Ipad k novemu uctu z banky....
- Toman
- VIP
- Dátum registrácie: St 06. Júl, 2005, 20:00
Re: Ipad k novemu uctu z banky....
- v banke bol NAVAL!!!
- som musel cakat, odfotili si moje doklady a siel som sa este na polhodinu poprechadzat.... kym som sa dostal na radu....
- ludia to beru ako teple rosky.....
- "pracovnik" vravel ze len on dnes berie 5 kusou pre rodinu, a ze ostatny z banky tak isto.....
- maju LEN BIELU VARIANTU!!!!!, 16Gb (aj ked cierna sa mi u mini paci viac....)
- FW tam je 6.1.2 = "ten este vhodny"
- trebalo zlozit 300E ako zabespeku a a zriadili ucet, polozili iPad na stol.....
- po 2 rokokoch ju vratia... snat.....
V principe zato ze banke poziciam na 2 roky 300E je to dobry kseft...., nakoniec clovek je upisany k mobilu k elektrike, ku kablofke, k internetu, hypoteka.... , nejaky uvezok dalsi uvezok na 2 roky si ani nevsimne.....
Ostava mi doriesit poslednu (typicku slovensku) otasku, ze: "naco mi to bude"....
T.
- som musel cakat, odfotili si moje doklady a siel som sa este na polhodinu poprechadzat.... kym som sa dostal na radu....
- ludia to beru ako teple rosky.....
- "pracovnik" vravel ze len on dnes berie 5 kusou pre rodinu, a ze ostatny z banky tak isto.....
- maju LEN BIELU VARIANTU!!!!!, 16Gb (aj ked cierna sa mi u mini paci viac....)
- FW tam je 6.1.2 = "ten este vhodny"
- trebalo zlozit 300E ako zabespeku a a zriadili ucet, polozili iPad na stol.....
- po 2 rokokoch ju vratia... snat.....
V principe zato ze banke poziciam na 2 roky 300E je to dobry kseft...., nakoniec clovek je upisany k mobilu k elektrike, ku kablofke, k internetu, hypoteka.... , nejaky uvezok dalsi uvezok na 2 roky si ani nevsimne.....
Ostava mi doriesit poslednu (typicku slovensku) otasku, ze: "naco mi to bude"....
T.
AMD 7600X, B650M, 32Gb 6400, RTX 3070TI, Fractal Torrent
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 12. Máj, 2005, 20:00
toman ty si velky phan vela som sa nasmial na tejto teme ... prajem ti stastny boj s milion podmienkami co ti dali
- felipe25
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Po 19. Júl, 2010, 13:00
Naval? To vazne tolko ludi necha banke 300e depozit? Alebo polka dosla, zistila vo co go a odisla?
Ja premyslam, ze vezmem asi len smartphone, pretoze nakoniec riesim podobnu dilemu, naco mi ten tablet bude
Ja premyslam, ze vezmem asi len smartphone, pretoze nakoniec riesim podobnu dilemu, naco mi ten tablet bude
Spoiler: ukázať
- molnart
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ut 19. Jún, 2012, 23:03
chlapci, tato tema je uplne ze epicka. rozmyslam ze u nich zrusim ucet a zalozim si ho znova. tablet nepotrebujem, ale novy mobil by sa mi zisiel, snad je to Galaxy Ace 2 a nie jednotka
- Toman
- VIP
- musis bit uplne "epicky novy" klijent!!!! ty co mali uz dakedy unich ucet NEBERU!!!! - kontroluju to v pocitaci...
- ja sa s ipadom pomalicky zzivam, a celkom sa mi paci, budeme kamarati, dakedy som mal dvojku a bola mi velka a taska, toto je uplne v pohode....
- ja sa s ipadom pomalicky zzivam, a celkom sa mi paci, budeme kamarati, dakedy som mal dvojku a bola mi velka a taska, toto je uplne v pohode....
- Toman
- VIP
jo a co sa tyka povodneho uctu vo VUB banke:
- musim ho nechat kvoli hypoteke a jej splacaniu
- idem nanom zrusit kartu
- vyhlasim ze idem poberat zasluhovy dochodok (banka nevizaduje potvrdenie)
- zriadim si senior konto - poplatok 0.59Eura/ mesiac....
T.
- musim ho nechat kvoli hypoteke a jej splacaniu
- idem nanom zrusit kartu
- vyhlasim ze idem poberat zasluhovy dochodok (banka nevizaduje potvrdenie)
- zriadim si senior konto - poplatok 0.59Eura/ mesiac....
T.
- felipe25
- Pokročilý používateľ
Noo neviem, ci sa banka da takto ofajcit Sak si daval potvrdenia pre hypo, tak na to pridu nie?
Kazdopadne, ten vysluhovy Ti tam chodit nebude tak ti to casom zrusia si myslim.
Vole, laka ma ten tablet,
A tak ako TI pise Toman -
Podmienky získania smartphonu alebo tabletu k balíku služieb Pohoda alebo Extra Pohoda platia len pre nových klientov ČSOB banky a sú definované v zmluve o bežnom účte. Nový klient je klient, ktorý k 30. 4. 2013 nemal zriadený v ČSOB banke žiaden produkt.
A posledna vec - zrusenie uctu v banke nieje jednodnova vec.. To trva minimalne mesiac. Takze aj keby sa to dalo, tablety by o mesiac uz podla mna neboli.
Kazdopadne, ten vysluhovy Ti tam chodit nebude tak ti to casom zrusia si myslim.
Vole, laka ma ten tablet,
A tak ako TI pise Toman -
Podmienky získania smartphonu alebo tabletu k balíku služieb Pohoda alebo Extra Pohoda platia len pre nových klientov ČSOB banky a sú definované v zmluve o bežnom účte. Nový klient je klient, ktorý k 30. 4. 2013 nemal zriadený v ČSOB banke žiaden produkt.
A posledna vec - zrusenie uctu v banke nieje jednodnova vec.. To trva minimalne mesiac. Takze aj keby sa to dalo, tablety by o mesiac uz podla mna neboli.
- Toman
- VIP
- prave som sa bavil s mojim osobnym "financnym poradcom" z VUB, povedal ze to tak funguje, denne s tym roby, tak snat nekeca...
- druha moznost vo VUB je zakladny ucet za 1.5E
- druha moznost vo VUB je zakladny ucet za 1.5E
- felipe25
- Pokročilý používateľ
To vazne?
Bankar ide proti banke? Ale to cestne vyhlasenie podpisujes Ty, takze zodpovedny si Ty
Bankar ide proti banke? Ale to cestne vyhlasenie podpisujes Ty, takze zodpovedny si Ty
- Toman
- VIP
- ziadne doklady! staci len poziadat o beznu zmenu.... banka NESKUMA ci je to pravda....
- ak raz povies ze si dochdca tak to je proste pravda....
- aj studentsky ucet som mal pomali do triciatky.....
- nie vseci bankary miluju svoju robotu....... (najme ak ich neskutocne serie ich sefka...., odkaz pre nejakeho manazera banky co si to tu raz precita: "Preskolte veducich pracovnikou aby tolko nebuzerovali zamestnancou, su to ludia!!! lebo potom sa im ich paca HNUSI a nevykonavaju ju z laskou")
- ak raz povies ze si dochdca tak to je proste pravda....
- aj studentsky ucet som mal pomali do triciatky.....
- nie vseci bankary miluju svoju robotu....... (najme ak ich neskutocne serie ich sefka...., odkaz pre nejakeho manazera banky co si to tu raz precita: "Preskolte veducich pracovnikou aby tolko nebuzerovali zamestnancou, su to ludia!!! lebo potom sa im ich paca HNUSI a nevykonavaju ju z laskou")
Naposledy upravil/-a Toman v Po 20. Máj, 2013, 22:53, upravené celkom 2 krát.
- felipe25
- Pokročilý používateľ
Studentsky davali aj mne, no potom zmenili podmienky na vek max 27r, tak mi to zrusili. A dali ze prvy rok to mam za 1€ mesacne. Na druhy den ma mali vo VUB, ze rusim ucet. A poradca - mate internetovu banku? Ja ano, a dalej sa ani nic nepytal..
Ako, jak som pisal vyssie, onedlho ked postupne odide generacia starsich ludi co sa boja netu, IB, net platieb a podobne, take velke banky ako vub, csob, tatra som zvedavy, ako buud zit s tym, ze ich zisky budu mozno desatinove vzhladom na dnesok. Uz rusenie poplatkov pri uveroch a pod. im dost znizi zisky, postupny odliv ludi co pojde do net free bank im to stazi este viac.
Ved, dnes prakticky v kamennej banke nieje ziadny produkt, ktory by mohol konkurovat niecomu co dava net banka. Ci uz uroky, ci uz pozicky, ani v jednom pripade kamenna banka "nevedie" a ked aj je lepsia, tak len naozaj minimalne.
Ako, jak som pisal vyssie, onedlho ked postupne odide generacia starsich ludi co sa boja netu, IB, net platieb a podobne, take velke banky ako vub, csob, tatra som zvedavy, ako buud zit s tym, ze ich zisky budu mozno desatinove vzhladom na dnesok. Uz rusenie poplatkov pri uveroch a pod. im dost znizi zisky, postupny odliv ludi co pojde do net free bank im to stazi este viac.
Ved, dnes prakticky v kamennej banke nieje ziadny produkt, ktory by mohol konkurovat niecomu co dava net banka. Ci uz uroky, ci uz pozicky, ani v jednom pripade kamenna banka "nevedie" a ked aj je lepsia, tak len naozaj minimalne.
- Toman
- VIP
udajne za mesiac v banke zalozi 10 novych uctou a 40 uctou zrusi......
nemate az tak pravdu ze seru na stalych klientov. Kamaratovi zavolali, ze bol jeden z xy vyzrebovanych existujucich klientov co ziskaju tento ipad zadarmo... (ale podnikatelsky ucet;)
kazdopadne je to celkom zaujimava ponuka, mam ucty takmer vsade okrem csob, i ked zatial zadarmo skrz vek. V kamennych bankach by som tiez inak asi nezostal, teda okrem podnikatelskeho uctu, kde to potrebujem koli hotovostnym vkladom a vyberom. A to je asi aj oblast klientov, ktori tymto bankam zosstanu ako jedini....
je to celkom challenge, skor ci neskor by som si tam musel zalozit koli nejakej urgentnej prilezitosti s protistranou ktora ma iba csob, takze preco si nezobrat aj tablet ked davaju ; ) .....nechce sa mi menit hlavny ucet, tie podmienky su zvladnutelne aj pri malej "snahe" ich dodrzat. Toman, tych 300eur sa rata ako ten deposit hej? ci dalsich 300 navyse ?
kazdopadne je to celkom zaujimava ponuka, mam ucty takmer vsade okrem csob, i ked zatial zadarmo skrz vek. V kamennych bankach by som tiez inak asi nezostal, teda okrem podnikatelskeho uctu, kde to potrebujem koli hotovostnym vkladom a vyberom. A to je asi aj oblast klientov, ktori tymto bankam zosstanu ako jedini....
je to celkom challenge, skor ci neskor by som si tam musel zalozit koli nejakej urgentnej prilezitosti s protistranou ktora ma iba csob, takze preco si nezobrat aj tablet ked davaju ; ) .....nechce sa mi menit hlavny ucet, tie podmienky su zvladnutelne aj pri malej "snahe" ich dodrzat. Toman, tych 300eur sa rata ako ten deposit hej? ci dalsich 300 navyse ?
- felipe25
- Pokročilý používateľ
Ozaj Toman - chcem sa opytat, ako mje to napise v zmluve, to porusenie ze nebudes vyuzivat ucet aktivne /100e kartami mesacne, 750€ kreditne obraty../
Mne bolo povedane na linke ze ak nesplnim 1mesiac, vezmu alikvotnu ciastku z 300/24
Ty si pisal, ze 2 po sebe mesiace ak to nesplnim az vtedy? Ale vezmu (300/24)*2 alebo len za jeden mesiac?
Mne bolo povedane na linke ze ak nesplnim 1mesiac, vezmu alikvotnu ciastku z 300/24
Ty si pisal, ze 2 po sebe mesiace ak to nesplnim az vtedy? Ale vezmu (300/24)*2 alebo len za jeden mesiac?
Ty brďo, čítam tému od začiatku až po koniec, čo je to za kocovina. Toman, že si sa na to dal, si KING pri ich milión ALE. Držím Ti palce a veľa sťastia s novou hračkou iPadom mini