Alza.sk
- felipe25
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Po 19. Júl, 2010, 13:00
Re: Alza.sk
A ako to funguje ked chcem tovar vratit do 7dni? ) Malokedy sa stane ze clovek nieco zle objedna, a skor bude tovar vraciat do 7dni v ramci zakonnej lehoty.. predpokladam ze tam to uz nebude s okamzitym vratenim penazi, ci? Samozrejme, ked nieco kupim s tym ze to planujem odskusat a vratit, tak neroztrham obal ale posnazim sa to rozbalit tak, aby to pomaly nebolo zistitelne
Spoiler: ukázať
- Toman
- VIP
- Dátum registrácie: St 06. Júl, 2005, 20:00
ja som bol raz nespokojny s jednym produktom, rano som teda "preventicne" objednal iny model, vecer mi prisla SMS ze tovar je naskladneny, siel som na RMA odelenie, povodny tovar mi zobrali spet, z penazi mi spravili "kredit", a tym som hnet zaplatil za druhu vec ktoru som rano objednal a hnet som s nou odisiel...
T.
T.
Naposledy upravil/-a Toman v Po 10. Jún, 2013, 12:13, upravené celkom 1 krát.
AMD 7600X, B650M, 32Gb 6400, RTX 3070TI, Fractal Torrent
- xsi69
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 07. Apr, 2006, 02:00
Vrátiš na pobočke , vytlačia ti tlačivo na ktoré napíšeš č.účtu + svoj podpis .
Zoscanuješ a odošleš na reklamacie@alza.sk .
Do 15 dní ti musia poslať € späť .
Zoscanuješ a odošleš na reklamacie@alza.sk .
Do 15 dní ti musia poslať € späť .
-
- Moderátor
- Dátum registrácie: Ut 26. Feb, 2008, 14:00
Ak si uz na pobocke tak nemusis nic posielat . A to ci ti to poslu na ucet, spravia kredit alebo vyplatia v hotovosti zalezi od okolnosti. Ak chces kredit, tak ti ho samozrejme daju ako kredit (pre nich vyhodnejsie), no a ak chces peniaze tak v Bratislave typicky do 200€ vyplatia v hotovosti, nad 200€ poslu na ucet.
- xsi69
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 07. Apr, 2006, 02:00
Ja som bol na pobočke v BB kde tovar prevzali a dali mi len upravenú faktúru kam som musel napísať č.ú , podpis a ešte aj č.op.
Potom oscanovať a poslať mailom .
Asi tak 2 týždne dozadu .
Potom oscanovať a poslať mailom .
Asi tak 2 týždne dozadu .
-
- Moderátor
- Dátum registrácie: Ut 26. Feb, 2008, 14:00
Ako cislo uctu som ja tiez musel pisat na doklad co mi dali, ale to bolo vsetko, zvysok riesili oni a nic som posielat nemusel.
akurat dnes som to riesil..marcus-16 napísal:Ahojte,
ako v Alze prebieha vratenie tovaru? (dnes vybrane na centrale BA, nerozbalene .. doma som zistil, ze som omylom objednal namiesto mini microHDMI )
potrebujem mat aj nieco oficialne "vypisane"(nejaky formular), alebo len pridem s tym ze chcem vratit?
prisiel som na `reklamacne oddelenie`, povedal kde je problem, dal tovar+fakturu+op.preukaz ze som to naozaj ja a do 5 minut som mal cash na ruku, na jednotku
(bola to ale mala ciastka, keby to bolo nieco vacsie/drahsie, asi to nefunguje takto rychlo)
edit: v alze sa da vratit tovar do 14 dni
CPU: i3 2120 + Gelid Tranquillo + UCTB12P MB: ASUS P8Z77-V LX VGA: Sapphire HD 7770 GHz Edition RAM: 8GB Crucial DDR3 1600MHz HDD: Seagate Barracuda 7200.12 500GB PSU: Arctic Cooling Fusion 550W LCD: Benq G2420HDBL Case: Fractal R3 + UCTB12P
- Matej.T
- Používateľ
- Dátum registrácie: Pi 11. Mar, 2011, 22:09
Bol som na centrale v BA . Vracal som DVB-T prijimac do iPadu . Chalan sa ma opytal , preco to vraciam . ( slaby signal u nas ) Okamzite mi vratil 80e .
Macbook Pro 2.4/8/256 (Late 2013) + Samsung Galaxy S9 Midnight Black DUOS
Gaming: Intel i5 8600k | delid by Gabo |+ Barrow CPU block | EVGA GTX 1080 SC + EKWB nickel plated block | ASRock Z370 Extreme4 | Corsair Dominator 16GB DDR4 3200Mhz | Corsair RM650i | Fractal Design Define R6 TG | Samsung EVO 850 250GB | EK-DuraClear + EK D5+ EKWB PE 360 + EKWB XE 240 + LG 27GL850 + Corsair K70 RGB + Logitech G403
HTPC: Intel Xeon 1225v3 | MSI H87I | Crucial 8GB | Fractal Node 304 | Seasonic G Series 360
Gaming: Intel i5 8600k | delid by Gabo |+ Barrow CPU block | EVGA GTX 1080 SC + EKWB nickel plated block | ASRock Z370 Extreme4 | Corsair Dominator 16GB DDR4 3200Mhz | Corsair RM650i | Fractal Design Define R6 TG | Samsung EVO 850 250GB | EK-DuraClear + EK D5+ EKWB PE 360 + EKWB XE 240 + LG 27GL850 + Corsair K70 RGB + Logitech G403
HTPC: Intel Xeon 1225v3 | MSI H87I | Crucial 8GB | Fractal Node 304 | Seasonic G Series 360
- Shatterhand
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 26. Mar, 2009, 16:45
Nebolo toto nedávno náhodou tiež v predaji za super cenu? (takú istú tuším, a ešte trepú že zľavili)
"Mind always fails first". "The darkest places in hell are reserved for those who maintain their neutrality in times of moral crises." "Tvrdiť, že vám nezáleží na práve na súkromie, lebo nemáte čo skrývať...je to isté...ako keď poviete, že vám nezáleží na slobode prejavu, lebo nemáte čo povedať."
- landrower
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 16. Okt, 2009, 16:45
v pohode, bezne su ako akcia oznacene tovary kde daju o jeden dva centy nizsiu cenu co si ani nevsimne clovek (a nielen na alze....)
Steam: michalsveto
- Shatterhand
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 26. Mar, 2009, 16:45
Nuž ale potom sa ich dá žalovať za podvod
Také niečo kedysi spravil Carrefour, keď tvrdil že odíde z SVK lebo nie je jednotka...mali tam "výpredaj storočia" a podobných klamstiev tam mali na mraky
Také niečo kedysi spravil Carrefour, keď tvrdil že odíde z SVK lebo nie je jednotka...mali tam "výpredaj storočia" a podobných klamstiev tam mali na mraky
"Mind always fails first". "The darkest places in hell are reserved for those who maintain their neutrality in times of moral crises." "Tvrdiť, že vám nezáleží na práve na súkromie, lebo nemáte čo skrývať...je to isté...ako keď poviete, že vám nezáleží na slobode prejavu, lebo nemáte čo povedať."
http://www.alza.sk//specifikace-sluzby- ... rt8941.htm
celkom fajn akcia, rozmyslam nad "kupou" xbox + gta V na vianocne prazdniny
/edit: nemaju xbox 360 ani ps3
celkom fajn akcia, rozmyslam nad "kupou" xbox + gta V na vianocne prazdniny
/edit: nemaju xbox 360 ani ps3
VZDY predavam aj inde
- felipe25
- Pokročilý používateľ
zle si to pochopil.. otvoreny tovar - zly tovar...nedostanes naspat love..
Zlý
Tovar nesie známky používania; a/alebo
Tovar je nekompletný; a/alebo
Tovar je nadmerne opotrebovaný a/alebo má poškodenia, ktoré sú ľahko opraviteľné a po tejto oprave môže plniť svoju funkciu v plnom rozsahu; a/alebo
Tovar neobsahuje spotrebný materiál v plnej kapacite.
Zlý
Tovar nesie známky používania; a/alebo
Tovar je nekompletný; a/alebo
Tovar je nadmerne opotrebovaný a/alebo má poškodenia, ktoré sú ľahko opraviteľné a po tejto oprave môže plniť svoju funkciu v plnom rozsahu; a/alebo
Tovar neobsahuje spotrebný materiál v plnej kapacite.
ja tam vidim:
Poskytovateľ je povinný poskytnúť službu, teda poskytnúť objednávateľovi možnosť vrátenia zakúpeného výrobku bez udania dôvodu v lehote pozri nižšie, iba ak:
Objednávateľ uplatní tovar v stave dobrom (viď. definíciu nižšie).
Dobrý
Tovar nenesie známky používania a
Tovar je vrátane obalového materiálu, ktorý nesie známky bežného rozbalenia tovaru.
neverim ze na konzoli bude po 50 hodinach vidiet znamky pouzivania, ale ako som pisal je to uz pase
Poskytovateľ je povinný poskytnúť službu, teda poskytnúť objednávateľovi možnosť vrátenia zakúpeného výrobku bez udania dôvodu v lehote pozri nižšie, iba ak:
Objednávateľ uplatní tovar v stave dobrom (viď. definíciu nižšie).
Dobrý
Tovar nenesie známky používania a
Tovar je vrátane obalového materiálu, ktorý nesie známky bežného rozbalenia tovaru.
neverim ze na konzoli bude po 50 hodinach vidiet znamky pouzivania, ale ako som pisal je to uz pase
VZDY predavam aj inde
- felipe25
- Pokročilý používateľ
Hm... zapnem konzolu, a servisak cez smart zisti ze hdd v nej bezalo 50hodin napriklad... Ono, taketo akcie vyzeraju skvele... ale obchodnik nieje somar, aby mu po Vianoviach stal na sklade tovar za par desiatok tisic € od ludi co len vyskusali konzoly, a podobne somariny. Ver tomu, ze take jednoduche to nebude, dostat 100% tovaru potom co sa na nom clovek bude napr hrat...