Ochrana laku
- Kyselinka
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 02. Feb, 2011, 12:33
Re: Ochrana laku
Uf, ale vyzera to dost brutal
- Wizik
- VIP
- Dátum registrácie: Št 06. Okt, 2005, 20:00
Videl som to nazivo, robi to moj kamarat. Je to pecka, akurat uz to nikdy nedate dole.
Je tam daka chemicka reakcia po ktorej to je za 3 sekundy od nastreku suche a za 24 hodin prebehne cela reakcia a uz je to pevne jak svina. Kamienky nemaju sancu vam to odriet, vyplni to krasne a pevne diery po hrdzi a podobne. Mat na to peniaze, nevaham.
Je tam daka chemicka reakcia po ktorej to je za 3 sekundy od nastreku suche a za 24 hodin prebehne cela reakcia a uz je to pevne jak svina. Kamienky nemaju sancu vam to odriet, vyplni to krasne a pevne diery po hrdzi a podobne. Mat na to peniaze, nevaham.
Notebook : Macbook Pro Retina 15" i7 2Ghz, 8GB RAM, 256GB SSD, Iris Pro, OS X Mavericks
Phone : iPhone 6 64GB space gray + HTC One M8
SONY RX100 - kompaktny bokeh
I ♥ MUSIC !
Phone : iPhone 6 64GB space gray + HTC One M8
SONY RX100 - kompaktny bokeh
I ♥ MUSIC !
- Kyselinka
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 02. Feb, 2011, 12:33
Pri 1,5 alebo 2 tonovom aute je to asi jednogalen napísal:+40kg, ale inac pohoda
vyzera to ako VHT Wrinkle, to som si daval na veko ventilov
To buď chápeš, ale potom sa nepýtaš, alebo nevieš a potom nemá význam odpovedať.
Spoiler: ukázať
popripade lacnejsie riesenie priesvitny plasti dip...ale netusim ako to moc ochrani
teraz cez vikedn idem davat cierny plasti dip pod prednu masku (opticke zvacsenie prednej masky), tak uvidim ako to bude odolne a ked to bude dobre drzat tak mozno dam ten priesvitny na prednu kapotu..
cena 400ml spreju je zhruba 20e
teraz cez vikedn idem davat cierny plasti dip pod prednu masku (opticke zvacsenie prednej masky), tak uvidim ako to bude odolne a ked to bude dobre drzat tak mozno dam ten priesvitny na prednu kapotu..
cena 400ml spreju je zhruba 20e
- Tomasjerry
- Používateľ
- Dátum registrácie: St 12. Jan, 2005, 20:00
Potom daj vediet, aj ja chcem vediet ake je to odolne, chcel by som dat na strechu ciernu matnu, lebo mam zle spravenu foliu a odlepuje sa
AMD Ryzen™ 7 3700X, ASROCK X470 Taichi, 16 GB RAM 3200 MHz, ASUS 2080Ti, Samsung SSD 256GB + Samsung Evo SSD 256GB + 2TB HDD,LG DVD +/-rw, Frakcial 600 W Newton R3
To vsetko v LIAN LI PC-X1000 :)
To vsetko v LIAN LI PC-X1000 :)
hawkeye ako ti drzi ten palsti-dip?
respektive ma to uz niekto realne na aute?
respektive ma to uz niekto realne na aute?
- MaxMan
- Redaktor
- Dátum registrácie: Po 18. Okt, 2004, 14:00
Dnes som aplikoval biely plasti dip na prednu kapotu - zo spreja. Nevyzera to zle. Uvidim po case, hlavne po zime a kamienkoch...
Ani srnky netušia čo som mal/mám...
- shiro
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 21. Dec, 2006, 02:00
sa furt cudujem co za amaterov si kupuje tie kozene spaty na kapotu...ze vraj kryt na kapotu. Kokso, sak to ma max. 30cm, a len to spati auto...chcem vediet co sa s tym stane po par burkacha letnom teplom slniecku. Auta s tymi kozenkami na kapote vyzeraju jak nejaky skolkarsky amaterky garazovy tuning...no hnus.
Ryzen 7 3700X | SilentiumPC Fera 3 | Asrock X570M Pro4 | Patriot Viper 4 Blackout 16GB DDR4-3600 CL17 | Gainward RTX4060 Ti Pegasus 8GB | Samsung 970evo Plus 250GB NVMe | Corsair MP510 1TB NVMe | Samsung 980 Pro 2TB NVMe | Corsair RM550x | 32" Samsung ViewFinity S60UA | 3x Noctua NF-S12B redux 1200 PWM
Xiaomi Mi 9 Lite 64GB
Xiaomi Mi 9 Lite 64GB
- MaxMan
- Redaktor
shiro: neberem Ti nazor, ale mohol by si sa krotit. Mne sa napriklad nepaci karbon a tiez tu nevypisujem aky je to hnus... Za dalsie, nevidel si, ako to mam spravene, tak nehodnot. Mal som svoj dovod na to, preco si davam Plasti DIP - a tuning to nie je. Za dalsie, keby si sa na auto pozrel prvy krat, ani nezistis, ze tam nieco je.
Takze nabuduce Ta poprosim, zdrz sa svojich vylevov.
Takze nabuduce Ta poprosim, zdrz sa svojich vylevov.
- shiro
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 21. Dec, 2006, 02:00
nabuduce pri citani pouzi hlavu
nepisal som o nicom co pouzivas ty, narazal som na tie kozene blbosti co sa davaju na predok kapoty ze akoze ochrana proti kamienkom a len to spati auto.
Na druhej strane, to, ze nenapises svoj nazor ze sa ti nepaci karbonova kapota je tvoja volba. Mame slobodu prejavu, napisat to mozes. Ale sam to nechces spravit. Takze zbytocne tym argumentujes.
nepisal som o nicom co pouzivas ty, narazal som na tie kozene blbosti co sa davaju na predok kapoty ze akoze ochrana proti kamienkom a len to spati auto.
Na druhej strane, to, ze nenapises svoj nazor ze sa ti nepaci karbonova kapota je tvoja volba. Mame slobodu prejavu, napisat to mozes. Ale sam to nechces spravit. Takze zbytocne tym argumentujes.
Ryzen 7 3700X | SilentiumPC Fera 3 | Asrock X570M Pro4 | Patriot Viper 4 Blackout 16GB DDR4-3600 CL17 | Gainward RTX4060 Ti Pegasus 8GB | Samsung 970evo Plus 250GB NVMe | Corsair MP510 1TB NVMe | Samsung 980 Pro 2TB NVMe | Corsair RM550x | 32" Samsung ViewFinity S60UA | 3x Noctua NF-S12B redux 1200 PWM
Xiaomi Mi 9 Lite 64GB
Xiaomi Mi 9 Lite 64GB
Som aj zabudol, ze som sem nenapisal ako drzi plasti dip
takze od oktobra az doteraz to mame 9 mesiacov...plasti dip je absolutne v poriadku az sa sam cudujem ze to tak dlho vydrzalo.
MaxMax ako sa to javi na ten prednej kapote? Skrabance ziadne?
takze od oktobra az doteraz to mame 9 mesiacov...plasti dip je absolutne v poriadku az sa sam cudujem ze to tak dlho vydrzalo.
MaxMax ako sa to javi na ten prednej kapote? Skrabance ziadne?
- MaxMan
- Redaktor
hawkeye: Zatial to mam len par dni, takze je to nove. Kolega z prace ma na prednej kapote plastidip cca pol roka a zatial som u neho nejake vady krasy nevidel. Ale zatazkavacia skuska bude asi na zimu, ked zacnu posypat
- Endy
- Používateľ
- Dátum registrácie: Pi 06. Feb, 2009, 10:42
Tiez som nad tym rozmyslal, ake mas farby auto a kolko vrstiev si daval, mna odhovarali od toho, ze to nemam stiekat tym sprejom v ktorom to predavaju, ze mi ostanu pruhy, popripade by si mohol hodit foto, stacil ti jeden sprej ?