Tričká pc.sk a pretaktovanie.sk
Re: Tričká pc.sk a pretaktovanie.sk
poisteny asi nemusi byt ked je to 2x drahsie, vsak su to len tricka... nie? ale necham na tebe.
(osobne by som tam stanovil pevnu cenu 10E/kus pre vsetkych, budes mat menej starosti s ratanim kto kolko plati (posta, neposta, posta viacerych kusov..) a myslim ze ludia aj tych par centov navyse radi daju tebe za trable )
(osobne by som tam stanovil pevnu cenu 10E/kus pre vsetkych, budes mat menej starosti s ratanim kto kolko plati (posta, neposta, posta viacerych kusov..) a myslim ze ludia aj tych par centov navyse radi daju tebe za trable )
tiež si myslim, že netreba poistený list ale niesom protivalistar napísal:poisteny asi nemusi byt ked je to 2x drahsie, vsak su to len tricka... nie? ale necham na tebe.
Este by som sa chcel spytat, ci by sme sa nemohli nejak dohodnut ludia z okolia aby sa to neposielalo kazdemu zvlast, ale napriklad len jednemu a potom by sme si po to prisli. Myslim ako ludia co byvaju len par km od seba. Nech nema tolko roboty Land, kazdemu to vypisovat zvlast a posielat...Len napad, co vy na to? Ci uz to zbytocne komplikujem?
CPU: R9-5900X Cooler: Kraken X62 MB: x570 TUF PRO (Wi-Fi) GPU: RTX 3080 Ti Suprim X
RAM: GSkill 64GB 3600CL16 SSD OS: Corsair MP600 PRO XT 2TB
SSD: Micron 7400 PRO 3840BG, PNY CS3040 2TB, Kingston KC600 1TB PSU: Corsair HX1000 CASE: Fractal Torrent
RAM: GSkill 64GB 3600CL16 SSD OS: Corsair MP600 PRO XT 2TB
SSD: Micron 7400 PRO 3840BG, PNY CS3040 2TB, Kingston KC600 1TB PSU: Corsair HX1000 CASE: Fractal Torrent
- gammaray
- Administrátor
- Dátum registrácie: Po 23. Okt, 2006, 02:00
Landrower vam vsetko vyjasni ako bude. Cakajte.
ZOSTAVA CPU: AMD 5600x MB: GIGABYTE B550M AORUS PRO-P (rev. 1.0) Cooler CPU: SilentiumPC Fera 5 RAM: Crucial Ballistix Black 16GB (2x8GB) DDR4 3600MHz CL16 M.2 SSD NVME system: Samsung 980 1TB M.2 SSD NVME data: Samsung 980 1TB DVD RW: Samsung SH-S183A GPU: GeForce RTX™ 3070 GAMING OC 8G (rev. 2.0) PSU: CORSAIR RM750x PSU 750W 80+ Gold 2021 Monitor: LG 32GK850F CASE: Fractal Design Define Mini Headset: KOSS SB/45 Repro: Fluid Audio F5 Myš: Logitech G Pro Klávesnica: Corsair K68 RGB OS: Windows 10 Pro 64bit
- landrower
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 16. Okt, 2009, 16:45
nebudem to posielat poistene, len doporucene, to je potom nejak 2€ aj s obalkou.
teraz poprosim kazdeho nech mi do SS posle adresu, alebo ak sa pre to zastavi v BA tak staci napisat ze sa pre to zastavite
nebudem riesit viacero ludi do jednej obalky, bola by to pre mna velka komplikacia. taktiez potom poprosim neposielat peniaze za viacero ludi v jednej platbe, ale o plateni az ked budem mat pre kazdeho sposob dodania a teda spravim kazdemu cenu
teraz poprosim kazdeho nech mi do SS posle adresu, alebo ak sa pre to zastavi v BA tak staci napisat ze sa pre to zastavite
nebudem riesit viacero ludi do jednej obalky, bola by to pre mna velka komplikacia. taktiez potom poprosim neposielat peniaze za viacero ludi v jednej platbe, ale o plateni az ked budem mat pre kazdeho sposob dodania a teda spravim kazdemu cenu
Steam: michalsveto
Spoiler: ukázať
inak dajte sem prosim co je podla vás kralovska morda aby som potom nebol prekvapeny
RGB
link na tricka bol par stran dozadu http://www.adler.info/SK/SK/eshop/trick ... y-200_110/ tu si pozri co potrebujes
- gammaray
- Administrátor
- Dátum registrácie: Po 23. Okt, 2006, 02:00
Mas to v prvom poste tiez
ZOSTAVA CPU: AMD 5600x MB: GIGABYTE B550M AORUS PRO-P (rev. 1.0) Cooler CPU: SilentiumPC Fera 5 RAM: Crucial Ballistix Black 16GB (2x8GB) DDR4 3600MHz CL16 M.2 SSD NVME system: Samsung 980 1TB M.2 SSD NVME data: Samsung 980 1TB DVD RW: Samsung SH-S183A GPU: GeForce RTX™ 3070 GAMING OC 8G (rev. 2.0) PSU: CORSAIR RM750x PSU 750W 80+ Gold 2021 Monitor: LG 32GK850F CASE: Fractal Design Define Mini Headset: KOSS SB/45 Repro: Fluid Audio F5 Myš: Logitech G Pro Klávesnica: Corsair K68 RGB OS: Windows 10 Pro 64bit
- landrower
- Pokročilý používateľ
vecer odstartujem platby, kazdemu kto mi poslal adresu/sposob dodania poslem c uctu a pokyny
- landrower
- Pokročilý používateľ
tak aj skor, zacal som rozposielat pokyny k plateniu tym ktori mi uz dali adresu alebo urcili sposob dopravy, sumy su uvedene tak ako to vychadza (ako som pisal vyssie), ked niekto chce pridat nieco za ochotu nech sa paci
poprosim nezabudnut potom do poznamky pisat nick a ako specificky symbol pouzit cislo co napisem kazdemu do SS (su to vase poradove cisla v mojej tabulke )
//slafi ty s rychly
poprosim nezabudnut potom do poznamky pisat nick a ako specificky symbol pouzit cislo co napisem kazdemu do SS (su to vase poradove cisla v mojej tabulke )
//slafi ty s rychly
še nešerem s tym teraz čitam, že za ochotu môžte pridať , do ślaka som ti mohol dať rovných 11landrower napísal:
//slafi ty s rychly
- Krutibrko
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Ne 02. Mar, 2008, 14:00
zaplatené, hádam zajtra by to mohlo nabehnúť