Politicka debata
Re: Politicka debata
Fuj, fuj a ešte raz fuj info: http://www.teraz.sk/slovensko/nr-sr-vol ... lanok.html
Takže Slováci, najmä ovce majú radi protislovenského, protinárodného a protidemokratického premiéra? Toho, ktorý získal jeden rok 35 na druhý rok 40 a zohnal ich vlastnou hlavou. Nikto ho predsa nedrží za gule, preto so seatovičom rýchlo musia obsadiť post GP SR, aby dlho neotáľal s vymenovaním. Treba predsa upratať VSS a ďalšie zlodejiny a Čentéš by bol prekážka, lebo by náhodou dopadli podobne ako v ČR
Gorila vyhraje, v opozícii ďalšia gorila a gorila spolu s ďalšou gorilou. Ruka ruku myje, gorila gorilu kryje!
Takže Slováci, najmä ovce majú radi protislovenského, protinárodného a protidemokratického premiéra? Toho, ktorý získal jeden rok 35 na druhý rok 40 a zohnal ich vlastnou hlavou. Nikto ho predsa nedrží za gule, preto so seatovičom rýchlo musia obsadiť post GP SR, aby dlho neotáľal s vymenovaním. Treba predsa upratať VSS a ďalšie zlodejiny a Čentéš by bol prekážka, lebo by náhodou dopadli podobne ako v ČR
Gorila vyhraje, v opozícii ďalšia gorila a gorila spolu s ďalšou gorilou. Ruka ruku myje, gorila gorilu kryje!
- felipe25
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Po 19. Júl, 2010, 13:00
O tomto rozhoduju len a len ludia. Ked tak chcu, tak to proste nejde zmenit...
Nic s tym nenarobime, darmo pisat a minat cas ktory sa da vyuzit lepsie...
Nic s tym nenarobime, darmo pisat a minat cas ktory sa da vyuzit lepsie...
Spoiler: ukázať
je to tam ! po 2 rokoch konecne dosadena spravna figurka http://www.aktuality.sk/clanok/230998/g ... ir-ciznar/
- felipe25
- Pokročilý používateľ
Inac, myslis si, ze keby malo SDKU tolko % co Smer, ze by konali inak? Zeby hladali dalsiu stranu ktora im da hlasy? )
Ja neobhajuje smer, len sa nad tym zamysli vseobecne..
Ako si ludia zvolili, tak maju, s tym fakt nie ine neurobime, a neverim ze parlamentnych stran je tam jedina, ktora keby mali 83 a viac kresiel, zeby sa radila s niekym inym, kto im da hlasy,...
Ja neobhajuje smer, len sa nad tym zamysli vseobecne..
Ako si ludia zvolili, tak maju, s tym fakt nie ine neurobime, a neverim ze parlamentnych stran je tam jedina, ktora keby mali 83 a viac kresiel, zeby sa radila s niekym inym, kto im da hlasy,...
Nehovorím, že by to nespravili ľudia z SDKÚ, ale oni nemajú aspoň ovčanov. Oni by aspoň na rozdiel od smeru neničili pracovné miesta ako to robia smeráci s ich prehnitou agentou a ŠTBáckymi praktikami.
http://ekonomika.sme.sk/c/6845892/pat-z ... okuty.html
Idioti a diletanti v praxi. Takže odvádzame dane ako idioti (viem, že nie každý...ten nech si vstúpi do svedomia) a ešte ja si mám kupovať kábel, JA si mám riešiť či hajzel mi nepredal kotúč pochybnej kvality. Ja si mám tlačiť VZOR bločku (toto už naozaj ovplyvní to či lokálne mafie spolupracujúce s daňovými úradmi zo dňa na deň zmiznú...). Proste absurdistan pokračuje. Toto sme chceli?
Idioti a diletanti v praxi. Takže odvádzame dane ako idioti (viem, že nie každý...ten nech si vstúpi do svedomia) a ešte ja si mám kupovať kábel, JA si mám riešiť či hajzel mi nepredal kotúč pochybnej kvality. Ja si mám tlačiť VZOR bločku (toto už naozaj ovplyvní to či lokálne mafie spolupracujúce s daňovými úradmi zo dňa na deň zmiznú...). Proste absurdistan pokračuje. Toto sme chceli?
PC1 Intel Core i7-4960X@4,8GHz . ASRock X79 Extreme 11 . 32GB Corsair Dominator 2133MHz DDR3 . Zotac GTX 1080Ti . Samsung 850 PRO 256GB . Samsung 840 1TB . SF Leadex 750W . AOC Q3279VWFD8 . Noctua
PC2 i5-2500K . Noctua NH-U12 . ASUS P8Z68-V PRO . 16GB G.Skill Ripjaws X . EVGA GTX 1070 SC . Intel 530 240GB . Samsung 850 PRO 2TB . COUGAR GX-600W . Lian Li PC-V1010A - Silver . ASUS Xonar Essence STX + HD555
PC2 i5-2500K . Noctua NH-U12 . ASUS P8Z68-V PRO . 16GB G.Skill Ripjaws X . EVGA GTX 1070 SC . Intel 530 240GB . Samsung 850 PRO 2TB . COUGAR GX-600W . Lian Li PC-V1010A - Silver . ASUS Xonar Essence STX + HD555
- icefire
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: So 01. Nov, 2008, 19:48
Ja len k tomu dodam, ze niektore bloky su necitatelne uz po 3 mesiacoch. A uz sa mi stalo, ze ma poslali prec, pretoze papier nebol citatelny. Dost to nahneva. Cize Gabo: mam si kazdy blok ulozit do vakuoveho prostredia? Ja som zodpovedny za to, aby som zabranil blednutiu? Ale no tak.
Nemôže to byť na spôsob elektronickej faktúry ako to má napr alza? Vraciam veci bez bločku, na nete si vytlačím papier a s tým prídem.
- icefire
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: So 01. Nov, 2008, 19:48
Ano, to je ideal, ale tak vieme, kolko obchodov to tak ma spravene. Malo.
- felipe25
- Pokročilý používateľ
Teesco ma take blocky, ze ked ich clovek odlozi medzi ine blocky a za rok vyberie, pomoze len skener a brutalne pridanie kontrastu DDDD
Ehm no u nás sa dáva pri osobnom odbere a platba Hotovosť faktúra a bloček z pokladne a o tom bločku tu rozprávame....nie o faktúre. Či teda Alza má pri platení hotovosťou čosi iné ako bloček z pokladne? Ich faktúru / daňový doklad s popisom odberateľa máme pred sebou - vyzerá ako bloček (druhá strana s reklamami). Čo oni teda majú pri platbe hotovosťou...to isté akurát to tam nahodí aj značku ako na bločku z pokladne?Broslowski napísal:Nemôže to byť na spôsob elektronickej faktúry ako to má napr alza? Vraciam veci bez bločku, na nete si vytlačím papier a s tým prídem.
PC1 Intel Core i7-4960X@4,8GHz . ASRock X79 Extreme 11 . 32GB Corsair Dominator 2133MHz DDR3 . Zotac GTX 1080Ti . Samsung 850 PRO 256GB . Samsung 840 1TB . SF Leadex 750W . AOC Q3279VWFD8 . Noctua
Dostaneš aj regulérny "bloček". Ja to však hneď vyhadzujem kvôli tomu že je tam tá možnosť počas záruky kedykoľvek vytlačiť záložnú faktúru ktorú poslúži aj na RMA. Neviem načo iné by som si odkladal bločky jak pre prípad RMA.
- Timeshifter
- Používateľ
- Dátum registrácie: Po 30. Júl, 2007, 08:00
Predsa bločková lotéria
Mňa sa dokonca jedna ženská pýtala, keď volala na pevnú, že či sa plánujem zapojiť a ako by sa to malo volať (mal som vybrať z názvov) KAŽIgraf je prosto odborník Ale ja možem osrať túto ich lotériu, ktorú aj tak vyhrá nejaký Ficov spolužiak (takže dúfam, že na nikoho nezabudne a spomenie si koho ešte pozná spomedzi spolužiakov a ktorý je spoľahlivý, rovnako ako Čižnár)
Ak by to niekto skúšal na mňa, radšej s ním dohodnem o 20% nižšiu cenu bez dane a bez bločka. Načo plniť kasu tým zlodejom. Aj tak to rozpredajú a je jedno či je tam červení, modrí, zelení, biely, alebo niekto celkom iný.
Ak by to niekto skúšal na mňa, radšej s ním dohodnem o 20% nižšiu cenu bez dane a bez bločka. Načo plniť kasu tým zlodejom. Aj tak to rozpredajú a je jedno či je tam červení, modrí, zelení, biely, alebo niekto celkom iný.
- Krutibrko
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Ne 02. Mar, 2008, 14:00
*í Inak tiež si myslím, že bločky sú totálna somarina a čo vymýšľajú pre podnikateľov ( čo spomínal Gabo) no proste somarina. Ja napr. nikdy nepochopím, prečo ma pýtajú bloček na produkt, ktorý stál pár stovák eúr a má svoje číslo... Najlepšie je, ako v Brne tzv. Žid pýta ešte bloček aj vtedy, ak chcete vrátiť vrátne flašky.... -.-