Pokusny neoficialny IRC kanal pc.sk
- Zoltan Balaton
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 13. Jún, 2008, 20:01
Re: Pokusny neoficialny IRC kanal pc.sk
poslednych parkrat ked som tam bol tak tam boli vsetci taki zazrati do debaty ze ma uplne ignorovali..je to tam uz ako geek doupe cize strata casu asi pre mna len
a co cakas od IT irc kanalu?
mozno si len riesil nieco nezaujimave pre skupinu, ja ked tam pridem tak je skoro stale o com a s kym kecat
mozno si len riesil nieco nezaujimave pre skupinu, ja ked tam pridem tak je skoro stale o com a s kym kecat
ked nieco chces treba stym trocha dlhsie otravovat
| Intel Core i5-2500K @ 4,5GHz + NOCTUA NH-D14 | ASUS P8P67 | 2x4GB Kingston 1333 CL9 | ZOTAC 1060 6GB | Samsung 850 250GB | SeaSonic X-560 | Fractal Design Define R3 BlackPearl | BenQ BL2420PT | Lenovo Explorer | ZOWIE EC1-A | TAITO | SideWinder X4 | Playseat Challenge | Logitech DFGT |
MBP 13" A1502
MBP 13" A1502
- Endy
- Používateľ
- Dátum registrácie: Pi 06. Feb, 2009, 10:42
co nechceli byt s tebou v jednej miestnosti ?
Co tak podporit kanal hlavnou strankou, naucit ludi mircu s nnscriptom a ako si zriadit free bounceri... skoda ze to nieje na quakenete tam by som vedel zohnat onych ludi co stoja na kanaly (po 5 rokoch som zabudol ako sa to hostovanie vola) a ziskat tak aspon L bota... neviem ako je to s ostatnymi servermi ci rozdava aj tento botov po urcitom idlovani vacsej skupini ludi na kanali. Do topicu by mohol sa zaviest web kde by boli vsetky hlavne veci {groupy pc.sk tam a tam} blogy (navod na zivot - toto skus co.. optimalizacia PC a Windowsu a nejake tie pikosky a fajnoty, kanal by bezal aj z webu na to je app.
Skoda ze som stratil stare ICQ (zalozene niekedy v roku neviem kedy, kde som mal email este na zozzname) po dajme tomu 8 rokov som zabudol heslo jak som ho menil tak jak si mam pamatat ten email z detsva........ prisiel som o minimalne 500 ludi a mal som tam kopec ludi co mi stali za chrbtom.
Ale idlerov zohnat viem takze by sa z toho mohol stat fakt aktivny kanal kde by to kazdy den frcalo jedna rardost az skoda sa od toho odtrhnut. Vtipy, zivot, a hlavne poradenstvo PC. A s forom by to bolo samozrejme prepojene jedna radost uplne samo.
Skoda ze som stratil stare ICQ (zalozene niekedy v roku neviem kedy, kde som mal email este na zozzname) po dajme tomu 8 rokov som zabudol heslo jak som ho menil tak jak si mam pamatat ten email z detsva........ prisiel som o minimalne 500 ludi a mal som tam kopec ludi co mi stali za chrbtom.
Ale idlerov zohnat viem takze by sa z toho mohol stat fakt aktivny kanal kde by to kazdy den frcalo jedna rardost az skoda sa od toho odtrhnut. Vtipy, zivot, a hlavne poradenstvo PC. A s forom by to bolo samozrejme prepojene jedna radost uplne samo.
chalani co tak tam obcas zavitat ? nehovorime len o PC verte mi .... Killswitch vas rad uvita
- Toman
- VIP
- Dátum registrácie: St 06. Júl, 2005, 20:00
JA CHCU TAPATALK.....
AMD 7600X, B650M, 32Gb 6400, RTX 3070TI, Fractal Torrent
-
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 28. Feb, 2011, 11:49
z IRC sa viac menej stala komunita das <10 ludi
main: 9950X + Noctua NH-D15 G2, ASUS STRIX B650E-F, Kingston 64gb DDR5 6000 CL30, 7900 GRE Nitro+, 990 Pro 4TB, ASUS STRIX Aura RGB 1000W, Fractal North XL + 4x Noctua A14x25 G2
to este funguje?
-
- Moderátor
- Dátum registrácie: Ut 26. Feb, 2008, 14:00
- killswitch
- VIP
- Dátum registrácie: Pi 21. Jan, 2005, 20:00
IRC nikdy neumiera kludne pridite, nehryzieme