DVD Knight Rider s CZ dabingom - dá sa niekde zohnať/kúpiť?
DVD Knight Rider s CZ dabingom - dá sa niekde zohnať/kúpiť?
Zdravím. Vie niekto kde sa dá zohnať DVD séria starého Knight Ridera s CZ dabingom? Na niektorých slovenských eshopoch sa dá kúpiť, ale len s ENG dab. čo som našiel. Ďakujem za odpovede.
- molnart
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ut 19. Jún, 2012, 23:03
Re: DVD Knight Rider s CZ dabingom - dá sa niekde zohnať/kúp
nemyslim ze sa to da, len minimum serialov vychadza s lokalnym dabingom, a cielova skupina takychto produktov aj tak uprednostnuje original zvuk (ja som napr. prestal chodit do kina odkedy kvoli 3d zacali dabovat filmy)
Spoiler: ukázať
Starý Knight Rider naozaj existuje s CZ dab. na DVD. Zistil som to podľa toho, že na viacerých warez fórach sú uploady toho seriálu a je tam jasne napísané: DVDRip, CZ dabing. Aj by som to stiahol ale linky sú už žiaľ mŕtve. Určite sa to predávalo, ale je to starý seriál a na tie sa v dnešnej dobe zvysoka kašle.
PS: s angličtinou nemám problém, ale naozaj ma zaujíma, či sa ešte dá niekde zohnať.
PS: s angličtinou nemám problém, ale naozaj ma zaujíma, či sa ešte dá niekde zohnať.
- _Mato_
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Ut 21. Mar, 2006, 02:00
Iba pre info. Niektore serialy su k dispozicii ako dvdrip s ceskym/slovenskym dabingom. Dost casto je to vsak rip z anglickeho dvd so zvukom z "lokalnych" tv.
When I was a young man, I had liberty, but I did not see it. I had time, but I did not know it. And I had love, but I did not feel it.