Zdravim, neviem ci to tu uz je, ale neda mi nepodelit sa o skusenosti s pristupom, predajom a podpory v DATARTe. Ak premyslate o kupe alebo nebodaj o praci v DATARTe, prosim, citajte dalej. A moderatori, nemazte toto vlakno (kvoli zachovani objektivity)
1. Prve s cim to zacalo bol arogantny predajca (resp. lepsie povedane veduci) predajne v AVION Shopping Park, p. Pavel Vasicek. Nie len jeho arogancia ma nahnevalo aj jeho neustale vnucovanie nechcených produktov (k NTB si musite kupit aj predlzenu zaruku, ale RECOVERY JE NUTNOST, bez toho vam to neskor nebudeme vediet opravit, musíme vam spravit zalohu OS na USB kluc co si musite kupit atd...), licencny kluc od MS je ulozeny VRAJ V BIOSe (teda fakt?
to som nevedel hmmm)
2. Dalsia vec co som si vsimol bolo aj to, ze pan, ktory ma ist prikladom by mal mat slusne a vonave oblecenie a nemalo by mu smrdiet z huby - bohuzial pan predavac tieto veci nesplnal a o to horsie, ze to bol pan veduci predajne!!!)
3. OK, po navrate z predajne (nekupil som nic, to co som potreboval som siel kupit vedla do NAY-ka, predsa AVION mam najblizsie k robote tak preco nejst tam ked tuna maju pristup aky maju). Mojim cielom bolo napisat hodnotenie na predajcov, ktore funguje na stranke DATARTu. Samozrejme, popisal som svoje skusenosti a pocity, ohodnotil predavaca atd, vyplnil udaje ako je meno, email a pod. - dal som hodnotenie 0% hrozne (z toho pristupu sa fakt inak nedalo)
4. O mojom nakupe som odoslal odkaz aj do spolocnosti (asi niekam na centralu), podrobne som popisal problem, spytal sa nejake otazky na spolocnost atd (ci tam take veci su, ci aj ini sa podobne spravaj ap.), no co sa stalo?? odpoved od supportu nechodi a nechodi... Presiel mesiac aj cosi, odpoved ziadna. Medzitym preposlane na ine maily a odpoved? Ziadna. Odozva a respekt k zakaznikovi?? O tom nemoze byt ani reci...
5. A co sa udialo po pra dnoch od bodu 3??? Moje kompletne hodnotenie BOLO ZMAZANE (proste ziadna negativna odpoved, jednoducho ZMIZLO!!!) Zakaznikom predsa nechcu ukazovat objektivne hodnotenie, VSAK??? Iba to skreslene a pozitivne?? (ktovie ci si ho nepisu sami predavaju, doteraz nechapem ako moze mat taky predavac akym je Pavel Vasicek take hodnotenia)
6. OK, po par dnoch som opat postol hodnotenie v podobnom duchu. No a co sa stalo? Teraz nezmazali hodnotenie. 0% hrozny zmenili na 100% vynikajuci, zmenili moj nick hodnotitela na nejakeho Martin K. (povodne som bol podpisany pod mojim krstim menom, lae ako dosli k nicku Martin K. netusim - ci je to nejaky znamy Vasiceka? Mozno).
7. Nasledne potom som hodil k hodnoteniu opat moje - negativne coz bola realna skusenost. A aka je situacia po par dnoch?? Hodnotenie na webe nie je. A odpoved? Od centraly spolocnosti stale ziadna... Poslete im jeden, dva maily s otazkou na predavacov, na stranku a odpoved nikde.
MOJA RADA NA ZAVER: DATART NIDKY! NIKDY V DATARTE!!! Vyhnut sa tymto ceskym smejdom posobiacich na nasom trhu. Chcete dobry pristup, aspon aku-taku odozvu a lepsi sortiment? Tak by som zvolil asi ALZU, NAY alebo SHARK (dobre maju aj tito chyby ale predavaci su tam slusni, poradia ochotne a neponukaju blbnosti s infantilnymi argumentami.
P.S. Dufam ze tu nebude uradovat cenzura z DATARTu, ale myslim ze su schopni tu vypisovat blbosti a nezmysly ze som si to cele vymyslel a blablabla... Ale ja nemam dovod si nieco vymyslat na rozdiel od nich - negativne veci budu chciet skratka ututlat...
A co ostatni? Aky ste zazili pristup?? Netreba zabudat na obmedzeny sortiment tovaru (vacsinu vzdy musia objedavat kdesi od SC, aspon to mi bolo povedane ked som chcel nieco a skladom mali toho teda fakt malo)