World of Tanks (MMO)
Re: World of Tanks (MMO)
SP od T32 toho shltne vela. preco to sakra porovnavate s vyssimi tiermi?
- trojan4x4
- Používateľ
- Dátum registrácie: Ne 17. Feb, 2013, 15:55
No lebo, to zhltne aj od E5 či mausa... to je jedno. Zhltne to aj od IS3, KT, M103.... výhoda toho panciera je, že tie strely hltá a absorbuje ich narozdiel od iných pancierov ktoré dingajú... nevýhoda toho pancieru je tá, že ak mieriš v čelnom súboji na nepriateľský tank v snipe a vystrelí on prvý a ty hneď za ním, tak ti rozhodí mierenie, čo sa pri dingnutí nestáva. Drbne celým tankom a zameriavaš znova...
Spoiler: ukázať
Či má nemeckú 128mm alebo americkú 120mm je jedno - ak daný hráč nie je začiatočník, tak v 95% prestrelí na kratšiu/strednú vzdialenosť. Na to majú tie delá dostatočnú penetráciu.M1ch4l napísal:nepovedal si predtym, ze by to bolo len +10mm. To je dost malo, suhlasim.
SP obcas zhltne aj ranu od T110E5, tak mozno obcas zhltne aj nemecku 128mm. Alebo tych 8mm tam moze mat nejaky vyznam a akurat to prejde nejakou podmienkou, kde 120mm neprejde?
8.7 CT#1 je už online. Sťahujete pomocou lanchera http://dl.wargaming.net/wot/ct/files/Wo ... all_ct.exe (~5,3GB)
wot_87.2815
s pozdravom, crux.
- M1ch4l
- VIP
- Dátum registrácie: Št 21. Feb, 2008, 14:00
dneska som si teda zahral...asi mi zle pride z toho
Music: AKG K240 MK II / Beyerdynamic DT 770 Pro 80 Ohm @ Topping DX7 Pro
Bike: 2022 Canyon Neuron CF 8; Coffee: Chemex 6-cup
trojan, niekedy je mudrejsie mlcat
- trojan4x4
- Používateľ
Tak ja si zahrám denne zhruba 15-20 bitiek ( prinajlepšom ), možno aj viac, neviem nepočítam to moc, a stretávam dementov a failujem aj ja, tomu sa človek nevyhne, ale nikdy to nieje také zlé, že keď to vypnem, tak to už v ten deň nezapnem Jedine v noci, keď som už unavený
A na všetko existuje liek
Hrať ROTY, ČATY, CW, a posledná vec je, nehrať vôbec.
A na všetko existuje liek
Hrať ROTY, ČATY, CW, a posledná vec je, nehrať vôbec.
- M1ch4l
- VIP
no vidis.. ja som niekedy odohral nad 100 denne a poviem ti, uz velakrat som zazil takych momentov, kedy niekolko krat po sebe mi do 3 minut skapalo 75% tymu.
Myslim momentoch po sebe.. Proste lemmings train. Som dokazal mat aj 20 prehrier po sebe. A nehram ako noob, ak by ta to napadlo zase.
btw: moj nick lacika_dnb, kukni staty.
Myslim momentoch po sebe.. Proste lemmings train. Som dokazal mat aj 20 prehrier po sebe. A nehram ako noob, ak by ta to napadlo zase.
btw: moj nick lacika_dnb, kukni staty.
- M1ch4l
- VIP
hej to je blbe. Ale casto to aj ja sam poseriem...nevyjde plan alebo sa spolieham na to, ze tym mi nejako pomoze a oni sa len z dialky pozeraju
Niekedy aj napisem do chatu ze co treba robit a oni vsetci sa na to zvysoka seru...to ma vie vzdy dostat do udivu.
mas celkom slusne stats a vyzera to tak, ze sa zlepsujes, a to je to najpodstatnejsie.
Niekedy aj napisem do chatu ze co treba robit a oni vsetci sa na to zvysoka seru...to ma vie vzdy dostat do udivu.
mas celkom slusne stats a vyzera to tak, ze sa zlepsujes, a to je to najpodstatnejsie.
ano, kazdym dnom som to zlepsoval.
Aj ked som chcel ist na T57 vetvu ale T21 mi vsetku snahu asi znici. Podla mna nie zrovna vhodny skaut tvarom a dynamikou.
Ja viem, je na pasivny skauting a to mne extra nereze, pokial to nie je T10 match.
Mozno casom sa do toho dostanem.
Aj ked som chcel ist na T57 vetvu ale T21 mi vsetku snahu asi znici. Podla mna nie zrovna vhodny skaut tvarom a dynamikou.
Ja viem, je na pasivny skauting a to mne extra nereze, pokial to nie je T10 match.
Mozno casom sa do toho dostanem.
- trojan4x4
- Používateľ
Michal, slušné, no sú to len staty
Lacika, ujde to, na to že máš cez 1500bitiek či koľko máš, je to celkom fajn Asi to bude tým, že keď si si založil účet, kúpil si si hneď prémiový VII tier. Staty sa formujú zhruba od tieru VI-VII. Je to diskutabilné. V každom prípade štatistiky nerozhodujú a nedokážete z nich prečítať aký je to hráč Dakedy si môžeme zahrať a pokecať na TSku čo vy na to ? Bude sranda
Lacika, ujde to, na to že máš cez 1500bitiek či koľko máš, je to celkom fajn Asi to bude tým, že keď si si založil účet, kúpil si si hneď prémiový VII tier. Staty sa formujú zhruba od tieru VI-VII. Je to diskutabilné. V každom prípade štatistiky nerozhodujú a nedokážete z nich prečítať aký je to hráč Dakedy si môžeme zahrať a pokecať na TSku čo vy na to ? Bude sranda
ale dokážeš prečítať aký je to hráč.
CPU: Intel E8200 @3.2Ghz/1.1V - Freezer 7Pro «|» MB: ASUS P5K SE «|» VGA: GB 4850 «|» HDD: M4 64GB, SAMSUNG F1 1TB «|» RAM: OCZ 2x1GB 800Mhz Special Ops Edition+ 2x1GB red A-DATA «|» Mechanika: 1, NEC DVD-RW ND-3540A 2, SAMSUNG DVD-RW SH-S203P «|» Mouse: Logitech MX518 «|» Monitor: Benq G2222HDL «|» Headphone: Sennheiser eH 250
- trojan4x4
- Používateľ
čo prečítaš ? Koľko má odohraných bitiek ? Koľko DMG nastriela za kolo ? Niečo prečítaš, no nevieš či vie hrať takticky alebo len čaká na spasenie. Či je to tímový hráč, alebo samostatná jednotka alla samotár.
Ťažko ťažko je to ...
Ťažko ťažko je to ...
ehm, 6 899 bitiek..
ale tak z pociaku som dost dlho neovladal mechaniku hry.
cize zacalo to stupat, az ked ma poucil kus kamos vo co go.
Potom som to kus nastudoval a zistil ako to funguje.
Cize tie staty by mohli byt niekde uplne inde. Ale tu figuroval aj faktor, ze MMO som nikdy nehraval a nic podobneho stylu som predtym nehral.
trojan: precitas to, ze aspon dokaze udrzat stranu, ak sa ty vydas druhou
ale tak z pociaku som dost dlho neovladal mechaniku hry.
cize zacalo to stupat, az ked ma poucil kus kamos vo co go.
Potom som to kus nastudoval a zistil ako to funguje.
Cize tie staty by mohli byt niekde uplne inde. Ale tu figuroval aj faktor, ze MMO som nikdy nehraval a nic podobneho stylu som predtym nehral.
trojan: precitas to, ze aspon dokaze udrzat stranu, ak sa ty vydas druhou