Ale v BA nejsú sedláci, sedláci sú iba tí tzv. Bratislavčania a tých nebude viac ako 5%. V BA to aj tak nik nesleduje, tu kto ako kydal hnoj a tie blboviny aj tak nezaujímajú.STENLY napísal:jj, takmer celá BADMaMT napísal:Farmu sleduje určite 95% sedlákov
Tomu ver, tie ich people metre sú všade, musia to mať rozložené. Nikdy to nemajú tak, že len v meste. Jasné, že to kukajú ludia z dedín, oni, tí sedláci to totiž musia poznať u nich na vidieku a som presvedčený že to kukajú najmä kvoli tomu, že sa smajú, ako to tí ľudia nevedia robiť (kydať hnoj ap.)CageJ napísal:People metre sú aj v dedinách aj v mestách zastúpene rovnako, čiže 54:46... To, že ty nepoznáš nič neznamená.. Ja poznam okolo 200 ľudí a ani jeden ho nemá.. Väčšina ľudí čo to pozerá sú fakt z dedín ... Hlavne tú farmu to je dané mentalitou. Zato ti proste ručím.
Jedine ostáva, že aj people metre sú zmanipiulované, inač neviem.
Hmm, no dobre, ale aspoň niečo spravil PRE Slovensko, aj keď do zločineckej bandy NATO nás nemusel dostať. A z členstva EÚ sú síce nejaké výhody, ale tie nevýhody ich prevažujú.CageJ napísal:Za SDKU sice dobre podnikalo ale akurat tak velkym a strednym podnikom.. nie malym... Dzurinda je sice prokapitalisticky orientovany... ale co oni za vlady stvarali to sa neda vypovedat...
Ja som mal na mysli zlepec strán typu, že ide o iné strany, niektoré aj ideovo. Ako môže spolu fungovať liberálna strana s úrychlami typu legalizovať buzerantov /A/ konzervatívna strana zastávajúca tradičné Slovenské hodnoty, ktorá sa snaží skryť za "kresťanské" hodnoty (no Fígel kresťan určite nie je a ani sa tak nespráva, rovnako ako celá jeho strana) a keď to zaklincujú ešte Maďarmi, čo si chcú pre seba čo najlepšie podmienky ukoristiť, PLUS ak pripočítame, že strana čo sa tvári ako pravicová nasadí sympatickú premiérku, ktorá by aj mala šancu, ale fúzatý s privatizérom ju vždy zradia od chrbta a nakážu jej čo musí robiť?? Ako to môže fungovať??faugusztin napísal:Ale no tak, co myslis, co mame vo vlade teraz ? Smer+SDL+SDA+SDSS, nehovoriac o praktickom pohlteni HZD (oficialne neuspesnom). Toto je zlepenec, nie predchadzajuca koalicia.
No, ale aspoň vieme, čo drží stranu Smer a.s. po kope. Jeden vládca, jeden človek - kult "osobnosti" Róbert F., jeho strana, pre ktorú zohnal prachy vlastnou hlavou a nedal sa pritiahnuť za gule Drží ich pokope túžba po moci, po vykorisťovaní a priživovaní, okrádaní a o*bávaní ľudí, každý má svoj business a drahé hodzinky, autá a tvária sa, my sme "sociálni" (a sú skôr totalitní)
BTW, Ahoj Kali, tu Jozef. Hlásim polohu: http://jozefo.blog.pravda.sk/2013/05/21 ... im-polohu/