Windows® Phone - Skúsenosti, rady, problémy, aktuality...
Re: Windows® Phone - Skúsenosti, rady, problémy, aktuality..
Tak toto bude specificky problem Omnie.
Spoiler: ukázať
FB chat konecne funkcny.
http://www.windowsphone.com/sk-sk/store ... 270321aebc
Odporucam .. Klasicky port z PC .
http://www.windowsphone.com/sk-sk/store ... 270321aebc
Odporucam .. Klasicky port z PC .
Pred chvilkou mi prisla Lumia 920. Nakoniec som neodolal a aj napriek niektorym veciam, ktore mi na nej vadili, som ju objednal. Prve dojmy - fotak very gut, video very gut. Displej neni az tak gut ako amoled, ale v ramci LCD asi to naj, co som videl. Inak je to $ velke a $ tazke ($ = vsetky nadavky ktore vas napadnu). Hadam si zvyknem. Budem musiet.
To buď chápeš, ale potom sa nepýtaš, alebo nevieš a potom nemá význam odpovedať.
13.5.
Facebook BETA update
SKYPE update
Skoda, L925 by ti sadla viac ... ale zvyknes a neolutujes.
Facebook BETA update
SKYPE update
Skoda, L925 by ti sadla viac ... ale zvyknes a neolutujes.
Pozeral som aj 925 ale tá je čiastočne osekaná, tak neviem. 920 by mala byť fajn, uvidím za pár dní. A samozrejme aj cena, 925 bude zase za 600 €, co mozem ...
To buď chápeš, ale potom sa nepýtaš, alebo nevieš a potom nemá význam odpovedať.
berem, poslem adresu?
davaj aj mne
Otazocka k Windows Phone aplikacii na synchronizaciu. Preco mi to syncuje fotky z telefonu do C:\Users\Papek\Pictures\From NOKIA Lumia 920 ? Preco v nastaveniach toho superjednoducheho programu nie je moznost zvolit si, kam bude syncovat potencialnych 32GB fotiek? To fakt v MS pracuju absolutni penisovia a nemyslia na moznost, ze clovek ma na system SSD, na ktorom ma volnych 20GB, pripadne ze ma clovek jednoducho mensi systemovy disk ... ? Nehovoriac o tom, ze mi chvilu trvalo, kym som sa dopatral, kde su tie fotky vlastne ulozene, lebo po synchronizacii sa prehra zvuk ako ked cinkne minca o hajzlovu misu a konec. Da sa to nejako zmenit, ci sa musim yebkat so symlinkami pre fotky, videa, hudbu, dokumenty ... ?
Otazocka k Windows Phone aplikacii na synchronizaciu. Preco mi to syncuje fotky z telefonu do C:\Users\Papek\Pictures\From NOKIA Lumia 920 ? Preco v nastaveniach toho superjednoducheho programu nie je moznost zvolit si, kam bude syncovat potencialnych 32GB fotiek? To fakt v MS pracuju absolutni penisovia a nemyslia na moznost, ze clovek ma na system SSD, na ktorom ma volnych 20GB, pripadne ze ma clovek jednoducho mensi systemovy disk ... ? Nehovoriac o tom, ze mi chvilu trvalo, kym som sa dopatral, kde su tie fotky vlastne ulozene, lebo po synchronizacii sa prehra zvuk ako ked cinkne minca o hajzlovu misu a konec. Da sa to nejako zmenit, ci sa musim yebkat so symlinkami pre fotky, videa, hudbu, dokumenty ... ?
to pouzivas ten program Windows Phone ?
Ja pouzivam COPY+PASTE alebo Skydrive...
Ja pouzivam COPY+PASTE alebo Skydrive...
Fotky dava do defaultnej kniznice pictures
.
Tak to je super, lebo tu v C:\Users som vyhodil z kniznice obrazkov a mam tam zaradeny iba priecinok na druhom disku. Vidim to tiez na copy&paste, pripadne nastavim zalohovanie cez nejaky soft. Jedine hudbu budem riesit cez tento program, kedze vie synchronizovat z WMP alebo iTunes
No a co bude s tou L820?
No a co bude s tou L820?
Si sprav hardlink na druhý disk (mklink /d) a si zahojený.
820 ide kamoške
820 ide kamoške
.
Da sa vam prihlasit na Skype z WP8? Mne to akosi od dnesneho rana nejde. Skusal som to cez 3g aj wifi. Z pc mi to ide.
skype ide...
aj HSDPA aj WIFI (Telekom ale)
Snake,
a ty mas co za phone ? HTC 8X ?
aj HSDPA aj WIFI (Telekom ale)
Snake,
a ty mas co za phone ? HTC 8X ?