodom bezproblémová komunikácia, či už mailom alebo telefonicky.