Všeobecná diskusia
- landrower
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 16. Okt, 2009, 16:45
Re: Všeobecná diskusia
takze nemoze to byt chyba elektroniky v aute, to je podstatne
Steam: michalsveto
Spoiler: ukázať
Auto pre deti.
I found paradise, it`s Ibiza.
I found heaven at Decibel Outdoor festival - Beekse Bergen , ilvarenbeek, Netherland
I found heaven at Decibel Outdoor festival - Beekse Bergen , ilvarenbeek, Netherland
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 25. Jan, 2012, 21:07
A maju tam aj plienky?
Btw dve otazky. Kamarat mi spominal medzi recou ze mu auto za studena na dvojke "kope" vraj zvycajne ked sa po zapnuti rozbieha, viac nie, neviete cim to moze byt?
Pozeral som na ten olej, mal by tam byt nejaky Total olej, ak som si to dobre zapamatal ale neviem ci je to dobre alebo zle
Btw dve otazky. Kamarat mi spominal medzi recou ze mu auto za studena na dvojke "kope" vraj zvycajne ked sa po zapnuti rozbieha, viac nie, neviete cim to moze byt?
Pozeral som na ten olej, mal by tam byt nejaky Total olej, ak som si to dobre zapamatal ale neviem ci je to dobre alebo zle
Intel i5 4670k 4.6ghz 1.22V, Corsair h100i, Asus Maximus VI Hero, Kingston Hyperx predator 2*4gb 2400mhz cl11 XMP, Kingston HyperX 3k SSD, ST Barracuda 2TB (ST2000DM001), Asus GTX670 DCUII 1307boost/7100 1.2V,Corsair HX650, NZXT Phantom 630, repro: Logitech Z-5500, PSP 3004 black nejaky FHD Asus 22" :D
Hero 4670k validator
Hero 4670k validator
Kvoli oleju ti nebude auto kopat, skor to vidim na zasranu skrtiacu klapku od oleja, ktory sa zohreje a potom to ide lahsie.
To buď chápeš, ale potom sa nepýtaš, alebo nevieš a potom nemá význam odpovedať.
este pre istotu, takze staci objednat z akehokolvek CZ shopu na dobierku kurierom pneu a dojde to s odratanou DPHckou? ved to je mega potomquicky napísal:to plati obojstranne aj pre cz obcana ked nakupuje na svk,ked sa budem moc nudit ,tak to pohladam... v kazdom pripade pneu sa predavaju bez dph ked pride z cz na svk:) a plati sa priamo kurierovi uz cena bez dph. cize sa to extraaa oplati...
sice neviem ake pneu hlada hawk,ale tie falkeny su viac ako dobre za tu cenu
Dell E5470
Xiaomi Redmi Note 4
Edifier S330D
Xiaomi Redmi Note 4
Edifier S330D
- mirjak
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 16. Nov, 2006, 02:00
Legislativu som uz davno nestudoval, ale myslim ze, minimalne IC pre DPH musis tomu predajcovi poskytnut, aby Ti mohol vystavit doklady bez DPH...
EDIT: papek ano, _oficialne_ si to firma v CZ tiez musi overit, vid. napr. podmienky ALZA http://www.alza.sk/Publish.asp?idpm=3202
EDIT: papek ano, _oficialne_ si to firma v CZ tiez musi overit, vid. napr. podmienky ALZA http://www.alza.sk/Publish.asp?idpm=3202
Naposledy upravil/-a mirjak v St 24. Apr, 2013, 09:55, upravené celkom 1 krát.
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 12. Máj, 2005, 20:00
no to ti presne neviem povedat...
ja som objednaval na ICO a prislo uz bez dph ako som pisal:) tusim priamo z pneuking.cz
ja som objednaval na ICO a prislo uz bez dph ako som pisal:) tusim priamo z pneuking.cz
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 25. Jan, 2012, 21:07
hej hej musi to byt na ico a pride to bez dane z CR, to iste aj objednavky z Alza sk mi chodili bez dane, lebo to slo cez ich hlavnu pobocku v CR.
Intel i5 4670k 4.6ghz 1.22V, Corsair h100i, Asus Maximus VI Hero, Kingston Hyperx predator 2*4gb 2400mhz cl11 XMP, Kingston HyperX 3k SSD, ST Barracuda 2TB (ST2000DM001), Asus GTX670 DCUII 1307boost/7100 1.2V,Corsair HX650, NZXT Phantom 630, repro: Logitech Z-5500, PSP 3004 black nejaky FHD Asus 22" :D
Hero 4670k validator
Hero 4670k validator
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 12. Máj, 2005, 20:00
jednoduche hod hocijake ico firmu a dorucovacia adresa na teba tymto ta nenavadzam a nie som zodpovedny za pripadne nasledky
Trochu divny pristup. Ked tu DPH neodvedie firma na SK, tak ju musi potom zaplatit ta ceska. Cize ta dan sa odviest musi tak ci onak. Akurat pri kupe tovaru zo zahranicia tento tovar zaplatis bez dane a platis ju az nasmu statu. Pri kupe tovaru na SK platis aj dan, ktoru si na konci zdanovacieho obdobia nasledne odpises z dani. Cize to mas v podstate to iste, rozdiel je v tom, ze tie prachy zaplatis hned a az nasledne si ich odpises.
Az sa cudujem, ze je to az take jednoduche. My ked predavame do zahranicia, tak overujeme ICO aj DIC, teda ci je firma platitelom dane az potom vystavime fakturu bez DPH, lebo v pripade, ze by firma tu dan neodviedla, tak ju platime my. Vela krat sa nam ozyvaju rozni spekulanti, ktori chcu nakupit techniku prave kvoli DPH.
EDIT: Pripravovane novinky v cestnom zakone
Vacsina je iba opravou predoslych zle formulovanych zakonov, ale zopar zaujimavosti sa najde.
Az sa cudujem, ze je to az take jednoduche. My ked predavame do zahranicia, tak overujeme ICO aj DIC, teda ci je firma platitelom dane az potom vystavime fakturu bez DPH, lebo v pripade, ze by firma tu dan neodviedla, tak ju platime my. Vela krat sa nam ozyvaju rozni spekulanti, ktori chcu nakupit techniku prave kvoli DPH.
EDIT: Pripravovane novinky v cestnom zakone
Vacsina je iba opravou predoslych zle formulovanych zakonov, ale zopar zaujimavosti sa najde.
na jednej strane dobra vec, lebo stretnut v noci chodca v ciernom je ohubu. Na druhej strane by ma zaujimalo, ci ti chumaji mysleli na to, ze niekedy clovek ide po tme domov neplanovane. Pripadne sa aj v Petrzalke najde zopar miest, ku ktorym nevedie chodnik a po zotmeni a teraz aby som rychlo isiel zhanat nejake reflexne pasiky. Bude s tym este sranda, hlavne ked stretnu nejakeho fest na*ebaneho.reflexne prvky povinne pre chodcov za znizenej viditelnosti
Tomuto mam rozumiet teda tak, ze si podam ziadost o urcitu SPZ a ked ju nebudu mat na sklade, tak bez pardonu 80 € v zumpe a vyber si ine?Po novom bude môcť ľahko zapamätateľné evidenčné číslo získať ktokoľvek aj mimo poradia. Bude si však musieť za to zaplatiť 80 eur a zároveň dúfať, že tabuľky s takým číslom budú mať policajti na sklade
Takze statu sa platilo vypalne, teda dan pri kupe vozidla. Nasledne sa zaplatilo dalsie vypalne vo forme registracnej dane, pravidelnej emisky a technickej. A ked si nebodaj dovolim toto auto pouzit na ND, pripadne ho nejakym inym sposobom rozoberem, rozpredam, tak este mam platit 200 € za akysi recyklacny fond. Co recyklacny fond urobil pre to, aby moje auto zmizlo z povrchu zeme? Nebodaj chodia po tomto bazmekistane a zbieraju opustene vraky? Robia akurat tak velke hovno. Niekto si zratal priemernu cenu vraku na suciastky, vyratal z toho usly zisk statu na DPH a buch, mame tu 200 € za dodatocne odhlasenie vozidla.Ako legálne a bez pokút odhlásiť neexistujúce auto z evidencie
Stačí, ak po schválení novely zákona zaplatia príspevok do recyklačného fondu a požiadajú obvodný úrad životného prostredia o vydanie potvrdenia o neexistencii tohto starého vozidla.
To buď chápeš, ale potom sa nepýtaš, alebo nevieš a potom nemá význam odpovedať.
ja som to pochopil tak, ze mas dufat ze tu SPZ ktoru chces maju ak nie tak si mozes vybrat ine vysnivane cisla...to by bolia riadka hovadina, ze si das ziadost, zacvakas 80e a ak ti oznamia ze nemame tak mozes dat dalsiu ziadost a 80e
Ved pisem, ze vybrat si ine. Skor to, ze nepisu o moznosti, ze potom custom spz nechcem a daju mi nahodnu.
- _Mato_
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Ut 21. Mar, 2006, 02:00
When I was a young man, I had liberty, but I did not see it. I had time, but I did not know it. And I had love, but I did not feel it.
- STENLY
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: So 20. Dec, 2008, 13:44
nepoznáte nejaký obchod na SK, ked predávajú Laityng výfuky?
/// Našiel som AG AUTO Čadca
no aj tak nemajú všetko v ponuke
/// Našiel som AG AUTO Čadca
no aj tak nemajú všetko v ponuke
MB: ASUS ROG STRIX Z490-G GAMING (WI-FI) CPU: INTEL Core-i5 10600KF @ 4,1GHz, Boost 4.8GHz RAM: CRUCIAL Ballistix Black 2x8GB 3600MHz CL16
GPU: GIGABYTE GTX 1650 SSD: SAMSUNG 970 EVO 1TB HDD: WD Red 3TB PSU: CORSAIR AX750 CASE: CORSAIR Obsidian 350D W LCD: Dell U2412M 24''
Repro: Logitech Z2300 + Magnat Monitor Supreme 102
GPU: GIGABYTE GTX 1650 SSD: SAMSUNG 970 EVO 1TB HDD: WD Red 3TB PSU: CORSAIR AX750 CASE: CORSAIR Obsidian 350D W LCD: Dell U2412M 24''
Repro: Logitech Z2300 + Magnat Monitor Supreme 102
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ut 12. Aug, 2008, 12:16
kolko stoji prepis auta v okrese / mimo okresu ?
CPU: AMD Phenom X3 720 BE 2,8 GHz @ 3,9 GHz 1,45V @@@ Phenom x4 3,6Ghz 1,375V (batch no. 0905 FPMW)CPU Cooler: Gelid Tranquillo rev.2 MB: Gigabyte 790XTA-UD4 RAM: 2x4GB ADATA Xtreme Series 2000 Mhz 8-7-6-15 tRC 11 CR 1T GPU: Asus EAH5850 DirectCU (985@5200MHz(1300MHz)) Monitory: 2x 24" LCD shit CRT HDD: WD 10EALS, ST Barracuda ST1000DM003 PSU:Seasonic M12II 620W 80Plus OS: Windows 7 Ultimate SP1 x64, Myš: nejaká Canyon Klávesnica : Microsoft Natural Elite, 3DMark Vantage : P16326 3DMark 06 : 21345