Všeobecné: Bitcoin a alternatívne kryptomeny (informácie, problémy, skúsenosti..)

Bitcoin, Litecoin atď.
Všetky informácie o kryptomenách nájdete sem
Používateľov profilový obrázok
overlordslovak
Používateľ
Používateľ
Dátum registrácie: Ne 08. Jan, 2012, 23:02

Re: Bitcoin mining (informácie, problémy, skúsenosti...)

Príspevok od používateľa overlordslovak »

keby ze chcete niekto zaucit ako sa minuje, ucty, kurzy, programy tak skype : marius-rus-sk
zacal som sice pred nedavnom ale som dost v obraze
ide mi o to zalozit nejaku mensiu slovensku komunitu na skype, takze si ma prosim pridajte..
i7
ANONYM_a7

Príspevok od používateľa ANONYM_a7 »

Neskoro sme sa zobudili jednoducho. :facepalm: :rolleyes: uz sa to fakt oplati len niekomu kto ma brutalnu AMD GPU alebo 4 brutalne AMD gpu a elektrinu zdarma.
overlordslovak
Používateľ
Používateľ

akoze je to dost biedne v ziskoch ale da sa daco z toho vytazit...ale iba na alt coinoch
i7
Mirdis
Moderátor
Moderátor
Dátum registrácie: Ut 04. Okt, 2005, 20:00

Príspevok od používateľa Mirdis »

Tak tak. Obtiaznost bitcoinu uz isla pekne hore a stale stupa, pravdepodobne asi uz nejake asic zariadenia zacali dolovat. Teraz sa treba pozriet po inych kryptomenach.

Cakam ci kurz bitcoinu este nepolezie dole a potom by som aj nieco kupil, no zatial sa to ustalilo na 109$.
NTB1:MacBook Pro (13-inch, 2014, 2,5 GHz Dual-Core Intel Core i5, 8 GB RAM)
NTB2:MacBook Pro (13-inch, 2018, 2,7 GHz Quad-Core Intel Core i7,16 GB RAM)
NTB3:MacBook Pro (13-inch, 2020, Apple M1,16 GB RAM)
overlordslovak
Používateľ
Používateľ

minujem momentalne world a digital coiny, a tiez len cakam kym trosku padne bitcoin...poprosil by som aby ste to tu trosku zaspamovali aby som si vsimol ze treba predavat...alebo si ma pridajte na skype: marius-rus-sk, predsa len tam sa lepsie komunikuje
EDIT: nepoznate nejaky program na minovanie cez CPU scrypt coiny? mam totiz to kopu CPUciek ktore by sa dali pouzit..
i7
valistar
VIP
VIP
Dátum registrácie: So 14. Mar, 2009, 19:27

Príspevok od používateľa valistar »

strasne super video, nie az tak technicky pristup k problematike ale vysvetluje preco su vlastne bitcoiny v principe to iste ako ciapky v team fortress 2

^^ treba vediet dobre anglicky (inak super kanal aj na ine veci)

:-)
overlordslovak
Používateľ
Používateľ

DGC nejako stagnuje nemyslite? :smutny: klesa difficulty a este viac klesa kurz...minujete stale DGC alebo ste presli na Worldcoin alebo Fastcoin?ci novy Megacoin?
a poznate niekto CPU Script miner?
i7
Freeride1
Používateľ
Používateľ
Dátum registrácie: St 25. Máj, 2011, 10:46

Príspevok od používateľa Freeride1 »

čo to sledujem stale večer a cez noc je kurz na DGC uplne smiešny ...a cez den okolo obeda je 0,0003xxxxx ..no a CPU Miner by sa zisišl aj mne
MSI Z87I AC, i5-4670K, ADATA 2x4Gb 1600, OCZ Agility 3 60Gb, WD RED 1Tb, HD5770, Silverston Sfx 450W, Raven Rvz01,
overlordslovak
Používateľ
Používateľ

planujem si kupit https://products.butterflylabs.com/home ... miner.html , nema niekto dalsi zaujem aby sme si rozdelili dopravu a podobne? a myslite ze je to dobry krok?
EDIT: beriem späť, momentalne planujem hromadnu kupu Avalon chipov.
Naposledy upravil/-a overlordslovak v St 19. Jún, 2013, 22:47, upravené celkom 1 krát.
i7
pipo137
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Dátum registrácie: Ut 08. Feb, 2011, 17:28

Príspevok od používateľa pipo137 »

No, krok by to nebol zlý, ale myslím že sa riadne načakáš, kým ti príde ;) :good:
DESKTOP MB: MSI B450 Gaming Pro Carbon AC CPU: AMD Ryzen 5 5600 + Nocua NH-D14 Black RAM: Patriot Viper Steel 2x8GB @ 3600MHz 14-16-16-16-36 1T GPU: Sapphire NITRO+ Radeon RX580 8GB @ 1500/8900MHz SSD: Samsung 970 EVO 500GB + Crucial M4 256GB PSU: EVGA SuperNOVA G2 750W Sound card: Asus Xonar Essence STX Case: Projekt "R4R" - Fractal Design Define R4 Monitor: Dell U2415 OS: Windows 10 Pro 64bit SK Mouse: Cyborg R.A.T. 7 Mouse Pad: A4tech Bloody B-081 Keyboard: Microsoft SideWinder X4
DESKTOP 2 MB: MSI Z77 MPOWER CPU: Intel Core i7 3770K @ 4,0GHz + IHS mod + Noctua NH-D15 RAM: Crucial Ballistix Tactical LP 2x8GB @ 2000MHz 9-9-9-27 1T GPU: Intel HD4000 SSD: Samsung 850 EVO 500GB HDD: 5x WD Red (20TB)
Smartphone: Redmi Note 13 Pro 5G, Xiaomi Mi Mix 2, Xiaomi MiNote Pro
CageJ
Redaktor
Redaktor
Dátum registrácie: Ne 02. Jan, 2011, 01:43

Príspevok od používateľa CageJ »

Vidim, ze to tu riesite, aj ked dost po funuse :). Tak pridam skusenost..
Poznam to asi 2 roky, spociatku asi pol roka som to sam robil. Vtedy nebola taka narocnost a moja HD4870 mi dokazala REALNE zarobit 3-4€ denne.. Dnes by mi moja GPU nezarobila snad uz ani na elektriku. ALE, pocitac je prakticky nepouzivatelny, hlucny ako motorova pila atd. :D .. Odporucam ak uz, dat taketo PC do pivnice a pod, kde to horko co vyprodukuje, hlavne v lete, nie je na porazenie.
Kamarat, ktory mi to ukazal, kupil vtedy uplne novy PC s HD6990. Lenze taktiez ta hlucnost bola na nervy, tiez mu to zo zaciatku zarobilo daco slusne..
Teraz jednoznacne nie, prakticky si myslim, ze do roku 2020 - 2030 sa vycerpa cela mena.
IcYak
Nový používateľ
Nový používateľ
Dátum registrácie: Ne 17. Aug, 2008, 14:19

Príspevok od používateľa IcYak »

overlordslovak napísal:planujem si kupit https://products.butterflylabs.com/home ... miner.html , nema niekto dalsi zaujem aby sme si rozdelili dopravu a podobne? a myslite ze je to dobry krok?
Zatial odoslali iba objednavky ktore boli objednane v juni 2012. Lepsia varianta by bola ist do group buy Avalon chipov a nechat si to zostavit za 80 eur u developera,
Vsetko (chladic+plosak+chipy+soft) ta potom vyjde na 1.72BTC + 80 eur montaz. Myslim ze toto je uz aj vratane postovneho.
Ziskas tym 20 chipov (spolu 5.8GH/s)
overlordslovak
Používateľ
Používateľ

IcYak..pozeram ze sa vyznas...pridaj si ma na skype : marius-rus-sk ... vyzera to velmi zaujimavo...
i7
Mirdis
Moderátor
Moderátor
Dátum registrácie: Ut 04. Okt, 2005, 20:00

Príspevok od používateľa Mirdis »

IcYak ten Avalon nie je nahodou tak, ze od jedneho kupis cip a dalsi robi plosak a ostatne? Lebo niektore zariadenia treba cez dvoch riesit :-(
NTB1:MacBook Pro (13-inch, 2014, 2,5 GHz Dual-Core Intel Core i5, 8 GB RAM)
NTB2:MacBook Pro (13-inch, 2018, 2,7 GHz Quad-Core Intel Core i7,16 GB RAM)
NTB3:MacBook Pro (13-inch, 2020, Apple M1,16 GB RAM)
overlordslovak
Používateľ
Používateľ

je to tak...ale chipy 20 stoja 1,72 BTC a zkomletizovanie aj s chladenim a vsetkym co k tomu treba(neviem ci aj napajanie) stoji v tomto pripade 100 € = cca. 240 € - 5.56 Ghash/s oproti Butterfly lab je to vyhodnejsie ked si vezmeme ze dodavka prebehne cca. do 1 mesiaca... ja to rozhodneme berem... vezmem aj viacerym... bez poplatku...mate cas do 23.6.2013 kontakt skype: marius-rus-sk alebo email: hekeroverlord@gmail.com , platba sa da realizovat aj cez Eurá (paypal) alebo BTC, alebo bankovy prevod v ramci SK...
odhadovany zisk: 24h/0.143 BTC/15USD/11€
PRIMAM OBJEDNAVKY
pocet chipov moze byt rozny...
chipy bude spracuvat burnin, v mnozstve 10CH/80€ alebo 20CH/100€
cena chipu je 0.086 BTC
i7

Návrat na "Kryptomeny"