Ipad k novemu uctu z banky....
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 12. Máj, 2005, 20:00
Re: Ipad k novemu uctu z banky....
kleby som nemusel doplatit debet v primabanke ,tak hned letim inde
- felipe25
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Po 19. Júl, 2010, 13:00
ten debet raz tak ci tak doplatis.. podobnu situaciu som mal ja v mojej banke kde som sa chcel vymanit spod vplyvu kreditnej karty.. v podstate 2mesiace som musel minimalizovat vydavky, aby som dokazal splatit vycerpanu sumu bez urokov, a dalsi mesiac nepouzit kreditnu kartu a podarilo sa
Spoiler: ukázať
-
- Pokročilý používateľ
nedoplatim budem tam dosmrti
- felipe25
- Pokročilý používateľ
Podla mna je nerealne takto zit dlhodobo... Clovek by mal zit +3mesiace teda mat min peniaze na 3 mesiace bez prijmu dopredu, nie zit sposobom -1 mesiac dozadu Neviem kto si co si, ale napr ja necitim istotu v mojom zamestnani taku, aby som si bol isty ze tam budem noproblemo dalsich 10rokov. Jeden vypadok prijmu a platil by som kuwa uroky na kreditke a tak..
- felipe25
- Pokročilý používateľ
Takze.. chalani.
chcem sa opytat kazdeho kto vyuzil tuto akciu:
Komu napriek tomu ze splnil podmienky banka na konci juna nauctovala poplatok za vedenie uctu 5€?
Uz to riesim u seba a u znameho.. napriek splneniu vsetkych podmienok mi bolo 5€ stiahnutych.
Silne predpokladam, ze za to moze to, ze 300€ zaloha za tablet sa nerata do priemerneho mesacneho zostatku na ucte.. /napriek tomu, ze tuto info mam potvrdenu priamo z CSOB cez e-mail teda pisomne/ Vsetko ostatne je na 110% splnene...
Takze, by ma zaujimalo komu sa stalo nieco podobne.
5€ kaslem, ale ak sa to stane dalsi mesiac, tak pridem o 300€ kauciu.... takisto nemam v plane platit 5€x24mesiacov...
Uz to riesim aj z CSOB, som velmi zvedavy na odpoved, lebo toto pozeniem velmi daleko ked neuznaju ze chybu urobili oni...
Naozaj nechapem, lebo v rodine mame dalsiu Pohodu, kde za posledne 2-3roky nebolo 5€ nauctovanych ani raz...
chcem sa opytat kazdeho kto vyuzil tuto akciu:
Komu napriek tomu ze splnil podmienky banka na konci juna nauctovala poplatok za vedenie uctu 5€?
Uz to riesim u seba a u znameho.. napriek splneniu vsetkych podmienok mi bolo 5€ stiahnutych.
Silne predpokladam, ze za to moze to, ze 300€ zaloha za tablet sa nerata do priemerneho mesacneho zostatku na ucte.. /napriek tomu, ze tuto info mam potvrdenu priamo z CSOB cez e-mail teda pisomne/ Vsetko ostatne je na 110% splnene...
Takze, by ma zaujimalo komu sa stalo nieco podobne.
5€ kaslem, ale ak sa to stane dalsi mesiac, tak pridem o 300€ kauciu.... takisto nemam v plane platit 5€x24mesiacov...
Uz to riesim aj z CSOB, som velmi zvedavy na odpoved, lebo toto pozeniem velmi daleko ked neuznaju ze chybu urobili oni...
Naozaj nechapem, lebo v rodine mame dalsiu Pohodu, kde za posledne 2-3roky nebolo 5€ nauctovanych ani raz...
- icefire
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: So 01. Nov, 2008, 19:48
Ja ked som otvaral 2 nove (inde), viac krat mi domiesali poplatky, cize asi sa to stalo aj tebe.
- Leon
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 05. Dec, 2007, 08:00
Normálne na Vašom mieste, kebyže tých 5 eur bude proti tým podmienkam, že proste nemali sťahovať, zobral by som 300 ečka na dalsi mesiac z účtu a nestarám sa.
- Toman
- VIP
- Dátum registrácie: St 06. Júl, 2005, 20:00
potrvrzujem -5E, zostatok mam 800... (300+500), minuli mesiac sa to nestalo.... to som mal disponibilny zostatok 35E....
Service Fees Za vedenie účtu a výpisy: 5,00
ale aby som len nenadaval tak mi velkoriso pripisali urokly - neskutocny 1 cent! si hnet idem daco na seba kupit...
Service Fees Za vedenie účtu a výpisy: 5,00
ale aby som len nenadaval tak mi velkoriso pripisali urokly - neskutocny 1 cent! si hnet idem daco na seba kupit...
AMD 7600X, B650M, 32Gb 6400, RTX 3070TI, Fractal Torrent
- Diablo1st
- Sponzor fóra silver
- Dátum registrácie: Po 29. Aug, 2005, 20:00
V ČSOB s poplatkai za vedenie účtu je to o mesiac posunuté. Neviem ako u iných bánk, ale ak ti v ČSOB na konci júna strhnú poplatok, je to poplatok za mesiac máj, nie za jún.
Na tomto som sa už okabátil, takže sa pozrite, či ste aj v máji spĺňali podmienky.
Ako nový zákazníci je prvý mesiac vedenie účtu zadarmo, ale samozrejme pracujú tam ľudia, takže si to nemusia všimnúť.
Na tomto som sa už okabátil, takže sa pozrite, či ste aj v máji spĺňali podmienky.
Ako nový zákazníci je prvý mesiac vedenie účtu zadarmo, ale samozrejme pracujú tam ľudia, takže si to nemusia všimnúť.
Lenovo E460: 14" FHD IPS, i5-6200U, 2x4GB RAM 1600MHz DDR3L, R7 M360, SSD 256GB Toshiba.
Ex. HP 2230s: T9600, 2x2GB RAM 800MHz DDR2, X4500MHD, SSD Toshiba 256GB.
Work: Lenovo E14 G5 AMD + Dell U2724DE + Dell U2724D.
FVE: 10,2 kWp + 13kWh batérie
Ex. HP 2230s: T9600, 2x2GB RAM 800MHz DDR2, X4500MHD, SSD Toshiba 256GB.
Work: Lenovo E14 G5 AMD + Dell U2724DE + Dell U2724D.
FVE: 10,2 kWp + 13kWh batérie
-
- Pokročilý používateľ
uz to zacina
cakam na novinky!
cakam na novinky!
- felipe25
- Pokročilý používateľ
Leon - lol, tie peniaze su BLOKOVANe.. nemas k nim pristup a v pripade porusenia podmienok /nesplnenie podmienok 5mesiace po sebe/ Ti celu zalohu vezme banka /aj ked komunikuju alikvotnu ciastku.. ale ci sa tomu da verit?/
Kazdopadne, ak toto zauctovali stovkam klientov, ich zisk je brutalny, takze ludia, chodte sa stazovat... Ak sa neinformujete a nesplnite podmienky 2x po sebe dojdete este aj o zalohu...
Kazdopadne, ak toto zauctovali stovkam klientov, ich zisk je brutalny, takze ludia, chodte sa stazovat... Ak sa neinformujete a nesplnite podmienky 2x po sebe dojdete este aj o zalohu...
- Toman
- VIP
- Dátum registrácie: St 06. Júl, 2005, 20:00
ak nesplnas jeden mesiac najprv ti vraj pride SMSka - pizali na konkurencnom fore....
AMD 7600X, B650M, 32Gb 6400, RTX 3070TI, Fractal Torrent
- felipe25
- Pokročilý používateľ
V zmluve je ale nieco ine, smska na papieri nieje, a ja skor verim podpisanej zmluve ako tomu co komunikuje banka Znamemu v KE povedali, ze staci ked ma zriadeny suhlas s inkasom... aj ked v podmienkach je jasne napisane, zrealizovana platba na zaklade suhlasu s inkasom.
toto myslim nie je pravda, ale nech potvrdia/vyvratia ti co maju zalozeny ucet viac ako mesiac, ja mam ine info..Diablo1st napísal:Ako nový zákazníci je prvý mesiac vedenie účtu zadarmo
musi to byt zrealizovana platba na zaklade suhlasu s inkasom, nestaci mat zadany suhlas s inkasom..felipe25 napísal:Znamemu v KE povedali, ze staci ked ma zriadeny suhlas s inkasom... aj ked v podmienkach je jasne napisane, zrealizovana platba na zaklade suhlasu s inkasom.
Desktop: Intel Core i5 11400F - CoolerMaster Hyper 212+ GIGABYTE B560M AORUS PRO AX Asus ROG Strix RX6650XT 8GB ADATA XPG 512GB + 2TB WD Green 16GB ADATA XPG GAMMIX D30 3200MHz CL16 SilentiumPC Supremo M2 Gold 550W V2 SilentiumPC Regnum RG4TF Frosty White TG LENOVO G32QC-10 Logitech Z-4e Logitech MX Keys + Razer Deathadder V2 Mini + SteelPad QCK mini
LAN NB: Asus XDAB AMD Athlon X2 Dual-Core QL-65 2,1GHz ATI Radeon HD 4570 512MB 32gb SSD 4GB DDR2 Razer Krait + SteelPad QCK mini
Mobile: Iphone 12 mini 128gb + Iphone 8 64gb + iPad 2021 64gb + Apple Watch 7 45mm
TV: LG OLED48A1
LAN NB: Asus XDAB AMD Athlon X2 Dual-Core QL-65 2,1GHz ATI Radeon HD 4570 512MB 32gb SSD 4GB DDR2 Razer Krait + SteelPad QCK mini
Mobile: Iphone 12 mini 128gb + Iphone 8 64gb + iPad 2021 64gb + Apple Watch 7 45mm
TV: LG OLED48A1
- molnart
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ut 19. Jún, 2012, 23:03
ja som u nich otvaral ucet uz davno, ale zda sa mi, ze za prvy mesiac tiez mi stiahli ten poplatok, a to s takym odovodnenim, ze ucet som otvaral 25. v mesiaci, a za tych 5 dni som nesplnil podmienky min. kreditneho obratu 5 inkas apod. mozno je to aj vas pripad