Notebooky

V tejto sekcii môžete debatovať skoro o všetkom ...
Používateľov profilový obrázok
jararak
Moderátor
Moderátor
Dátum registrácie: Št 13. Jan, 2005, 20:00

Príspevok od používateľa jararak »

odkial ze si? coze si robil ze si nevies spomenut na heslo, nho baterka je v utrobach a reset takehot niecoho zaberie niekolko sekund, samozrejme ked sa dostanes ku tej baterka, ak by si bol od kosic je tam nadej
Watching you ...

Modra je dobra a preto ju mam aj v logu.
LittleMan
Používateľ
Používateľ
Dátum registrácie: Pi 27. Máj, 2005, 20:00

Príspevok od používateľa LittleMan »

myslim ze bateria by sa mala dat vybrat po odsrobovani niektoreho zo spodnych krytov .... predsa len treba pocitat pri vyrobe nbooku s jej vymenou ...
moj kamos ma starsi book a tam to tak bolo (je to compaq armada).
Osobne mam doma Tecru S2 ale neviem ako to tam je ...
Life is short - enjoy it!
HP ProBook 6470b, 8GB RAM, SSD | Intel Pentium 4 2.80GHz, 2xKingston DDR 512MB, Intel D875PBZ, Radeon 9800XT, 3×SATA (600GB)
Toman
VIP
VIP
Dátum registrácie: St 06. Júl, 2005, 20:00

Príspevok od používateľa Toman »

teda ja som uz zopat NB do sroubiku rozobral (HP/Compaq) ale nejak si nespominam ze by som narazil na baterku..... (ale zase jom ju tam nehladal) klasicka batreka asi ani v NB nieje.... Ak chces so zaheslovaneho biosu si stiahni servisny manual, tam to urcite bude napisane, alebo sa obrat na servit.

T. :wink:
AMD 7600X, B650M, 32Gb 6400, RTX 3070TI, Fractal Torrent
jararak
Moderátor
Moderátor
Dátum registrácie: Št 13. Jan, 2005, 20:00

Príspevok od používateľa jararak »

mam satellitu, baterku som mal pod krytkov v priestoroch trafa pre nabijanie baterky a subwofera. netvarilo sa to vobec ako baterka skor ako dalsi repracik, prisiel som na to az ked som to zbadal druho stranou. cize treba odobrat vrchny kryt. ten zjavne budes moct odobrat az potom co odpojis touchpad, klavesnicu, repkraky, display. to uz by si mal mat pred sebou vecsinu interieru bookuhladaj v oblasti touchpadu. cize spodna cast, niekde v prostriedku. predpokladam ze to bude niekde tu. predsa len na nete clovek nenajde fotky otvorenych bookov :-D. hlavne si pekne odkladaj srubky. a davaj pozor aby si neruboval dlhsiu namiesto kratsej, lebo budes pekne otlacky vpredu
Watching you ...

Modra je dobra a preto ju mam aj v logu.

Návrat na "Debata o všetkom"