uhm ... moja chyba, ja som bol stále v 7990 xD teraz som si uvedomil že sa bavíme o 6990 :X ... každopádne tá karta už nie je hodná mínovania, minimálne od včera nie zarobí ti odvčera(kvôli rastu difficulty factoru) tak 30€ mesačne ? keď rátam tu gigantickú spotrebu elektrickej energie ... éra mínovania pomocou VGA sa pomaly končí :/
Prichodom ASIC zariadeni prudko vzrastie narocnost. GPU-ckari prestanu pocitat , pripadne sa daju na litecoin a ine meny. STENLY na elektriku by aj zarobil, ide tam potom o navratnost daneho stroja, ktora vzhladom pri aktualnej narocnosti vypoctov by pri tychto drahsich kartach bola dlhsia a az potom by mohol zacat pocitat s nejakym ziskom.
NTB1:MacBook Pro (13-inch, 2014, 2,5 GHz Dual-Core Intel Core i5, 8 GB RAM) NTB2:MacBook Pro (13-inch, 2018, 2,7 GHz Quad-Core Intel Core i7,16 GB RAM) NTB3:MacBook Pro (13-inch, 2020, Apple M1,16 GB RAM)
Pred par dnami stal Lancelot 245$ (FPGA), ktory dava 400mh/s. A mal by byt uz aj novy firmware, ktory vraj dokaze posunut lancelot na 500mh/s.
Inac tomu sa hovori poriadne dolovanie http://i.imgur.com/m94CiYy.jpg
NTB1:MacBook Pro (13-inch, 2014, 2,5 GHz Dual-Core Intel Core i5, 8 GB RAM) NTB2:MacBook Pro (13-inch, 2018, 2,7 GHz Quad-Core Intel Core i7,16 GB RAM) NTB3:MacBook Pro (13-inch, 2020, Apple M1,16 GB RAM)
Jedna sa o mincu so Scrypt algoritmom - takze nejde minovat s ASICMI. Je okolo toho dobra komunita, existuje uz aj market kde sa daju kupit veci. http://dgcmarket.com/
DigitalCoin za poslednych 24h zdvojnasobil svoju hodnotu a IMHO bude este rast { 0.00053 teraz}. Nakupte pokial su lacne...
Momentalne cakam na vhodny entry point a idem kupovat asi za 1.5 BTC
akoze volaky kripel v jpn alebo cine si spravil bublinu kde akoze je nejaky financny obnos a potom ludia to hladaju po kuskoch a z bubliny bez hodnoty je zrazu hodnota lebo klasicky je dopyt?
motto1:Mýliť sa je ľudské, ale zbabrať niečo dokonale na to treba počítač motto2: Silný zdroj a veľký chladič to istí motto3: Ten most prekročíme až k nemu prídeme, Jack O'Neill motto4:Nikdy nič nieje ľahké, Zeddicus Zu'l Zorander
Vcera som predal asi 550 minci ked bol kurz 0.00063 a stale cakam kym to padne, aby som mohol nakupit viac
Potom planujem chvilku podrzat, v podstate nemam co stratit - iba ziskat
BTC sa neoplatí snáď nikomu ak chce teda minovať na GPU. Hej ako máš pravdu že v práci a tak by to šlo, ale tak to je 25€ a vydáva to neskutočný hluk, to za to nestojí, radšej naminujem dáke tie DGC a uvidíme, či to bude mať dáku hodnotu niekedy