Jarná LAN párty pc.sk / pretaktovanie.sk 2013
- Toman
- VIP
- Dátum registrácie: St 06. Júl, 2005, 20:00
Re: Jarná LAN párty pc.sk / pretaktovanie.sk 2013
sak ved uvidime na foto
AMD 7600X, B650M, 32Gb 6400, RTX 3070TI, Fractal Torrent
na obranu Tomana, ja si tiez nepamatam ze by nieco vyviedol a to som bol triezvy (stav do 0,5 promile)
Spoiler: ukázať
Toman bol carovny este ked sme prisli v piatok poobede. Evidentne sa mu pacila vacsina zenskych, co sla okolo. Aspon ze este rozlisoval pohlavie. A popri tom nechybala prezentacia kopie 1.2htp v jeho GTckuZoranICS napísal:Ja si tiez nepamatam Tomanove vyvadzanie v piatok, takze som na 100% nieco stvaral aj ja ako sa poznam
Papek, pozrel si si te gumy ci ti ich mam este stale sfotit?
gumy gumy gumy ... co s nimi? ja si fakt nespominam
To buď chápeš, ale potom sa nepýtaš, alebo nevieš a potom nemá význam odpovedať.
Este ked som ich objednaval si chcel aby som ich pofotil ked budu nahodene
- BloodLove24
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: Ne 28. Apr, 2013, 19:40
Ja si ho pamätám v tomto stave už predpoludním Bolo asi dvanásť, keď sme boli v obchode a už vtedy strašne obdivoval zadok jednej blondínky s dieťaťomPapek napísal:Toman bol carovny este ked sme prisli v piatok poobede. Evidentne sa mu pacila vacsina zenskych, co sla okolo. Aspon ze este rozlisoval pohlavie. A popri tom nechybala prezentacia kopie 1.2htp v jeho GTckuZoranICS napísal:Ja si tiez nepamatam Tomanove vyvadzanie v piatok, takze som na 100% nieco stvaral aj ja ako sa poznam
- Mirdis
- Moderátor
- Dátum registrácie: Ut 04. Okt, 2005, 20:00
Ok v pohode. Ved to v klude porataj a potom poslem na ucet. Aky obed? Budem rad, ak sa opytas ohladom tej nadrze a bude to v pohodeZoranICS napísal: Mirdis, Katjusha, dnes tanknem cestou do prace a vyratame naklady. Vcera sa mi uz nechcelo kedze som uz bol na sracky a chcel som len vanu a nasledne postel. Dufam ze ste sa s nami v aute nebali
Mirdis, co som ti dlzny za ten obed?
NTB1:MacBook Pro (13-inch, 2014, 2,5 GHz Dual-Core Intel Core i5, 8 GB RAM)
NTB2:MacBook Pro (13-inch, 2018, 2,7 GHz Quad-Core Intel Core i7,16 GB RAM)
NTB3:MacBook Pro (13-inch, 2020, Apple M1,16 GB RAM)
NTB2:MacBook Pro (13-inch, 2018, 2,7 GHz Quad-Core Intel Core i7,16 GB RAM)
NTB3:MacBook Pro (13-inch, 2020, Apple M1,16 GB RAM)
- landrower
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 16. Okt, 2009, 16:45
ale zas myslim ze toman az tak strasne nevyvadzal aspon si nepamatam ze by hej
Steam: michalsveto
Nik nevyvádzal čo bolo super som rád že nevznikla žiadna blbá situácia páni
- 1500evri
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: Pi 27. Jan, 2012, 23:25
Zoran tomu ver nabuduce zase zoberem G25tku, aj ty zober svoju a aj gran turismo alebo co dame a lok2 uz hadam nebude taky husty bez sipiek a bez asistencie
PC: Nič s čím sa oplatí chváliť... :-D Klavesnica: Razer Lycosa Myš: Razer Diamondback 3G
Podlozka: Razer Goliathus Sluchadla: SteelSeries Siberia V2 Volant: Logitech G25
Smartphone: Nokia Lumia 820 a k nej Logitech mini Boombox (dikec PC.sk ! )
LAN Párty nick / nick v hrách: MiRo
Podlozka: Razer Goliathus Sluchadla: SteelSeries Siberia V2 Volant: Logitech G25
toto. Ja mam vsetko vzdy vypnute, okrem abs, lebo odhadnut kedy ti zablokovalo kolesa je vo vacsine hier nemozne (shift2 ma sice ikonku ale blbo ulozenu mimo zorneho pola). So zapnutou trakcnou kontrolou a kontrolou stability by som urcite dal lepsi cas Nehovoriac o tom ze som Grid nehral ani nepamatam, a skusal som to asi 15 kol a potom som sa na to vyflakol. Bowling a pingpong na Kinecte boli pritazlivejsie v tom momente
Paani moderatori, kto z Vas spravi Rajderovy specialny status "Nav-i-gone" ? Ta cesta cez pole v uplnej tme teda stala za to
Paani moderatori, kto z Vas spravi Rajderovy specialny status "Nav-i-gone" ? Ta cesta cez pole v uplnej tme teda stala za to
- 1500evri
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: Pi 27. Jan, 2012, 23:25
Zoran to sme vsetci hrali na full asistencii a najlahsom nastaveni a na sipkach, slo proste o to vytukat sipkami co naj cas
ja som to jazdil ked sa hralo UT, tam sa mi nedaril otak som hned vypadol tak som siel grida jazdit a vyplatilo sa repraciky su fajnove (diky moc !!) viem si ale realne predstavit nurburgring nordschleife cely okruh v shifte alebo GT na PS3, vsetci to iste auto a cisto na cas ! samozrejme na G25tkach.. to by bolo fakt mega, len asi nie kazdy s tym vie jazdit a nebolo by to moc fer :-/
ja som to jazdil ked sa hralo UT, tam sa mi nedaril otak som hned vypadol tak som siel grida jazdit a vyplatilo sa repraciky su fajnove (diky moc !!) viem si ale realne predstavit nurburgring nordschleife cely okruh v shifte alebo GT na PS3, vsetci to iste auto a cisto na cas ! samozrejme na G25tkach.. to by bolo fakt mega, len asi nie kazdy s tym vie jazdit a nebolo by to moc fer :-/
PC: Nič s čím sa oplatí chváliť... :-D Klavesnica: Razer Lycosa Myš: Razer Diamondback 3G
Tak zase v tom obchode som bol aj ja vtedy ale to co tam vtedy voslo to bolo no fuuuu akoze ten co sa neotocil musel byt zakonite buznaBloodLove24 napísal:Papek napísal:Toman bol carovny este ked sme prisli v piatok poobede. Evidentne sa mu pacila vacsina zenskych, co sla okolo. Aspon ze este rozlisoval pohlavie. A popri tom nechybala prezentacia kopie 1.2htp v jeho GTckuZoranICS napísal:Ja si tiez nepamatam Tomanove vyvadzanie v piatok, takze som na 100% nieco stvaral aj ja ako sa poznam
Ja si ho pamätám v tomto stave už predpoludním Bolo asi dvanásť, keď sme boli v obchode a už vtedy strašne obdivoval zadok jednej blondínky s dieťaťom
Naposledy upravil/-a scarinko v Po 29. Apr, 2013, 14:45, upravené celkom 1 krát.
Zoran: ja neviem, ja si na ziadne gumy nespominam. Predpokladam, ze sme sa o tom bavili v piatok vecer. Aj ked mam pocit, ze si z piatku vsetko pamatam.
Co sa tyka gridu, tak na sipkach sa mi ani inak ako bez asistov nedalo. Brake assist je v podstate ABS, trakcia je hadam kazdemu jasna. Na sipkach sa ide v podstate plny plyn aj brzda, takze bez assistov som prebrzdil kazdu jednu zakrutu. Akurat z tej stability control som bol trochu mimo, bez nej sa nedala vybrat takmer ziadna zakruta.
Co sa tyka gridu, tak na sipkach sa mi ani inak ako bez asistov nedalo. Brake assist je v podstate ABS, trakcia je hadam kazdemu jasna. Na sipkach sa ide v podstate plny plyn aj brzda, takze bez assistov som prebrzdil kazdu jednu zakrutu. Akurat z tej stability control som bol trochu mimo, bez nej sa nedala vybrat takmer ziadna zakruta.
To buď chápeš, ale potom sa nepýtaš, alebo nevieš a potom nemá význam odpovedať.
tak ja som dal s volantom a abskom po 15 kolach 1:10.015 a potom som sa na to vydrbal a siel hrat bowling Grid sa mi kedysi pacil, ale teraz mi proste nesadlo to ako sa to auto spravalo. Z kazdej zakruty som zrychloval bokem a tak sa cas dat neda...
Nordschleife + 540ponikova impreza s aerom Pripadne nejake Japonske GT500 auticko + makke slicky a ide sa. Pripadne ak by sa tam nazbieralo par sialencov tak mozme dat aj Red Bull X 2012. ~4:40 cele kolo na Schleife
Papku o tych gumach sme sa bavili asi 2 mesiace dozadu vo vseobecnej diskusii a mozno si to pamatam zle ja a nebol si to ty co chcel foto
Nordschleife + 540ponikova impreza s aerom Pripadne nejake Japonske GT500 auticko + makke slicky a ide sa. Pripadne ak by sa tam nazbieralo par sialencov tak mozme dat aj Red Bull X 2012. ~4:40 cele kolo na Schleife
Papku o tych gumach sme sa bavili asi 2 mesiace dozadu vo vseobecnej diskusii a mozno si to pamatam zle ja a nebol si to ty co chcel foto
- KatjushaMan
- Používateľ
- Dátum registrácie: Pi 10. Nov, 2006, 02:00
ZoranICS napísal:Ja si tiez nepamatam Tomanove vyvadzanie v piatok, takze som na 100% nieco stvaral aj ja ako sa poznam
Vyborna akcia, stale mam svalovku z Kinectu Skoda ze som vobec nemal chut sa babrat s tym gridom. Najblizsie bude GT5 a Shift2 aby Lok nemal sancu
Mirdis, Katjusha, dnes tanknem cestou do prace a vyratame naklady. Vcera sa mi uz nechcelo kedze som uz bol na sracky a chcel som len vanu a nasledne postel. Dufam ze ste sa s nami v aute nebali
Mirdis, co som ti dlzny za ten obed?
Fotky chcem!!!!
Okej nieje problem potom posli a najdite na ma na fcb parobci https://www.facebook.com/vyskytnuty.druh
Fotky mam dokonca aj ja v mobile neake je tam papek v zaujimavej poze