Aky hdd do pc
- dzafo
- Čierna listina bazáru
- Dátum registrácie: Ut 03. Aug, 2010, 14:19
Aky hdd do pc
Zdravim. Premyslam ze vymenim moj klasicky disk co mam v pc za nieco ine. SSD uz mam a chcem k tomu daco troska vacsie na odkladanie dat, niesom narocny na kapacitu a nemusi byt ani prehnane rychly, ale hlavne aby nehucal ako moj momentalny wd green (v momente jak zacnem z neho alebo na neho kopirovat je to ako pisaci stroj a aj ked nic nerobim z nicoho nic si zacne vydavat rozne zvuky). Napadlo ma ze by som tam dal 2,5" disk ale neviem ci je to dobry napad.
ZOSTAVA: CPU: Intel Core i5 3350P + Gelid Tranquillo + Noctua 14cm FAN. VGA: Gigabyte GTX660 OC 2GB + Homemade 1x enermax 92mm fan + noctua 92mm. RAM: Kingston HyperX 1600MHz 2x4GB. DiSK: 120GB SSD Crucial M4. CASE: Coolermaster HAF 912+. ZDROJ: Enermax Pro82+ 625W MYŠ: Razer Taipan. PODLOŽKA: Razer Destructor. KLÁVESNICA: Logitech G105. ZVUK: Creative X-Fi 5.1 Pro + Creative HD50 + Audio-Technica ATH-TAD400.
Re: Aky hdd do pc
Ak chceš ticho a nezáleží extrémne na rýchlosti, tak 2,5" disk nie je zlý nápad.
Ešte je možnosť dať ho potom do dvoch boxov a potom to už musí byť ultra tiché.
Ešte je možnosť dať ho potom do dvoch boxov a potom to už musí byť ultra tiché.
Define R4 Titanium grey - 2xAC F14 Silent + 2xAC P12, Corsair RM 550x, Gigabyte B 660 Gaming X AX, Core i5 - 12500 + Silentium PC Fortis 5, ASUS RTX 4070 Dual, Kingston 2*16GB-3600MHz, Kingston KC 2500, Crucial MX 500/1000GB, WD1003FZEX + WD5002AALX v boxoch Himuro, SyncMaster 2494LW, Icon uDAC v 2, SHP8900, Tascam VL-A5
- dzafo
- Čierna listina bazáru
- Dátum registrácie: Ut 03. Aug, 2010, 14:19
No myslim ze tichsie to bude urcite a uvarit ho zas nemusim
to je aj tak len ulozisko docasnych dat

ZOSTAVA: CPU: Intel Core i5 3350P + Gelid Tranquillo + Noctua 14cm FAN. VGA: Gigabyte GTX660 OC 2GB + Homemade 1x enermax 92mm fan + noctua 92mm. RAM: Kingston HyperX 1600MHz 2x4GB. DiSK: 120GB SSD Crucial M4. CASE: Coolermaster HAF 912+. ZDROJ: Enermax Pro82+ 625W MYŠ: Razer Taipan. PODLOŽKA: Razer Destructor. KLÁVESNICA: Logitech G105. ZVUK: Creative X-Fi 5.1 Pro + Creative HD50 + Audio-Technica ATH-TAD400.
Aky disk by ste mi odporucil do pc.mal by mat aspon 1TB,mam este staru dosku,tento vyzera byt super len ci ho pripojim?
http://www.epicom.sk/detail-produktu/hd ... rz/100619/
Spoiler: ukázať
- rix_o
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 24. Jan, 2011, 14:36
2,5 disk neuvaris, ani keby bol v kozusinke zabaleny, mam 500gb v boxe, 5cm od neho ho nepocujem ze ide, a je len taky letny na dotyk
sa cudujem ze green mas ako pisaci stroj, a vidis ja ho mam absolutne tichy aj pri komirovani ma tichy seek, malinko ale ze by to neaj bolo pocut, vlastne anio nom neviem
A ked nemam black na system tak je to tiez v pohode, pri zahrani pocut, ale pri win to bolo neustaly seek
tiez som za red, alebo 2,5 1tb tiez moze byt, ak len na odkladanie
sa cudujem ze green mas ako pisaci stroj, a vidis ja ho mam absolutne tichy aj pri komirovani ma tichy seek, malinko ale ze by to neaj bolo pocut, vlastne anio nom neviem
A ked nemam black na system tak je to tiez v pohode, pri zahrani pocut, ale pri win to bolo neustaly seek
tiez som za red, alebo 2,5 1tb tiez moze byt, ak len na odkladanie
- molnart
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Ut 19. Jún, 2012, 23:03
preco by si ho nepripojil? pojde ti bez problemov.SUBOSVK napísal:Aky disk by ste mi odporucil do pc.mal by mat aspon 1TB,mam este staru dosku,tento vyzera byt super len ci ho pripojim?
inac neviem, mne sa 2.5 disky nejakko extra tiche nezdaju. mam v jednom PC 500GB Hitachi 7200rpm a dost ho pocut, a rovnako ani v notebookoch nemozem povedat ze by tie disky boli bezhlucne
ved to je 3,5,a dik za info,inak v porovnani s timto by mi nestacil?jedna sa mi o zalohu
http://www.epicom.sk/detail-produktu/hd ... 2rz/67321/
http://www.epicom.sk/detail-produktu/hd ... 2rz/67321/
aky disk sa oplati?co najlacnejsi 1tb???chytro nemam uz miesto,a vyplata uz je na ceste 

- rix_o
- Sponzor fóra gold
oplati sa 2TB, ale asi nedas vyse 100€, ale siel by som do REDu
ale ako si pisal ak ti je green hlucny, mozno uz len ssd 1TB, ale za to kupis aj auto
asi mas moc tiche pc ked ho pocujes, alebo prve revizie diskov, ja mam 15EARS a nie je hlucny, malinko ale to nevnimam
od RED uz nemas ani na vyber
ale ako si pisal ak ti je green hlucny, mozno uz len ssd 1TB, ale za to kupis aj auto

asi mas moc tiche pc ked ho pocujes, alebo prve revizie diskov, ja mam 15EARS a nie je hlucny, malinko ale to nevnimam
od RED uz nemas ani na vyber
ja som nikde nepisal ze mi neni tichy green ja neviem ake su tie wd,hadam by mi aj stacil a 10€ usetrim o rok dva zas budu ine disky ine ceny 

- rix_o
- Sponzor fóra gold
ale ved v hlavnom prispevku si napisal ze tu vydava ktovie akezvuky a ked s nim nieco robis ti huci ako pisaci stroj
- rix_o
- Sponzor fóra gold

tak priplatit za ten RED???
- Odar
- Sponzor fóra silver
- Dátum registrácie: St 13. Okt, 2010, 17:10
Za RED by som si priplatil uz len kvoli 3-rocnej zaruke. Hlucnostou su papierovo cca ako Green-y. Niekto tvrdi, ze Greeny su tichsie, niekto, ze RED-y su tichsie. Tak tazko povedat - mozno zalezi od konkretneho modelu, serie, firmware . . .