Ipad k novemu uctu z banky....
- felipe25
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Po 19. Júl, 2010, 13:00
Re: Ipad k novemu uctu z banky....
ved ja viem ze musi byt.. aj jasom mu to tvrdil.. on sa ohradil ze v banke povedali nieco ine
Spoiler: ukázať
- Toman
- VIP
- Dátum registrácie: St 06. Júl, 2005, 20:00
as nezabudnem tak sa zastavim zajtra na pobocke
AMD 7600X, B650M, 32Gb 6400, RTX 3070TI, Fractal Torrent
- felipe25
- Pokročilý používateľ
Noo som zvedavy, ja som pisal email a 3dni ziadna odpoved /cez kontaktny formular../ zatial vzdy odpovedali do 1dna.. takze, to bude celoplosny problem..
znamy bol dnes v banke, a bolo mu iba potvrdene ze v juni nemal zrealizovane inkaso preto ma poplatok - nebolo povedane nic o tom, ze je to poplatok za alikvotny maj (tak mal ucet zriadeny len par dni...)
kazdopadne je rozdiel ked niekto podmienky nesplnil a zaplatil 5€ - to je koser.. ja som ale podmienky splnil a napriek tomu mam nauctovany poplatok..
znamy bol dnes v banke, a bolo mu iba potvrdene ze v juni nemal zrealizovane inkaso preto ma poplatok - nebolo povedane nic o tom, ze je to poplatok za alikvotny maj (tak mal ucet zriadeny len par dni...)
kazdopadne je rozdiel ked niekto podmienky nesplnil a zaplatil 5€ - to je koser.. ja som ale podmienky splnil a napriek tomu mam nauctovany poplatok..
Chlapi síce som v ČSOB doteraz nikdy nebol a som tam kvôli iPadu len od 1.7., ale to spoplatnenie konta je podľa mňa v poriadku.
Viď sadzobník:
Zásady spoplatňovania balíkov služieb a bežných účtov:
Poplatok za vedenie balíka služieb Banka neúčtuje v mesiaci, v ktorom bol účet zriadený - čiže v máji ste to mali zadarmo (predpokladám že ste ešte nemali splnené podmienky aktívneho využívania účtu)
Poskytovanie zľavy z poplatku za vedenia balíka služieb:
Ak splníte podmienky pre získanie zľavy z poplatku za vedenie balíka služieb, bude váš balík služieb vedený bez poplatku v nasledujúcom kalendárnom mesiaci - čiže pokiaľ ste splnili podmienky aktívneho využívania účtu v júni, zadarmo to budete mať od júla.
Viď sadzobník:
Zásady spoplatňovania balíkov služieb a bežných účtov:
Poplatok za vedenie balíka služieb Banka neúčtuje v mesiaci, v ktorom bol účet zriadený - čiže v máji ste to mali zadarmo (predpokladám že ste ešte nemali splnené podmienky aktívneho využívania účtu)
Poskytovanie zľavy z poplatku za vedenia balíka služieb:
Ak splníte podmienky pre získanie zľavy z poplatku za vedenie balíka služieb, bude váš balík služieb vedený bez poplatku v nasledujúcom kalendárnom mesiaci - čiže pokiaľ ste splnili podmienky aktívneho využívania účtu v júni, zadarmo to budete mať od júla.
- felipe25
- Pokročilý používateľ
Bol som v banke, bolo mi povedane to iste.
Teda, zle si to napisal
1. prvy mesiac je zdarma - tu sa chape maj... to bolo
2. mesiac jun nauctovali poplatok za maj - kedze neboli splnene podmienky aktivneho vyuzivania
3. mesiac jul budem mat zdarma za "jun".
ale nedava mi zmysel, naco kominukuju ze prvy mesiac je zdarma, ked mi ho nauctovali v juni
Teda, zle si to napisal
1. prvy mesiac je zdarma - tu sa chape maj... to bolo
2. mesiac jun nauctovali poplatok za maj - kedze neboli splnene podmienky aktivneho vyuzivania
3. mesiac jul budem mat zdarma za "jun".
ale nedava mi zmysel, naco kominukuju ze prvy mesiac je zdarma, ked mi ho nauctovali v juni
No, to si trochu zamotal
Mne to zmysel dáva, účtujú to tak ako je uvedené v sadzobníku. Po splnení podmienok je ďalší mesiac zdarma.
Mne to zmysel dáva, účtujú to tak ako je uvedené v sadzobníku. Po splnení podmienok je ďalší mesiac zdarma.
- Toman
- VIP
- Dátum registrácie: St 06. Júl, 2005, 20:00
to je "bankovština".....
T:
T:
AMD 7600X, B650M, 32Gb 6400, RTX 3070TI, Fractal Torrent
- felipe25
- Pokročilý používateľ
Jasne som sa na to pytal v pobocke a tak mi to bolo vysvetlene.. ze prvy mesiac je zdarma, lebo mesiac dozadu ucet ani nemas D
Ja keď som v pondelok zakladal účet, povedal som im že všetko o účte som si už zistil na internete a tak mi ani nič nevysvetľovali Viac sa spolieham na oficiálne dokumenty, vlastný úsudok a skúsenosti ľudí zverejnené na fórach ako je toto
ja som im pisal asi pred tyzdnom [ Jun 26 (8 days ago) ]
pytal som sa kedy budu mat maestro bezkontaktnu
ci mi daju obrazok z animaku na kartu ked dolozim potvrdenie majitela autorskych prav
este daco ohladne zaruky na ipad
a doteraz ziadna odpoved
btw ak vam nieco nauctovali co nemali, netreba nic rychlo vyberat alebo podobne, ale jednoznacne treba na to zadat normalnu reklamaciu
off topic:
dnes som videl v lidli chlapika ktory platil 2x po sebe (pivo zvlast) mobilom
asi to bol iphone, prilozil k terminalu, zapipalo, hotovo
akurat tam dost tukal do mobilu pred tym aj potom
zeby NFC v praxi?
pytal som sa kedy budu mat maestro bezkontaktnu
ci mi daju obrazok z animaku na kartu ked dolozim potvrdenie majitela autorskych prav
este daco ohladne zaruky na ipad
a doteraz ziadna odpoved
btw ak vam nieco nauctovali co nemali, netreba nic rychlo vyberat alebo podobne, ale jednoznacne treba na to zadat normalnu reklamaciu
off topic:
dnes som videl v lidli chlapika ktory platil 2x po sebe (pivo zvlast) mobilom
asi to bol iphone, prilozil k terminalu, zapipalo, hotovo
akurat tam dost tukal do mobilu pred tym aj potom
zeby NFC v praxi?
iPhone nema NFC
- felipe25
- Pokročilý používateľ
Alebo toto?
http://www.unicreditbank.sk/sk/Obcania/ ... a-StickAir
Dnes som sa bol pytat ohladom niecoho ineho v inej pobocke CSOB a bolo mi povedane to iste..
- Prvy mesiac je zdarma akoze..
- druhy mesiac - jun, mi nauctuju 5€ za maj - kedze neboli splnene podmienky v maji /co je dost odrb.. lebo ucet som mal 6dni a prakticky by ziadne inkaso v tych dnoch uz neodislo../
- treti mesiac jul budem mat zdarma ak v juli splnim podmienky..
Inac, znamy ma fest problem... lebo, v maji zalozil ucet - nesplnil podmienky /ako sa to rata pri tablete lebo to bol len aliktvotny mesiac neviem/.. v juni mu neodislo sipo, lebo mal velky preplatok.. tym padom nesplnil podmienky a nema inkaso.. ak ked ma na ucte par tisic e.. v podstate dva mesiace po sebe nesplnil podmienku inkasa.. v juli to uz splni, ziadna smska mu zatial nedosla /upozornenie po prvom mesiacia nesplnenia/...cize ak prvy uplny mesiac zasa nesplni podmienky uz by mu mala dojst sms a nic..
Mne v banke pri zakladani uctu povedali nieco v zmysle ze pre ucely preverovanie aktivneho vyuzivania uctu ma klient 2mesiace na to aby si pozriadoval inkasa a pod.. otazka je, odkedy to banka zacina sledovat? v podstate asi alikvotny mesiac sa nerata ze nesplnil podmienky lebo inac by nam vsetkym "tabletovym" dosli SMS o upozorneni ze ucet aktivne nevyuzivame
http://www.unicreditbank.sk/sk/Obcania/ ... a-StickAir
Dnes som sa bol pytat ohladom niecoho ineho v inej pobocke CSOB a bolo mi povedane to iste..
- Prvy mesiac je zdarma akoze..
- druhy mesiac - jun, mi nauctuju 5€ za maj - kedze neboli splnene podmienky v maji /co je dost odrb.. lebo ucet som mal 6dni a prakticky by ziadne inkaso v tych dnoch uz neodislo../
- treti mesiac jul budem mat zdarma ak v juli splnim podmienky..
Inac, znamy ma fest problem... lebo, v maji zalozil ucet - nesplnil podmienky /ako sa to rata pri tablete lebo to bol len aliktvotny mesiac neviem/.. v juni mu neodislo sipo, lebo mal velky preplatok.. tym padom nesplnil podmienky a nema inkaso.. ak ked ma na ucte par tisic e.. v podstate dva mesiace po sebe nesplnil podmienku inkasa.. v juli to uz splni, ziadna smska mu zatial nedosla /upozornenie po prvom mesiacia nesplnenia/...cize ak prvy uplny mesiac zasa nesplni podmienky uz by mu mala dojst sms a nic..
Mne v banke pri zakladani uctu povedali nieco v zmysle ze pre ucely preverovanie aktivneho vyuzivania uctu ma klient 2mesiace na to aby si pozriadoval inkasa a pod.. otazka je, odkedy to banka zacina sledovat? v podstate asi alikvotny mesiac sa nerata ze nesplnil podmienky lebo inac by nam vsetkym "tabletovym" dosli SMS o upozorneni ze ucet aktivne nevyuzivame
Platba cez inkaso nie je žiadny problém. Napríklad kedykoľvek si môžete zadať v mBanke na mKonte výzvu na inkaso z účtu v ČSOB. Pokiaľ nemáte v mBanke účet a neviete si s tým inkasom poradiť, tak po dohode Vám z účtu v ČSOB môžem nejaké to euro zinkasovať aj ja
Tie podmienky na získanie tabletu sú podľa mňa veľmi mierne, nie je problém ich splniť.
Tie podmienky na získanie tabletu sú podľa mňa veľmi mierne, nie je problém ich splniť.
typek v banke mi tiez toto hovoril, teda ze prve dva mesiace sa kvazi nesleduje ta aktivita na ucte, rata sa tam s tym, ze si clovek zriadzuje inkaso, chvilku trva kym dojde karta, ze prvy mesiac nebol cely a tak asi..felipe25 napísal:Mne v banke pri zakladani uctu povedali nieco v zmysle ze pre ucely preverovanie aktivneho vyuzivania uctu ma klient 2mesiace na to aby si pozriadoval inkasa a pod.. otazka je, odkedy to banka zacina sledovat? v podstate asi alikvotny mesiac sa nerata ze nesplnil podmienky lebo inac by nam vsetkym "tabletovym" dosli SMS o upozorneni ze ucet aktivne nevyuzivame
Desktop: Intel Core i5 11400F - CoolerMaster Hyper 212+ GIGABYTE B560M AORUS PRO AX Asus ROG Strix RX6650XT 8GB ADATA XPG 512GB + 2TB WD Green 16GB ADATA XPG GAMMIX D30 3200MHz CL16 SilentiumPC Supremo M2 Gold 550W V2 SilentiumPC Regnum RG4TF Frosty White TG LENOVO G32QC-10 Logitech Z-4e Logitech MX Keys + Razer Deathadder V2 Mini + SteelPad QCK mini
LAN NB: Asus XDAB AMD Athlon X2 Dual-Core QL-65 2,1GHz ATI Radeon HD 4570 512MB 32gb SSD 4GB DDR2 Razer Krait + SteelPad QCK mini
Mobile: Iphone 12 mini 128gb + Iphone 8 64gb + iPad 2021 64gb + Apple Watch 7 45mm
TV: LG OLED48A1
LAN NB: Asus XDAB AMD Athlon X2 Dual-Core QL-65 2,1GHz ATI Radeon HD 4570 512MB 32gb SSD 4GB DDR2 Razer Krait + SteelPad QCK mini
Mobile: Iphone 12 mini 128gb + Iphone 8 64gb + iPad 2021 64gb + Apple Watch 7 45mm
TV: LG OLED48A1