Hmm, skusal som to niekolko krat zacat hrat, ale... popravde, som sklamany. Nedostal som sa ani na level 2. Z elder scrolls 2 daggerfall som bol mimo a hraval som to ako manik. Z morrowindu som nebol az tak nadseny, ale ta grafika ma dostala.
Ale u Obliviona, neviem preco, proste ma to nebavi. Hra mi pripada tak nudna a fadna. Grafika sa mi vobec nepaci (a to mam maxnute detaily a dokonca aj mody co ju este o kus vylepsuju). Je to cudne, ale z Morrowinda mam ovela lepsi vizualny zazitok (samozrejme po nainstalovani vylepsenych textur).
Tak neviem... asi nejaky cas este pockam, kym na to vyjdu poriadne mody, ale mam taky pocit, ze ani tie to nezachrania.
To je dan za to, ze Bethesda chce nahrabat co najviac a robi hry na herne konzoly.
Vzivote som sa viac netesil na nejaku hru, vyvoj som sledoval skoro rok a pol, dokonca som si hlavne kvoli nej upgradol pocitac. Hoci je to kus programatorsky dobre odvedenej prace, nieco ma na tej hre tak odpudzuje, ze ju ani nedokazem zacat hrat. Nezachranilo to ani niekolko-hodinove usilie stahovania modov... ktore sice eliminovalu znacnu cast veci, co mi vadili, ale stale nie dostatok na to, aby ma to zacalo bavit a pocitil som tu tuzbu hrat ako pri predoslych seriach. tak toto ma fakt dostalo