...ale ako píše faugusztin, aj keď po oc o niečo nižšie takty, celkový výkon po tom oc je aj tak na rovnakej úrovni (ak aj nie vyššej) v porovnaní s SB, keďže je tam ten vyšší výkon na takt.
Pretaktuj si CPU na 4GHz a mas vystarane. Ci na to vlastne PC pouzivas ?stevo891 napísal:Skoda akurat tych teplot a tym padom aj slabsieho OC na vzduchu. Osobne som velmi cakal na haswell a chcel som vymenit moju i5 760 na 4670k, ale teraz rozmyslam ci nezoberiem skor z bazaru 2500k+mb za skoro polovicu ceny.
Ako kupit co najmudrejsie?
moju i5 mam na 3.8 GHz ale v niektorych hlavne mp hrach mi vyrazne brzdi grafiku. Napr. pri BF3 mam vytazenie GPU iba 70% a hra nejde uplne plynulo, tiez WOT vyuzitie GPU mam iba cca 40% a hra mi sekaMonsterMX napísal:Pretaktuj si CPU na 4GHz a mas vystarane. Ci na to vlastne PC pouzivas ?
že ti odíde procák je veľmi nepravdepodobné, cca by si mohol v hrách ked ťa brzdí cpu dostať okolo +40% po OC na 4.4+stevo891 napísal:moju i5 mam na 3.8 GHz ale v niektorych hlavne mp hrach mi vyrazne brzdi grafiku. Napr. pri BF3 mam vytazenie GPU iba 70% a hra nejde uplne plynulo, tiez WOT vyuzitie GPU mam iba cca 40% a hra mi sekaMonsterMX napísal:Pretaktuj si CPU na 4GHz a mas vystarane. Ci na to vlastne PC pouzivas ?. Sice WOT vyuziva iba 1 jadro
co je tiez dost v p..., ale s novym procakom by som mal o dost viac vykonu aj na jadro.
Jedine co ma taha viac k haswellu je zaruka a ze je to nove, kedze i tak by som musel kupovat dosku aj k 2500k.