Apple iphone 5
Re: Apple iphone 5
ja som mal 3 5-ky, prvy cierny 16gb - dizajnove chyby + padaly appky jedna radost (nepomohol ani restor z dfu), druhy biely 16gb, stav takmet dokonaly, akurat kazda druha appka mala nechutne cierne pasy hore a dole, co bolo na bielom telefone strasne vidiet + sa do skar dostala spina a po 4 mesiaoch bolo uz vidiet, ze nie je ako novy a poskrabalo sa mi sklo, tri skrabance vedla seba viditelne z uhla na priamom svetle, potom som sa vratil k ciernemu, no ten vydrzal mega malo na baterku.. tak som sa nasral, vzal 64gb 4s a mam pokoj, vsetko slape, môzem ho pohodlne pouzivat jednou rukou, nemusim sa bat ze sa mi ohne vo vacku a pod. som maximalne spokojny a dufam ze vydrzi aspon 5 rokov
Dnes som zistil na mojom iphone 5 ze mam biely pixel vysvieteny, vidno to na tmavsom pozadi, dovod na reklamaciu? Co myslite
oficialne apple vymiena ked mas mrtvy pixel, ale ked to mas od sk operatora tak je otazne ci pochodis
ale dead pixel je cierny, ty mas stuck pixel ked ti svieti na bielo - mozes sa ho poskusit aj opravit... nejake metody vygooglis lahko http://ismashphone.com/2010/05/iphone-s ... fixer.html
ale dead pixel je cierny, ty mas stuck pixel ked ti svieti na bielo - mozes sa ho poskusit aj opravit... nejake metody vygooglis lahko http://ismashphone.com/2010/05/iphone-s ... fixer.html
Skusal som to 5x asi a nic, stale svieti, ale zaujimave je ze napriklad na zelenom pozadi nic tam nie je alebo modrom
- Pavoluhliarik
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: Ne 23. Nov, 2008, 19:34
Nechcem zakladať nové vlákno.Otázka:rozhodujem sa medzi dvoma tel.,Samsung S4 a Iphone 5.Viem na čo to chcem používať len chcem poznať vaše skusenosti s tímito mobilmi ďakujem
Spoiler: ukázať
- Chris
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 13. Jan, 2006, 02:00
Mam iP4, ale šiel by som do S4, pripadne ak by sa dalo zohnať S3 LTE
Master of PaloAlto NGFWs, Cisco ASAs
Buď počkaj na nový ip alebo ber tú s4,Ztko alebo HTC ONE to je jedno (osobne preferencie)
- Wizik
- VIP
- Dátum registrácie: Št 06. Okt, 2005, 20:00
Zase debata iOS vs. Android ? Nema zmysel, vyber si co ti viac vyhovuje a hotovo.
Notebook : Macbook Pro Retina 15" i7 2Ghz, 8GB RAM, 256GB SSD, Iris Pro, OS X Mavericks
Phone : iPhone 6 64GB space gray + HTC One M8
SONY RX100 - kompaktny bokeh
I ♥ MUSIC !
Phone : iPhone 6 64GB space gray + HTC One M8
SONY RX100 - kompaktny bokeh
I ♥ MUSIC !
Ide len o osobné preferencie - ak je niekto fanúšik Apple nech ide do i5, ak Samsung tak S4 je to jednoduché.
V prípade, že chceš skúsiť Samsung a nikdy si ho nemal tak ti ho môžem jedine odporučiť - S4 je ľahký, rýchly, má veľmi dobrý displej a inovatívne funkcie. Mne osobne sa napríklad HTC nepáči po dizajnovej stránke, iPhone mi nevyhovuje iOS.
V prípade, že chceš skúsiť Samsung a nikdy si ho nemal tak ti ho môžem jedine odporučiť - S4 je ľahký, rýchly, má veľmi dobrý displej a inovatívne funkcie. Mne osobne sa napríklad HTC nepáči po dizajnovej stránke, iPhone mi nevyhovuje iOS.