Ox. Som sa zlakol toho avatara
A co chces poradit s boardom? Jazdil si uz, alebo si zaciatocnik? Ak si uz jazdil, co preferujes? Skoky, freeride, zjazd?
Snowboardy
- svist
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: Ut 19. Apr, 2005, 20:00
Na ucenie ti v pohode staci aj jazdena doska . Len pozor aby nebola prasknuta , hrany , sklznica .... , proste ako pri lyziach. VeD aj tak po roku kupis novu , keD ta to chyti (ach jo , je to choroba ) :o . Potom nejake zakladne (ale pevne) viazanie , tiez moze byt aj jazdene. Len zasa pozor na poskodenia.
A najdolezitejsie su TOPaNKY !!!! , na tom sa nesetri urcite. Najlepsie nove a uz nejake lepsie treba popozerat (obchodnik ti poradi pri vyberea aj podla penazi). Ale fakt na topankach nesetri.
Ak ti ostanu nejake kese, tak nejake snowboarDacke nohavice spevnene na kolenach a zadku.
A tiez nejake rukavice (nie "cajna made")
Bundu ti na zaciatok netreba nejaku extra.
Postupne si dokupis veci ....
A najdolezitejsie su TOPaNKY !!!! , na tom sa nesetri urcite. Najlepsie nove a uz nejake lepsie treba popozerat (obchodnik ti poradi pri vyberea aj podla penazi). Ale fakt na topankach nesetri.
Ak ti ostanu nejake kese, tak nejake snowboarDacke nohavice spevnene na kolenach a zadku.
A tiez nejake rukavice (nie "cajna made")
Bundu ti na zaciatok netreba nejaku extra.
Postupne si dokupis veci ....
Naposledy upravil/-a svist v St 14. Jún, 2006, 21:27, upravené celkom 1 krát.
Barton a nieèo k tomu.
ticho, ticho a ešte ticho
- Wizik
- VIP
- Dátum registrácie: Št 06. Okt, 2005, 20:00
jj an topankach nesetri !!! ... doska moze byt jazdena, ale musi mat drevene jadro ! tie umelohmotne shity nekupuj! viazko by som rbal makke freestylove...a nie tvrde (pevne) cize na lyziarky :puke: ... ja som kupil nejazdene boty v hodnote 6500Sk za 2000Sk !!! mal som stastie
Notebook : Macbook Pro Retina 15" i7 2Ghz, 8GB RAM, 256GB SSD, Iris Pro, OS X Mavericks
Phone : iPhone 6 64GB space gray + HTC One M8
SONY RX100 - kompaktny bokeh
I ♥ MUSIC !
Phone : iPhone 6 64GB space gray + HTC One M8
SONY RX100 - kompaktny bokeh
I ♥ MUSIC !
- svist
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: Ut 19. Apr, 2005, 20:00
JJ makke viazko , som pozabudol
A jadro nemylim, ze bude treba na zaciatok drevene . V pohode staci aj laminat. Ja som zacinal na Heavy Tools doske bez dreveneho jadra a bol som spokojny. ucel splnila a doteraz na nej segra jazdi Dokonca sa mi na nej aj lepsie skakalo ako na novej
A rada do zivota , netreba skakat tam kde to clovek nepozna , sak kolena mame len jedny
A jadro nemylim, ze bude treba na zaciatok drevene . V pohode staci aj laminat. Ja som zacinal na Heavy Tools doske bez dreveneho jadra a bol som spokojny. ucel splnila a doteraz na nej segra jazdi Dokonca sa mi na nej aj lepsie skakalo ako na novej
A rada do zivota , netreba skakat tam kde to clovek nepozna , sak kolena mame len jedny
Barton a nieèo k tomu.
podla toho ake chces ... skus zbehnut do BA do palacu na zlate piesky, do POGO shopu (aspon myslim, ze sa tak vola ...) ... tam sa zameriavaju na snowboardy a oblecenie ... a hlavne nezabudni OBLECENIE ... to je to najpodstatnejsie, lebo to ti vie najviac zneprijemnit jazdenie ... hlavne na zaciatku, ked moc padas, aby si nebol velmi mokry ...