Papek ďakujem ti veľmi pekne za ochotu. Zajtra odchádzam na týždeň do Čiech, takže budem mimo SR. Cesta je však cez Prahu, tak skúsim šťastie aj tam, bral som to ako krajnú možnosť, lebo som to bral ako samozrejmosť, že 9 mesiacov od uvedenia ju budú mať aj v BA, ale mýlil som sa

Ale je to aj vec marketingu. V každom obchode majú milión Samsungov, v každom nesmie chýbať S4, predpokladám že Samsung poskytuje vzorky do každej predajne narozdiel od Nokie ...
CageJ: ja som potom do toho electroworldu išiel "na istotu", keďže ešte keď som tam bol v decembri 2012 tak som tam skúšal HTC 8X, divil som sa, že majú niečo takého na skúšanie. No teraz tam nemali ani to HTC 8X ...
Btw. pozerám po Nokii 925, príde mi celkom dobré, že to šasi je odľahčené a že aj váha telefónu je nižšia, design sa mi páči. Len zasa sú tu dva faktory, ktoré budú vplývať na rozhodnutie - cena a dostupnosť a asi ani jeden z tých aspektov nebude dobrý. Na druhej strane, to by mohlo prinútiť nokiu zlacnieť.
Inak ten Ativ S by nemusel byť zlý telefón, len je predražený, displej je príliž veľký, nemá navigáciu, ktorá by sa mi dosť hodila a ďalšie nokia featury.
Otázka, sú v markete nejaká slušná navigácia, ktorá porovnať s tou od nokie?