World of Tanks (MMO)
Re: World of Tanks (MMO)
Inak neviem ako vy ale mna v poslednej dobe šupe (okrem toho že do týmov plneho sopliakov pizu hrajucich) aj do hier kde sú vždy 3-4 a artyni a to dost vysoke tiery a tieto dokonca rozhoduju samotne zapasy. Teraz naposledy prehra, to už ani neratam, ale samotne artyni zničili 10 tankov!!!!! Je to chore.. už ma to vážne prestáva baviť, musim hrať s KV5a T25 aby som nešiel do minusu v hre...
Spoiler: ukázať
mna irituje jedine to WG pravidlo jedneho % ..
mozem akokolvek strelit, tym luckerom vzdy ostane 1%
390dmg, 350hp a zobere mu 345... ma ide porazit..
ja so su-122-44 krasne zarabam.. s M103 prerabam, ale v podstate sa nestaram o zarobok, ale o exp. a hlavne o vyhru.
mozem akokolvek strelit, tym luckerom vzdy ostane 1%
390dmg, 350hp a zobere mu 345... ma ide porazit..
ja so su-122-44 krasne zarabam.. s M103 prerabam, ale v podstate sa nestaram o zarobok, ale o exp. a hlavne o vyhru.
- M1ch4l
- VIP
- Dátum registrácie: Št 21. Feb, 2008, 14:00
s M103 sa da ako-tak zarabat este
Music: AKG K240 MK II / Beyerdynamic DT 770 Pro 80 Ohm @ Topping DX7 Pro
Bike: 2022 Canyon Neuron CF 8; Coffee: Chemex 6-cup
Bike: 2022 Canyon Neuron CF 8; Coffee: Chemex 6-cup
viem.. ale uz ma to netrapi s premium tankom.. skor mi zalezi na exp.
No hej ide o exp ale bez kreditov iný tank nekupiš /teda ak si ich nekupuješ za love.../.
na kredity mam premium tank, nahodim premium konto a mam pocit, ze za den som sa dostal niekde okolo 2M5 striebornych.
aj to som nehral bez prestavky.
A presne takto donutia ludí kupiť si premiumko a premium tank...lacikaboss napísal:na kredity mam premium tank, nahodim premium konto a mam pocit, ze za den som sa dostal niekde okolo 2M5 striebornych.
radsej 20€ za premiumko v zlave ako bezsenne noci, ze raz zarobim 10K a nasledne tri matche prerobim po 3x 3000 s vysokym tierom.
doteraz som bol s premiumom.. a zarabal s arty, ale trvalo to dost dlho.
nehovoriac o tom ze to su je zabava neraz som sam otocil match vdaka vysokemu dpm a skoro full camo (coskoro ozajstne full ).
btw: nepijem, nefajcim, frajerka ma skoro nic nestoji. niekde to musim minut
doteraz som bol s premiumom.. a zarabal s arty, ale trvalo to dost dlho.
nehovoriac o tom ze to su je zabava neraz som sam otocil match vdaka vysokemu dpm a skoro full camo (coskoro ozajstne full ).
btw: nepijem, nefajcim, frajerka ma skoro nic nestoji. niekde to musim minut
ja z nich odpadnem
crux2005_DBx_x_x_x napísal:A ty mas taky ucet ?
s pozdravom, crux.
multiple penetrations ja sa nemozem dosmiat
crux2005 mozes ten obrazok tej posadky nahodit este raz ? Chcem to jednemu v klane ukazat, co sa nahana za skillmi, tak padne na zadok
|MB| MSI B450I Gaming Plus |CPU| AMD Ryzen 5 5600G |CPU's Cooler| AIO 140mm
|RAM| G-Skill 2x8GB DDR4 3200MHz Trident-Z |GPU| AMD Vega 7
|SSD| Intel 660p 1024GB M.2 NVMe |PSU| NZXT 650W 80Plus Gold |Case| NZXT H1 V1
|LCD| BenQ BL3200PT |Mouse| Logitech G603 |Pad| Razer Goliathus Speed |OS| Microsoft Windows 10 Pro x64 SK
|OC| Celeron D 330 E0 / Pentium E2160 M0 / Pentium E5200 M0 / Pentium E5200 R0 / Phenom II X3 720 C2 / Core i5 2500K / Core i5 6600K.
|RAM| G-Skill 2x8GB DDR4 3200MHz Trident-Z |GPU| AMD Vega 7
|SSD| Intel 660p 1024GB M.2 NVMe |PSU| NZXT 650W 80Plus Gold |Case| NZXT H1 V1
|LCD| BenQ BL3200PT |Mouse| Logitech G603 |Pad| Razer Goliathus Speed |OS| Microsoft Windows 10 Pro x64 SK
|OC| Celeron D 330 E0 / Pentium E2160 M0 / Pentium E5200 M0 / Pentium E5200 R0 / Phenom II X3 720 C2 / Core i5 2500K / Core i5 6600K.
si pozri starsie posty alebo klikni sem http://pretaktovanie.zoznam.sk/viewtopi ... 9#p1038239
Aky mate nazor na novy patch a ze su dvojnasobky o cca 21:00? Podla mna je to dost blbe, napr. ked si chcem teraz odohrat special plnohodnotne tak musim cakat do rana cize uz teraz nemozem maniacit
Crux2005 ty este hravas nahodne bitky? A ako sa prisposobujete novym zmenam v tyme ked je skoro kazdy mesiac nieco nove, mapy zmenene atd.?
Crux2005 ty este hravas nahodne bitky? A ako sa prisposobujete novym zmenam v tyme ked je skoro kazdy mesiac nieco nove, mapy zmenene atd.?
Arguing on the internet is like running in the Special Olympics. Even if you win, you're still retarded.
Samozrejme. Random je najväčší fun.stevo891 napísal:Crux2005 ty este hravas nahodne bitky? A ako sa prisposobujete novym zmenam v tyme ked je skoro kazdy mesiac nieco nove, mapy zmenene atd.?
ad zmeny: najviac sa nás dotknú nové tanky. Ale tie skúšam vždy na CT, či sa dajú použiť alebo nie. Mapy nemusíme skúšať, pokiaľ nie je nová mapa zaradená do "množiny máp ESL", ktoré sa hrajú. A zvyšné zmeny sa "integrujú" v pochode.
s pozdravom, crux.
A v random hrach pouzivas gold ammo stale alebo len v nutnych pripadoch? Je moznost zahrat niekedy s tebou v cate alebo s noobmi sa uz nehrajes? Rad by som sa naucil nieco nove a tiez by som rad vedel od profesionala ake chyby robim a v com sa mam zlepsit
Btw na zapasoch sa pouziva iba gold alebo vobec?
Btw na zapasoch sa pouziva iba gold alebo vobec?
Arguing on the internet is like running in the Special Olympics. Even if you win, you're still retarded.