Politicka debata

V tejto sekcii môžete debatovať skoro o všetkom ...

Budú podľa vás predčasné voľby v roku 2021?

Áno
14
29%
Nie
28
57%
Neviem
7
14%
 
Celkom hlasov: 49

Používateľov profilový obrázok
DMaMT
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 344
Dátum registrácie: Ut 18. Máj, 2010, 08:03
Bydlisko: BA/BL

Re: Politicka debata

Príspevok od používateľa DMaMT »

STENLY napísal:
DMaMT napísal:Farmu sleduje určite 95% sedlákov
jj, takmer celá BA :laugh:
Ale v BA nejsú sedláci, sedláci sú iba tí tzv. Bratislavčania a tých nebude viac ako 5%. V BA to aj tak nik nesleduje, tu kto ako kydal hnoj a tie blboviny aj tak nezaujímajú.
CageJ napísal:People metre sú aj v dedinách aj v mestách zastúpene rovnako, čiže 54:46... To, že ty nepoznáš nič neznamená.. Ja poznam okolo 200 ľudí a ani jeden ho nemá.. Väčšina ľudí čo to pozerá sú fakt z dedín ... Hlavne tú farmu to je dané mentalitou. Zato ti proste ručím.
Jedine ostáva, že aj people metre sú zmanipiulované, inač neviem.
Tomu ver, tie ich people metre sú všade, musia to mať rozložené. Nikdy to nemajú tak, že len v meste. Jasné, že to kukajú ludia z dedín, oni, tí sedláci to totiž musia poznať u nich na vidieku a som presvedčený že to kukajú najmä kvoli tomu, že sa smajú, ako to tí ľudia nevedia robiť (kydať hnoj ap.)
CageJ napísal:Za SDKU sice dobre podnikalo ale akurat tak velkym a strednym podnikom.. nie malym... Dzurinda je sice prokapitalisticky orientovany... ale co oni za vlady stvarali to sa neda vypovedat...
Hmm, no dobre, ale aspoň niečo spravil PRE Slovensko, aj keď do zločineckej bandy NATO nás nemusel dostať. A z členstva EÚ sú síce nejaké výhody, ale tie nevýhody ich prevažujú.
faugusztin napísal:Ale no tak, co myslis, co mame vo vlade teraz ? Smer+SDL+SDA+SDSS, nehovoriac o praktickom pohlteni HZD (oficialne neuspesnom). Toto je zlepenec, nie predchadzajuca koalicia.
Ja som mal na mysli zlepec strán typu, že ide o iné strany, niektoré aj ideovo. Ako môže spolu fungovať liberálna strana s úrychlami typu legalizovať buzerantov /A/ konzervatívna strana zastávajúca tradičné Slovenské hodnoty, ktorá sa snaží skryť za "kresťanské" hodnoty (no Fígel kresťan určite nie je a ani sa tak nespráva, rovnako ako celá jeho strana) a keď to zaklincujú ešte Maďarmi, čo si chcú pre seba čo najlepšie podmienky ukoristiť, PLUS ak pripočítame, že strana čo sa tvári ako pravicová nasadí sympatickú premiérku, ktorá by aj mala šancu, ale fúzatý s privatizérom ju vždy zradia od chrbta a nakážu jej čo musí robiť?? Ako to môže fungovať??

No, ale aspoň vieme, čo drží stranu Smer a.s. po kope. Jeden vládca, jeden človek - kult "osobnosti" Róbert F., jeho strana, pre ktorú zohnal prachy vlastnou hlavou a nedal sa pritiahnuť za gule :laugh: Drží ich pokope túžba po moci, po vykorisťovaní a priživovaní, okrádaní a o*bávaní ľudí, každý má svoj business a drahé hodzinky, autá a tvária sa, my sme "sociálni" (a sú skôr totalitní)

BTW, Ahoj Kali, tu Jozef. Hlásim polohu: http://jozefo.blog.pravda.sk/2013/05/21 ... im-polohu/
Obrázok
CageJ
Redaktor
Redaktor
Príspevky: 7972
Dátum registrácie: Ne 02. Jan, 2011, 01:43
Bydlisko: Presov

Re: Politicka debata

Príspevok od používateľa CageJ »

No ked uz mame byt objektivny, tak ja myslim, ze.. Fico je jediny prosocialisticky orientovany... zvysok okolo neho sami zlodeji... Myslim, ze rovnako ako Radicova, sice som ju nevolil, ale rozmyslala tiez tak socialne, narozdiel od tej bandy okolo nej...
K tomu Figelovi, toho oco pozna osobne a mozem ti rucit, ze v robote nebol oblubeny, prave naopak, tomu moze dat clovek hlas jediny hlupy...

P.S. Ani Fica som nevolil..


EDIT:
Trocha som googlil..

http://www.satcentrum.sk/clanky/6303/ak ... oplemeter/

V prípade, že ide celý deň ten istý kanál, TNS to preveruje. Môže sa ozvať aj telefonicky, a v prípade pochybností vylúči domácnosť z denného merania. :hysterical:

http://www.sme.sk/c/5229589/televiziam- ... meter.html

Peoplemetrov je na Slovensku už 1200, spolu teda cez ne sledujú vkus 3600 ľudí. Dôvodom majú byť dôveryhodnejšie údaje.

Čítajte viac: http://www.sme.sk/c/5229589/televiziam- ... z2U6WFVphI

Co to znamena ? Pri takmer 1 000 000 domacnosti ? -> 1:833 domacnosti, ze ho ma niekto.. Tak sa necudujte, ze nikoho takeho nepoznate... Pravdepodobnost, je miziva...


Nam keby niekto zazvonil, ze ho idu instalovat, latia von oknom aj s nim :D ...
Používateľov profilový obrázok
felipe25
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 5777
Dátum registrácie: Po 19. Júl, 2010, 13:00
Bydlisko: Košice

Re: Politicka debata

Príspevok od používateľa felipe25 »

Drbete tu na Fica, ja som ho sice nevolil, ale pytam sa, koho volit?? Mna posledna vlada, zlepenec SDKU a spol. vobec nepresvedcili, zeby robili nieco lepsie ako Fico v 2006-2010.

Inac, pekny clanok vsetkym SDKUvolicom:

http://spravy.pravda.sk/domace/clanok/2 ... ko-meciar/

Tu mame, krutu pravdu. Podla mna si tam ulieva kazdy, no ked si zratame, co vsetko predalo SDKU za ake tazke peniaze a ake provozie z toho boli, tak to secko co pobral Fico su len omrvinky, pretoze vsetky dolezite podniky uz boli davno predane hlboko pod cenu /samozrejme s dobrym vsimnym/. Fico zastavil 2x predaj teplarne Kosice. 2x. Keby chcel, nema problem dohodnut sa a predat, a potom by obcania KE videli ako by sa zacalo zdrazovat. Pretoze jediny ciel toho vedenia co bolo v T. Kosice v rokoch 2010-2011 bolo priviest podnik k strate, a do medii hodili omrvinky ake odstupne dostalo expredstavenstvo aby si ludia sami vynutili predaj Teplarne. Len somar uveri, ze tie sumy dostali media len tak. Nikto, opakujem nikto by sa nedozvedel, ake odstupne dostali ludia po zmene vlady keby to niekto nechcel. Ucelove zavolanie alebo poslanie info mediam. A to ze si SaSkari 2roky potom co to poslali mediam narokovali rovnake odstupne hovori jasnou recou, ze to nebolo len o tom, ze upozornime ludi co sa tu dialo, ale skor: musime ludi donutit aby nam verili ze predat je najlepsie co sa da urobit.. A ked padla vlada a vedeli ze sa nepreda, tak uz si narokovali rovnake ciastky.. :facepalm: :facepalm:
Cisto ucelove a vymyslene bolo aj to ze podnik je stratovy... Podnik akym je Teplaren KE nemoze a nikdy nebude v strate, tak ako sa to ludia z SAS snazili ludom vstiepit do hlavy. Hlavne ze roky dozadu boli vzdy v zisku, a zrazu dojde SAS a uz strata, a lepsie predat. Dakujem pekne. A nezaujima ma ze SAS, vsetci vladli spolocne a vsetci mali rovnake prava kontrolovat jeden druheho, to co robilo SAS v Teplatni je premna akokeby to robilo SDKU, MOST, KDH a SAS spolocne.

Tak sa pytam, koho volit?
Spoiler: ukázať
Main PC: Fractal Define Black R5 window, ASUS ROG STRIX Z390-E GAMING, Intel Core i5 9600K, Patriot Viper4 Series 16GB KIT DDR4 3000MHz CL16, ADATA XPG GAMMIX S5 SSD 256 GB SSD, 1x5TB + 1x4TB, GIGABYTE 1060 GTX 3GB, Blue-Ray LG, 27" Samsung QHD, keyboard: Asus TUF Gaming, mouse: HP Pavilion mouse 200, Windows 11 Pro 64bit

NB: DELL + ASUS

iPhone 13 Pro Max
Huawei Mate 40 Pro
Používateľov profilový obrázok
DMaMT
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 344
Dátum registrácie: Ut 18. Máj, 2010, 08:03
Bydlisko: BA/BL

Re: Politicka debata

Príspevok od používateľa DMaMT »

felipe25 napísal:Tak sa pytam, koho volit?
Správnych národniarov ĽSNS, alebo OĽaNO.

Dobre, možno sa navážate, že kotleba je fašista a rasista. Nie, nie je. To len médiá, prostitútky JaaTy a Penty a ich kamošov strašia ľudí. Kotleba by chcel konečne vyriešiť problém s neprispôsobivými, ktorí nám prerastajú cez hlavu, majú nadpráva atď. Ako je možné, že ak cigán zmlátil a zabil bezdomovca dostal 13 rokov a teraz sa odvolá a podľa odhadov ho pustia? Biely by dostal 20 rokov minimálne v III. stupne ochrany väzby. Tiež chcú opustiť teroristickú organizáciu NATO, sú proti strate suverenity SR, proti zadlžovaniu, euroválovu, proti euru, ktoré nám škodí (ceny sú aj o 40% vyššie ako z čias Slovenskej koruny, no platy neporástli), za tradičné hodnoty, proti deviácii, proti diskriminácii a sú aj za potrestanie zodpovedných politikov. A ja by som uvítal aj priamu demokraciu :)

Matovič, OK, možno je trocha uletený, ale myslí to dobre. Ak teda prehliadnem to, že jeho poslanci podporili komačský zákon z dielne veľkého brata Kaliho a hranatého Roba. No OĽaNO nediktujú ako MUSIA ich poslanci hlasovať - toto sa nedá povedať o 83 kolesíkoch.

Koho voliť? No to je ťažká otázka. Ja by som sa rozhodoval medzi ĽSNS a OĽaNO :)

BTW, Fico, za to čo robí a ako zhoršuje prostredie, ako sa snaží okrádať z toho mála si zaslúži, aby niekto naňho d*bal.
Naposledy upravil/-a DMaMT v Št 23. Máj, 2013, 11:30, upravené celkom 1 krát.
CageJ
Redaktor
Redaktor
Príspevky: 7972
Dátum registrácie: Ne 02. Jan, 2011, 01:43
Bydlisko: Presov

Re: Politicka debata

Príspevok od používateľa CageJ »

Suhlasim s filipem, ako vraví on 06-10 bola stabilná vláda.. Nebola kríza, takže škrtať netrebalo, ekonomika bola u nás na výslní. Na Fica skoro nikto nenadával.. U nás sa volí menšie zlo... Tiež poznam podniky, ktoré umelo rozkradli aby ich kúpili skoro zadarmo.. To tie Mečiarove privatizácie ..



EDIT: LSNS je dobrá voľba. A Kotleba? Viem akí sú Rómovia v Šariš. Michaľanoch.. A v okolí ...
Naposledy upravil/-a CageJ v Št 23. Máj, 2013, 11:33, upravené celkom 1 krát.
Používateľov profilový obrázok
DMaMT
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 344
Dátum registrácie: Ut 18. Máj, 2010, 08:03
Bydlisko: BA/BL

Re: Politicka debata

Príspevok od používateľa DMaMT »

Stabilná vláda :D držali sa pri koryte :cool:

Oni mali hlavne dobre nastavené podmienky spred dvoch vlád M.DZ., to zas nik nemôže povedať, že tie reformy nepomohli. Rovná daň - super vec na zamedzenie špekulácii, napr. A teraz? Ako to je? Aby sa znížil ofic. plat a aby neplatil vyšie % z platu, ale nižšiu sadzbu, hmm?

A vláda I.R. padla, lebo SaSákom boli prednejšie ich princípy, ako by schválili euroválov a držali sa stoličiek. Škoda, že pre nich boli podstatní aj devianti (buzeranti), toto sa mi na nich nepáči.
CageJ
Redaktor
Redaktor
Príspevky: 7972
Dátum registrácie: Ne 02. Jan, 2011, 01:43
Bydlisko: Presov

Re: Politicka debata

Príspevok od používateľa CageJ »

Vydržala 4 roky tak je nie? Ti starí mongoli čo sú tam už 20 by už mali konečne odísť ..
Používateľov profilový obrázok
DMaMT
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 344
Dátum registrácie: Ut 18. Máj, 2010, 08:03
Bydlisko: BA/BL

Re: Politicka debata

Príspevok od používateľa DMaMT »

No, mohli by súhlasím. Aj tak sú tam len zlodeji, gorily, komunisti. A okrem 150 posrancov by mal odísť aj pán Seatovič, či Ha Ha Rabín, Ivetta, Gašpar čo zlikvidoval záznamy Gorily a teraz dostal za odmenu prezidenta pandlov a im ďalší podobní.

Ideálna by bola priama demokracia a vláda ľudu. Alebo ĽSNS, tí by nedovolili protislovenským politikom zradiť samostatnosť SR či zapredať ľudí v tejto krajine s ich mizerným príjmom.
faugusztin
Moderátor
Moderátor
Príspevky: 15054
Dátum registrácie: Ut 26. Feb, 2008, 14:00
Bydlisko: Bratislava/Štúrovo

Re: Politicka debata

Príspevok od používateľa faugusztin »

DMaMT napísal:Dobre, možno sa navážate, že kotleba je fašista a rasista. Nie, nie je. To len médiá, prostitútky JaaTy a Penty a ich kamošov strašia ľudí. Kotleba by chcel konečne vyriešiť problém s neprispôsobivými, ktorí nám prerastajú cez hlavu, majú nadpráva atď.
Chovanie neprisposobivych romov je uplne irelevantne - pouzita retorika a jeho vyhlasenia z neho xenofoba, rasistu robia, je to teda clovek co by nemal dostat ani pracu upratovaca, nie to este aby bol v politike.
CageJ
Redaktor
Redaktor
Príspevky: 7972
Dátum registrácie: Ne 02. Jan, 2011, 01:43
Bydlisko: Presov

Re: Politicka debata

Príspevok od používateľa CageJ »

http://spravy.pravda.sk/ekonomika/clano ... -odchadza/


a sme doma... Za toto tresti smrti..
Používateľov profilový obrázok
DMaMT
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 344
Dátum registrácie: Ut 18. Máj, 2010, 08:03
Bydlisko: BA/BL

Re: Politicka debata

Príspevok od používateľa DMaMT »

A Ficove vyjadrenia sú zas protislovenské a zradcovské, už na pohľad vidno že je to profesionálny klamár. Ten by mal bez mihnutia oka skončiť v base na doživotie.

Chovanie cigánov je podstatné. To čo oni robia? A aké majú nadpráva? Stačí mi ak čítam, čo robia p. Dobrovodskému v Malackách a je mi fakt zle. No nečudujem sa, pánovi z DNV, či z Hurbanova, že spravili, čo spravili. A médiá i polícia dokonca dôvody aj prekrútili. Pravdu o tom sa dá nájsť, to čo sa stalo v DNV nie len že potvrdzujú samotní obyvatelia (a médiá to akosi nezverejnili), ale i výpovede a zastrašovanie svedkov v Hurbanove. A posledný prípad o tom, ako znásilnili a zabili 90 ročnú starenku?? Hmm? To ako kradnú zo záhrad a ľudia musia mať 1-2 ploty a zámky?? Atď?? Nie je to podstatné, je to irelevantné?? Nemyslím si :E
Používateľov profilový obrázok
killswitch
VIP
VIP
Príspevky: 4581
Dátum registrácie: Pi 21. Jan, 2005, 20:00
Bydlisko: BA-Okolie

Re: Politicka debata

Príspevok od používateľa killswitch »

felipe25 napísal:Tu mame, krutu pravdu. Podla mna si tam ulieva kazdy....

Tak sa pytam, koho volit?
citaj programy a snaz sa volit pravicovu stranu. ja viem, taka tu nie je :D ide o to, ze treba volit strany, ktore presadzuju menej statu, teda menej sposobov, ako kradnut. nic ine nepomoze. nasa spolocnost je v takom stadiu, ze uz niet cesty spat, kradnut sa proste bude, lebo su uz mysle ludi natolko zdegenerovane, ze to uz ani inak nevedia a pripada im to normalne. inymi slovami nevol lavicu a nevol ani lavicu prezlecenu v modrom kabate ;)
Používateľov profilový obrázok
felipe25
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 5777
Dátum registrácie: Po 19. Júl, 2010, 13:00
Bydlisko: Košice

Re: Politicka debata

Príspevok od používateľa felipe25 »

CageJ napísal:Vydržala 4 roky tak je nie? Ti starí mongoli čo sú tam už 20 by už mali konečne odísť ..

Sanca na to bola jedna jedina, ked bola Gorila a naozaj stovky ludi protestovali. Nakoniec sa pytam, proti tomu vlastne protestovali,a ako svoj protest pretavili do volebnych vysledkov, bo ked som videl tie percenta, tak som nevidel, do coho bol ten protest pretaveny.

Tie strany ktore ste spomenuli - ee, toto nieje cesta. Ano, oni mozno vedia ako riesit A, ale zasa nemozeme si zvolit ludi, dajme tomu ze by taky extremisti dostali 35%.. a zostavili sami vladi. Viete si predstavit, co by dalej bolo. Ja nespochybnujem takeho Kotlebu, no on ma velmi malo ludi okolo seba, poviem rovno, nema expertov. Sice, ani nasa sucasna vlada nema okolo seba expertov pravdupovediac, ale ak chceme zmenu, tak by skor trebalo nieco, ze absolventi vysokych skol - ti najlepsi, by zostavili stranu, sli do volieb cisto na nete, nasli by si zakladnu mladych, a keby sa tento narod spamatal, tak by na jednotlive fleky obsadilo naozaj expertov z danych odborov. Nie take ze kamarat, sestry brat, oca sestra a pod. Lebo takto tu funguje roky, a je nenormalne, aby jeden minister ktory mal financie mal teraz nieco uplne ine. To svedci o odbornosti vlady - ta je nulova. Prakticky, ja neviem ci bol niekedy nejaky minister naozaj odbornik v tom co robil. Pretoze na skolstvo musi byt clovek ktory realne zaziva alebo zazil sucasne problemy. Na hospodarstvo musi byt clovek ktory naozaj zazil problemy a vie kde su. Nie clovek, ktory caka kto mu viac da, ked presadi ten ktory zakon,

A to najlepsie je, ze nestaci aby bol minister odbornik. Minister nerobi prakticky nic, len ukaze to, co zanho urobia jeho tim a poradcovia. Pochybujem, ze taky Caplovic ma velky zasluhu na zmenach ktore sa deju. Teda, minister musi mat tim odbornikov z praxe, nie tim odbornikov co sa rozhoduju na zaklade papiera a nie praxe.

Naozaj momentalne neexistuje strana ktorej by som veril. Najlepsie je, ked nejaky ofajc znamy clovek z politickej MINULOSTI ide, zalozi si novu stranu s Priezracne cistym neposkrvnenym nazvom a ide nam tu trepat do hlavy kaleraby. Premna neexistuje strana, ziadna strana ktora ma akekolvek napojenie na kohokolvek ex - premna neexistuje. :(
Spoiler: ukázať
Main PC: Fractal Define Black R5 window, ASUS ROG STRIX Z390-E GAMING, Intel Core i5 9600K, Patriot Viper4 Series 16GB KIT DDR4 3000MHz CL16, ADATA XPG GAMMIX S5 SSD 256 GB SSD, 1x5TB + 1x4TB, GIGABYTE 1060 GTX 3GB, Blue-Ray LG, 27" Samsung QHD, keyboard: Asus TUF Gaming, mouse: HP Pavilion mouse 200, Windows 11 Pro 64bit

NB: DELL + ASUS

iPhone 13 Pro Max
Huawei Mate 40 Pro
Používateľov profilový obrázok
Shatterhand
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 3076
Dátum registrácie: Št 26. Mar, 2009, 16:45
Bydlisko: Bratislava

Re: Politicka debata

Príspevok od používateľa Shatterhand »

Absolvent a odborník je sakra rozdiel.
"Mind always fails first". "The darkest places in hell are reserved for those who maintain their neutrality in times of moral crises." "Tvrdiť, že vám nezáleží na práve na súkromie, lebo nemáte čo skrývať...je to isté...ako keď poviete, že vám nezáleží na slobode prejavu, lebo nemáte čo povedať."
Spoiler: ukázať
#1 PC: CPU Intel Core i7 920 rev. D0@2.93GHz MB ASUS P6T Deluxe V2 GPU Sapphire Radeon HD5850 Toxic RAM 3x4GB kit 1333Mhz HDD Seagate Barracuda 7200.12 1TB PSU Enermax Liberty ELT 500W 80+ CASE Thermaltake Swing
#2 PC: CPU Intel Xeon L5639@2.4GHz MB MSI Eclipse SLI GPU AMD Radeon HD7970 GHz Ed. W3X RAM 3x4GB Kingston KHX 1600MHz CL9 @1333Mhz HDD#1 Crucial MX100 250GB @SATAII PSU Enermax Revolution 950W 80+ Silver CASE Enermax iVektor black Chladenie CM Seidon 120V-FAN Enermax Magma @CPU; 3x Noctua NF S12B FLX - 3x top push
Používateľov profilový obrázok
felipe25
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 5777
Dátum registrácie: Po 19. Júl, 2010, 13:00
Bydlisko: Košice

Re: Politicka debata

Príspevok od používateľa felipe25 »

Nepochopil si ma...

Minister nemusi byt priamo odbornik. Samozrejme, musi byt z oblasti ktorej chce sefovat. Ale, odbornik by ani nemal byt, pretoze ak to je uz sksueny clovek, urcite ma nejake pozadie, znamosti, a bude sa rohodovat tak ako mu niekto povie, alebo pre niekoho najlepsie..
Praveze, strana ktorej by som veril by mala byt zlozena z nejakych cestnych absolventov VS, takych, ktorym ked niekto zamava eurami pred tvarou sa neotocia voci tomu co je najlepsie.
A prave ti, uz mozu mat pod sebou odbornikov, ale takych, ktorym bude minister naozaj sefovat. Proste, jedine novou stranou bez prepojeni sa nieco zmeni. Ono, cial som ked sa rozhodovalo oo ministrovi, ze to moze byt nejaky dekan tej a tej fakulty - pytam sa, je to odbornik - je. Druha otazka je, ako sa dostal tam kam je. Kolko ludi na takych poziciach sa tam nedostala len pracou ale aj "pozadim"? Vela.. Proste, trebalo by zmenit zauzivany system, samozrejme ale ratat aj s absolventami.

Totiz, ked hore niekto pisem ze je lepsie volit pomaly extremistov, pytam sa, ci je absolvent VS vo svojom odbore - alebo, o co bude taky absolvent horsi ako extremista? :) Prave preto som napisal co by bolo este lepsie. Samozrejme, idealy ze kazdy odbornik je na svojom vysokom poste len zasluhou svojej prace a nikto mu tam politicky ani inak nepomohol - take idealy neexistuju... Samozrejme, poznam aj takych ludi, ale je ich velmi malo, a prave preto ze sa nedaju prehovorit by si ich nevybral na post ministra nikto.

Mozno si tu odporujem, no len velmi tazko je mi napisat, co by skutocne trebalo aby sa nieco zmenilo. Ale mne po gorile ludia vo volbach ukazali, ze je im dobre tak jak im je..
Spoiler: ukázať
Main PC: Fractal Define Black R5 window, ASUS ROG STRIX Z390-E GAMING, Intel Core i5 9600K, Patriot Viper4 Series 16GB KIT DDR4 3000MHz CL16, ADATA XPG GAMMIX S5 SSD 256 GB SSD, 1x5TB + 1x4TB, GIGABYTE 1060 GTX 3GB, Blue-Ray LG, 27" Samsung QHD, keyboard: Asus TUF Gaming, mouse: HP Pavilion mouse 200, Windows 11 Pro 64bit

NB: DELL + ASUS

iPhone 13 Pro Max
Huawei Mate 40 Pro

Návrat na "Debata o všetkom"