Presne tak.. iPad Mini co sme dostali - jasne ze mu bude klesat hodnota.. ale na konci mi vratia plnych 300e.. cize ked ho predam za 120e o 2roky, stale som ziskovy, lebo som mal 2roku novy tablet.. kazdej novej veci klesa hodnota, ked si niekto kupi shope novy tablet za 2roky nema ani 40% kupnej hodnoty, to je jasne.. No a nam daju 300e naspat..
Presne ako ste napisali vyssie: ked raz viem, ze som v inej banke a podmienky splnam, preco neprejst a nedostat nieco navyse?
Jasne, aj tu som ocakaval, ze s tym mozno budu problemy nazaciatku. Ja s tym problem nemam, nauctovali mi 5€ za jeden mesiac a co. NIc sa nestalo, len ma zaujimalo preco, a ci nahodou nieje nieco co nesplnam, aby sa to nestalo opat, a nauctuju mi 5€ + 300€ mi zmizne... Pochopili sme sa myslim vsetci ako to CSOB riesi, takze deal. Kto si to zriadil a nesplna podmienky to je jeho chyba... Moj znamy na to takmer doplatil, no pri jeho zostatku na ucte si banka
velmi dobre rozmysli ci mu tych 300€ vezme a prakticky pride o viac ako bonitnho klienta ktoreho prave ziskala..
Ved ono, preto je aj v tej zmluve napisane: Banka moze pristupit k uplatneniu sankcii.. Ked tam ma clovek par k€, tak silne pochybujem, ze k tomu pristupia - pre jednu nesplnenu podmienku, lebo klient odide.
Ked tam maju klienta co mu na ucet pride 750€, 600€ hned odide a 20 bude inkaso 30trvaly prikaz a 100 platby kartou /co bude jasne spekulanstvo/, tak by som sa necudoval keby k tomu pristupili..
Jak som pisal este nazaciatku, cielom akcie je ziskat klienta natrvalo.. Dat tablet za 300€ maju na salame, ked ten klient ak mesacne zaplati 1000€ kartami atd., len poplatky ktore banky ziskaju od obchodnika im sumu za tablet rychlo vratia naspat.. A je jasne, ze vacsina klientov co sa nevyzna a presla s VUB kde platila za kazdu omrvinku do CSOB, odtial neodide ked si zvyknu na bezplatne vedenie uctu...