RADY DO AUTOSKOLY NA ZAV. JAZDU
- Odar
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 13. Okt, 2010, 17:10
Re: RADY DO AUTOSKOLY NA ZAV. JAZDU
Prave preto, ze som na skuske v autoskole, viem, ze mam cakat a je v aute policajt - budem cakat aj hodinu. Pripadne dotycnemu bliknem svetlami, nech sa zobudi. Je totiz velmi pravdepodobne, ze prave ON nevedel, ze ma prednost. Zial na to doplatil ziak a vyletel zo skusky. Spanikaril.
- felipe25
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Po 19. Júl, 2010, 13:00
Blikat sa nesmie )) A v autoskole to nieje o panike, ale o neistote. Nehovor mi, ze Ty si si bol isty.. Po tych 10tich ci 12stich jazdach si ziadny vodic v autoskole nieje isty.. on nenapisal ako rychlo siel do krizovatky on, mozno to bolo po 15sekundach ticha v aute.
V podstate mas pravdu - tym ukazal, ze nevie kto ma prednost, ale vodicak si nezasluzi ani ten v protiiducom aute )
V podstate mas pravdu - tym ukazal, ze nevie kto ma prednost, ale vodicak si nezasluzi ani ten v protiiducom aute )
Spoiler: ukázať
- Odar
- Pokročilý používateľ
Bezne blikam, aj ked sa nesmie Ja si myslim, ze tu jednoznacna odpoved nie je. Chalanisko mal smolu, ze sa dostal do situacie, kde ho iny vodic zneistil. Ale taky je zivot. A v beznej premavke sa stretne s ovela horsimi situaciami. Velakrat bude musiet porusit cielene predpisy, aby zachoval plynulost premavky, alebo aby sa vyhol zrazke s inym autom. To je realita a na tu ho autoskola nepripravi.
- felipe25
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Po 19. Júl, 2010, 13:00
Fizel by ho vyhodil za blikanie v tom pripade
A to druhe ako pises, to sa aj mne stane velakrat, ze druhe auto nevie co tak stoji, a ja stojim.. Ja som zasa ten, co nepojde just, lebo co ked tomu bleskne hlavou ja mam prednost predsa pohne sa a aj ja sucasne, a uz budem na vine ja. Nieco ze - on stal a nesiel asi neobstoji, ked si to neprizna..
Nevadi, neurobil teraz urobi na druhy krat. Podla mna to neriesi zakladny problem arogancie mladych vodicov, co zoberu tatkovi silnu karu, alebo si za par eur kupia prisilne auto.
To ci nechaju sofera prejst na prvy alebo druhy krat na jazde je nepodstatne.
Cele toto zo strany policie, ze to sprisinili to podla mna nevyriesi... Vodic vodicak dostane a ak ma byt arogantny, bude bezohladu na to ci presiel na prvy alebo druhykrat...
A to druhe ako pises, to sa aj mne stane velakrat, ze druhe auto nevie co tak stoji, a ja stojim.. Ja som zasa ten, co nepojde just, lebo co ked tomu bleskne hlavou ja mam prednost predsa pohne sa a aj ja sucasne, a uz budem na vine ja. Nieco ze - on stal a nesiel asi neobstoji, ked si to neprizna..
Nevadi, neurobil teraz urobi na druhy krat. Podla mna to neriesi zakladny problem arogancie mladych vodicov, co zoberu tatkovi silnu karu, alebo si za par eur kupia prisilne auto.
To ci nechaju sofera prejst na prvy alebo druhy krat na jazde je nepodstatne.
Cele toto zo strany policie, ze to sprisinili to podla mna nevyriesi... Vodic vodicak dostane a ak ma byt arogantny, bude bezohladu na to ci presiel na prvy alebo druhykrat...
- Odar
- Pokročilý používateľ
Mal bliknut nenapadne, aby si to fizel nevsimol
Uplne s tebou suhlasim. To, ze ma niekto papier na jazdenie neznamena, ze vie jazdit a o ohladuplnosti ani nehovorim. Je to (ako vsetko) o ludoch. A to, ci spravi vodicak na 1. , 2. , alebo kolkykrat je nepodstatne. Podstatne je, ako bude jazdit v praxi.
Uplne s tebou suhlasim. To, ze ma niekto papier na jazdenie neznamena, ze vie jazdit a o ohladuplnosti ani nehovorim. Je to (ako vsetko) o ludoch. A to, ci spravi vodicak na 1. , 2. , alebo kolkykrat je nepodstatne. Podstatne je, ako bude jazdit v praxi.
- Martin2195
- Používateľ
- Dátum registrácie: Pi 29. Okt, 2010, 18:36
Inak to čo tu spomínate, že ak niekto pustí autoškolu (keď ide autoškola z vedľajšej) tak policajt nenechá žiaka hneď prejsť. Ja keď som robil záverečnú skúšku, mal som prejsť križovatkou rovno, s tým, že ja som bol na vedľajšej a predo mnou bola tiež vedľajšia (hlavná kolmo). Keďže bola vtedy dosť premávka tak som tam stál už asi 2 minúty, nedalo sa pohnúť a v tom ma nejaký týpek, čo išiel po hlavnej, pustil (blikol mi) a tak som išiel. Policajt nepovedal ani pol slova. Ale keby som tam mal nejakého kreténa, tak možno by to dopadlo inak....
ja ked som robil testy, tak som prisiel ku priechodu, na kt. kraji sa rozpravali 2 tetky. V podstate este boli na chodniku..
tak som spomalil, cakam co spravi, nic. stale stoji. idem dalej a vyvrtka na pata a uz je na prechode.
Ked som stupil na brzdu, tak policajta hodilo o sedadlo aj s papiermi. Instruktor vypi*oval tu staru kravu.
Podp. ma poznal, cize ako tak v pohode, lebo nevenoval pozornost mojej jazde.
Cize nakoniec uspesne. Ale presne na taku situaciu som bol pri kazdej jazde upozorneny, ze toto sa furt stava na skuskach, ze chodci doslova skacu pod auta.
tak som spomalil, cakam co spravi, nic. stale stoji. idem dalej a vyvrtka na pata a uz je na prechode.
Ked som stupil na brzdu, tak policajta hodilo o sedadlo aj s papiermi. Instruktor vypi*oval tu staru kravu.
Podp. ma poznal, cize ako tak v pohode, lebo nevenoval pozornost mojej jazde.
Cize nakoniec uspesne. Ale presne na taku situaciu som bol pri kazdej jazde upozorneny, ze toto sa furt stava na skuskach, ze chodci doslova skacu pod auta.
- lezgy
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ne 20. Feb, 2005, 20:00
- Bydlisko: Trebišov... mesto kde nik nepracuje a všetci sa maju dobre
ked sa tak zamyslam....
ja este cigana opakovat vodicak nezazil
nic proti nim
...cim to asi bude
ja este cigana opakovat vodicak nezazil
nic proti nim
...cim to asi bude