Spoiler: ukázať
Predstav si, že počas priaznivého počasia chodím bicyklom. Počas nepriaznivého autom. Prečo? Napriek tomu, že je to len 5km, nejde mi nijak použiteľný autobus (ak nechcem 10 minút meškať alebo 30 minút stáť pred zavretou firmou.)trojan4x4 napísal:10km denne ? Choď autobusom
Kde som hovoril niečo o špinavých peniazoch? Áno, sú špinavé, až dosť moc. A? Mne jednoducho a skrátka vadí, ak sa mám niečoho dotýkať mokrými rukami. Kopec ľudí má iné fóbie. Pre mňa nepochopiteľné fóbie. Tak ja mám takúto...trojan4x4 napísal:ale to zas budeš musieť chytať špinavé peniaze fúúúj
Pre teba je to divné. Pre mňa nie. Ak si rád v lete počas cesty mestom otvorím okno a chcem si vyložiť ruku a pravidelne ma obťažuje kolík na zamykanie - je zlé, ak ho v ďalšom aute nechcem? A že načo mi je potom klíma? No, po zdravotnej stránke sa ja a klíma moc nemusíme, ale ísť 100km/h s otvorenými oknami - to radšej klíma... ...a ani okná, ani klíma - to sa v lete nedá... Niekto nechce motor s objemom menším, ako 5.0l a je normálny*... ...tak ja nechcem kolíky... ....kľúčky som už myslím vysvetlil...(*= ja s tým problém nemám, kto chce, nech chce, prečo by to mne malo vadiť... ...popisujem reakcie určitých ľudí v určitých temách...)trojan4x4 napísal:vyberať si auto na základe týchto bežných a nebežných bodov ako sú klučky a podobne je trochu divné.
Majú filtre aj na kľučky? Nie...trojan4x4 napísal:Tu vôbec nejde o to, že by si mal blok, ty si proste tak hnilý, že si také auto ani len nevieš sám pohľadať. Na nete je hrozné množstvo bazárov ktoré majú výborné filtre, trebárs autobazar.eu ...
Takéto niečo som kde prosím ťa napísal? Alebo niečo v podobnom zmysle? Kedy som od koho chcel, aby po bazároch kontroloval za mňa stav auta a platil si skúšobnú jazdu môjho budúceho auta? Tento topic vznikol preto, že možnože by si ho prečítal človek, ktorý by na všetky body v duchu povedal "to mám" a možno by sa mu chcelo napísať sem niečo k veci... ...nestačím sa čudovať špeciálne nad touto časťou tvojho príspevku.trojan4x4 napísal:Nemáme my namiesto teba chodiť do bazárov a kontrolovať či nieje hrdzavé poprípade prehnité. Či je motor v dobrom stave a nežere olej, samozrejme skúšobnú jazdu si zaplatíme zo svojich peňazí.
1. Nerobím. 2. keby aj - tak čo ako? Ak už si to začal čítať, k čomu ťa nikto nenútil, načo teda reaguješ, ak si usúdil, že si robím srandu?trojan4x4 napísal:Mám taký silný pocit, že si z nás robíš srandu.
Že prečo, to môj mozog nestačí pochopiť. Kľudne sa obuj aj do tejto vety...trojan4x4 napísal:Topic takéhoto typu ma nesmierne vytáča, ba až sere
Čítal som už všelikde všeličo. Ale príspevok s obsahom, aký si ty dal by som nikdy nečakal a netuším, čím som si ho zaslúžil... ...či nebodaj ma osobne poznáš a vieš, že na aute šetrím, kde sa dá? Ak áno, je niečo zlé na tom, že auto neumývam šampónom, ale len mydlovou vodou? Alebo na tom, že to čo si myslím, že si opravím sám, tak si spravím sám? Áno, niekedy som bez auta aj niekoľko dní, lebo čo servis spraví za 3 hodiny ja urobím za tri dni.. ...a čo... ...pre toto som zlý? Z tohto máš pocit, že od niekoho tu som žiadal, aby za mňa pobehal bazáre, vyskúšal mi auto a doviezol mi ho pred panelák? Ozaj nechápem... ...ne-chá-pem...
mirjak napísal:taka Dacia Logan vacsinu z toho splna...
ďakujem za tipy, pozriem...maniak napísal:Skus pozriet Hondu Civic 8g (UFO), motor 1.4 DSi alebo 1.8 VTEC