E-Shop, ktorý je najlepší
Re: E-Shop, ktorý je najlepší
http://tichepc.sk od tohto eshopu budem kupovať najbližšie nové komponenty do nového pc skvelé referencie, ceny aj všetko a predsa kurier to istí ! leto to istí
Spoiler: ukázať
-
- Používateľ
- Dátum registrácie: Pi 22. Okt, 2010, 16:32
tak pixmania nebola az tak lacna co som pozeral, je skoda ze obchod skonci to je jasne , s tym gigastore som sa asi klepol teda , neviem ci to je presne ten velkosklad ktory myslim , teda ak tam ten velkosklad este je , ale mali vobec najlepsie ceny na sk , na pretaktovanie mate drahe graficke , este tie keby padli dolu o 5 - 10 % percent tak bude fajn
- dexterav
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 06. Máj, 2002, 02:00
my tam nemáme nič
z TichéPC je snád každý spokojný aj napriek vyšším cenám, ale aj tie sú cca na úrovni napr alzy
a čo dokáže Gabo zohnať o tom by som vedel vcelku dosť rozprávať
ako sa vraví dobré sa chváli takmer samo
z TichéPC je snád každý spokojný aj napriek vyšším cenám, ale aj tie sú cca na úrovni napr alzy
a čo dokáže Gabo zohnať o tom by som vedel vcelku dosť rozprávať
ako sa vraví dobré sa chváli takmer samo
To znie zaujímavodexter napísal: a čo dokáže Gabo zohnať o tom by som vedel vcelku dosť rozprávať
-
- Moderátor
- Dátum registrácie: Ut 26. Feb, 2008, 14:00
Prepac za vyraz, ale si sa s konom zrazil ? Na 500-600 eurovych grafikach su aj najvacsie rozdiely medzi superlacnym a najdrahsim shopom do 20 euro, co je podla mojho prepoctu do 4%. A casto to, ci je graficka v TichePC "draha" alebo nie zavisi aj od vyrobcu.cellfactor napísal:na pretaktovanie mate drahe graficke , este tie keby padli dolu o 5 - 10 % percent tak bude fajn
Priklady (ceny TichePC/Datacomp):
EVGA GeForce GTX 660 Ti SC+ (03G-P4-3663-KR) - 301 vs 331 euro
ASUS GTX670-DC2-2GD5 - 389 vs 381 euro
GIGABYTE GeForce GTX670 4GB DDR5 - 419 vs 406 euro
ASUS Titan - 921 vs 934 eurp
Gigabyte Titan - 932 vs 918 euro
Jednoducho, nic take ze "mate drahe graficke" neexistuje, a duplom nejake znizenie o 5-10% neprichadza do uvahy. Ak by to Gabo predaval o 5-10% lacnejsie, tak by to obcas uz predaval aj so stratou.
-
- Používateľ
faugusztin napísal:Prepac za vyraz, ale si sa s konom zrazil ? Na 500-600 eurovych grafikach su aj najvacsie rozdiely medzi superlacnym a najdrahsim shopom do 20 euro, co je podla mojho prepoctu do 4%. A casto to, ci je graficka v TichePC "draha" alebo nie zavisi aj od vyrobcu.cellfactor napísal:na pretaktovanie mate drahe graficke , este tie keby padli dolu o 5 - 10 % percent tak bude fajn
Priklady (ceny TichePC/Datacomp):
EVGA GeForce GTX 660 Ti SC+ (03G-P4-3663-KR) - 301 vs 331 euro
ASUS GTX670-DC2-2GD5 - 389 vs 381 euro
GIGABYTE GeForce GTX670 4GB DDR5 - 419 vs 406 euro
ASUS Titan - 921 vs 934 eurp
Gigabyte Titan - 932 vs 918 euro
Jednoducho, nic take ze "mate drahe graficke" neexistuje, a duplom nejake znizenie o 5-10% neprichadza do uvahy. Ak by to Gabo predaval o 5-10% lacnejsie, tak by to obcas uz predaval aj so stratou.
ok nechaj totak , dexter ty si co myslel ze nic tu nemame ty si zo ziliny?
- dexterav
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 06. Máj, 2002, 02:00
nepochopil si, napísal si to tal ako by sme my užívatelia fora vlastnili tichepcna pretaktovanie mate drahe graficke
-
- Používateľ
dexter tak to si skor nepochopil ty lebo nic take som nepisal , ale to nic inak gigastore je aj v zahranici myslim ze na sk bude mat len pobocku len tolko , nechcem vraviet ze zas vyhodna cena vyhrava jasne ze nie , aked budem kupovat nove pc este pockam na prichod grafik a procakov, potom sa uvidi kde kupim
Som nestihol dopísať príspevok -> jeden z dôvodov prečo som prestal prispievať odkazy resp. rady a odkazy do nákupky je práve ten, že potom 8 z 10 ľudí si myslí, že Tiché PC.sk je nejako zviazané s pc.sk - nie nie je. Treba si to uvedomiť - rád ľudom poradím, prejednám s nimi všetko od A-Z, ak je možné dám zľavu takú aby to bolo OK....každopádne každý NORMÁLNY eshop a obchodník vie s akými maržami musí pracovať aby poskytol služby, ktoré poskytuje.
Hlavne nechcem aby sa to tu zas zvrtlo do nejakej hádky a pod. každý si je sebe pánom a nech si vyberie čo je najlepšie
Hlavne nechcem aby sa to tu zas zvrtlo do nejakej hádky a pod. každý si je sebe pánom a nech si vyberie čo je najlepšie
PC1 Intel Core i7-4960X@4,8GHz . ASRock X79 Extreme 11 . 32GB Corsair Dominator 2133MHz DDR3 . Zotac GTX 1080Ti . Samsung 850 PRO 256GB . Samsung 840 1TB . SF Leadex 750W . AOC Q3279VWFD8 . Noctua
PC2 i5-2500K . Noctua NH-U12 . ASUS P8Z68-V PRO . 16GB G.Skill Ripjaws X . EVGA GTX 1070 SC . Intel 530 240GB . Samsung 850 PRO 2TB . COUGAR GX-600W . Lian Li PC-V1010A - Silver . ASUS Xonar Essence STX + HD555
PC2 i5-2500K . Noctua NH-U12 . ASUS P8Z68-V PRO . 16GB G.Skill Ripjaws X . EVGA GTX 1070 SC . Intel 530 240GB . Samsung 850 PRO 2TB . COUGAR GX-600W . Lian Li PC-V1010A - Silver . ASUS Xonar Essence STX + HD555
- felipe25
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Po 19. Júl, 2010, 13:00
Podla mna je zasa normalne, ked niekto ak ma blizko k nejakemu shopu tak posiela odkazy na dany shop. A to nemusi byt ani vlastny obchod, ale vidim v poradni ze vela ludi linkuje alzu, alebo tichepc lebo maju dobre skusenosti. Je jasne, ze ak niekto nieco ide kupit a ide mu vyslovene o cenu, tak si tu istu vec kupi mozno uplne inde ako v nalinkovanom shope.
Ja som zatial ziadnu staznost na take tichepc napriklad nevidel, pricom na konkurenciu je ich dost vela. Proste, je to nieco ako som pisal davnejsie v inom poste - je velky rozdiel ked sa kupuju v obchode, kde robi 30-40ludi, a nikto o nicom nevie, jeden den sa riesi reklamacia s osobou A, druhy den s osobu B a ziadny zaznam o rieseni s osobu A ani nieje /ked sa riesi cez telefon, ked nieje mozne prist osobne, alebo shop nema pobocku/ - a je rozdiel ked sa to riesi s mensom obchode kde su 2-3ja ludia, a naozaj ked niekto ma problem, tak ho aj riesia, a nevykaslu sa na to s myslienkou - zajtra zavola zas a poriesi ho kolega / a ten zajtra si povie to iste a dookola - u mna realne zazite flipy s nemenovanymi e-shopmi - jeden povedal mne nieco uplne ine, nez sestre druhy ktora volala o polhodinu, lebo sme si nedali vediet ze uz som volal ja/.
A k cene - je jasne, ze shop co dava zaruku "vyrobcu" si to musi nejak kompenzovat, ked nieco reklamuje po 4roch rokoch, kurier mu to zadarmo nezoberie atd.
Tiez som sa poucil v minulosti, ked som kupil v shope nieco, co ma inde zaruku bezne 36 mesiacov, a obchod kde som vzal sa po 24m nestaral, ale mal najlepsiu cenu. /napr. tak zakladne dosky, HDDcka davnejsie/. Takze tak.
Ja som zatial ziadnu staznost na take tichepc napriklad nevidel, pricom na konkurenciu je ich dost vela. Proste, je to nieco ako som pisal davnejsie v inom poste - je velky rozdiel ked sa kupuju v obchode, kde robi 30-40ludi, a nikto o nicom nevie, jeden den sa riesi reklamacia s osobou A, druhy den s osobu B a ziadny zaznam o rieseni s osobu A ani nieje /ked sa riesi cez telefon, ked nieje mozne prist osobne, alebo shop nema pobocku/ - a je rozdiel ked sa to riesi s mensom obchode kde su 2-3ja ludia, a naozaj ked niekto ma problem, tak ho aj riesia, a nevykaslu sa na to s myslienkou - zajtra zavola zas a poriesi ho kolega / a ten zajtra si povie to iste a dookola - u mna realne zazite flipy s nemenovanymi e-shopmi - jeden povedal mne nieco uplne ine, nez sestre druhy ktora volala o polhodinu, lebo sme si nedali vediet ze uz som volal ja/.
A k cene - je jasne, ze shop co dava zaruku "vyrobcu" si to musi nejak kompenzovat, ked nieco reklamuje po 4roch rokoch, kurier mu to zadarmo nezoberie atd.
Tiez som sa poucil v minulosti, ked som kupil v shope nieco, co ma inde zaruku bezne 36 mesiacov, a obchod kde som vzal sa po 24m nestaral, ale mal najlepsiu cenu. /napr. tak zakladne dosky, HDDcka davnejsie/. Takze tak.
- mirjak
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 16. Nov, 2006, 02:00
EDIT: aha som to nepochopil, ze ide len o IT hardware, myslel som vseobecne, tak mazem...
- felipe25
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Po 19. Júl, 2010, 13:00
Tak aj ja som sa vyjadril skor vseobecne.. aj take shoppie, hej.sk, mall.sk maju v ponuke Hardware, sice to nieje ich primarny predaj ale maju
tichepc má asi najlepšie referencie a čo som si písal s Gabom tak vie dať aj zľavu, to inde ani nechcú o tom počuť
- Memnon
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Po 11. Sep, 2006, 02:00
osobne uz kupujem len z e-shopov, kde si mozem prist osobne vyzdvihnut(a obrazne povedane oplieskat im tovar o hlavu ak mam pocit ze som v prave; co sa mi zase raz potvrdilo, ked som bol reklamovat v nay.sk(velmi dobre vycviceny reklamacny technik))
po opletackach s grafikou uz nikdy viac nejdem po najnizsej cene+kurier
jedine by som kupoval cez kuriera napr. nejaku specialitu od gaba, alebo podobne
po opletackach s grafikou uz nikdy viac nejdem po najnizsej cene+kurier
jedine by som kupoval cez kuriera napr. nejaku specialitu od gaba, alebo podobne
MB:ASUS Maximus XI Hero / CPU:i9 9900k@5.1(4.8cache)@1.234V / CPUcooler:AC Liquid Freezer II 240 + CM Maker Gel / RAM:4x8GB Patriot Viper 4133Mhz@4oooCL18 / GPU:Gigabyte RTX 4070ti Eagle@0.925V/2670/24600 / SSD:Samsung 970 Evo Plus 2TB / HeadSet:Steelseries Arctis 7 / mouse:Steelseries Rival 650 / keyboard:Fnatic Streak RGB / PSU:Seasonic Focus Plus 850 gold / case:Fractal Design Define R6 Black + Noctua NF-A14 PWM / monitor:Acer Predator XB323UGP