MBG napísal:ale podla mna najdolezitejsie je, aby sa do vlady znova nedostali madari ...
Mozes mi vysvetlit preco to je najdolezitejsie?Koli tvojmu egu?etnickej nenavisti, ci len tak s principu?
Ja ti neviem, ale zatial co tu su nic zle neurobili, az na stupidneho pana Duraya...
mno neviem ci nic zle? Ale nikto skoro otom nic nehovori... To ze sa tu madari rozmahaju akokeby boli prvaoplatny slovaci... dobre, ked su, tak nech aj tak rozpravaju a aj sa tak chovaju... Cely juh sa pomadarcuje, vytvaraju si nove madarske skoly, slovenske skoly sa rusia, prepustaju sa slovensky zamestnanci a davaju sa madarsky... myslis ze fakt nic zle nerobia? bol si niekedy na "juhu" ? staci posrata galanta a v obchode sa mas problem dorozumiet po slovensky... Akoze ja proti madarom nic nemam, ale nemusely by si tu robit co sa im zachce... V tomto som plne za p. Slotu...
Na juhu som bol viacejkrat.Je pravda ze ked som dosiel do obchodu a povedal nieco po slovensky, pozreli sa namna obcas jak na Koko...ta
Nepacia sa mi ani navrhy zrusenia slovenskych nazvou ulic, ale to len ten jeden spominany pan je tam vadny...
Pravda je niekde uprostred...
Ale myslim ze mas aj dost pravdu surrender, ale urcite su tu strany ktore narobili viacej zla
tak to je jasne, a vonkoncom sa mi nelubi, ze secko co je nase a je dobre sa silou mocou muselo predat, vid tie nase elektrarne... OMG WTF? ved to zdravy rozum nespravi.... ale sak odkedy ma Dzurinda zdravy rozum, ze?
MBG napísal:ale podla mna najdolezitejsie je, aby sa do vlady znova nedostali madari ...
Mozes mi vysvetlit preco to je najdolezitejsie?Koli tvojmu egu?etnickej nenavisti, ci len tak s principu?
Ja ti neviem, ale zatial co tu su nic zle neurobili, az na stupidneho pana Duraya...
netrafil si ani jeden dovod...podla mna by tam aj mohli byt, ale nie s tou ich "slovenskou" politikou...ved kam sa dostaneme ked nam budu vladnut cudzinci/pristahovalci ? pozri, kazdy ma vlastny nazor, ja mam svoj, ty mas svoj a obaja sme ho iba prezentovali...
ucim sa celu noc, druhy den idem na skusku. popoludni spim, lebo som unaveny. vecer mi zavola spoluziak, ci si nedame pivo.
pojdeme do hospody.
vsetko OK.
objedname si pivo.
vsetko OK.
sadneme si.
vsetko OK.
rozpravame po madarsky o skuske, ze ake blbe otazky sme dostali, ake festivaly budu v lete atd.
hned som pristahovalec, madarsky (mongolsky) k.kot, chcem autonomiu, ohovarame ostatnych, ktory nam nerozumeju, sme zabili xsto slovakov.....
za to vsetko moze niekolko veci...jednou z nich je napr. Miklos Duray (alebo ako sa to pise), nedava si pozor na hubu, a uraza ine narody(toto keby sa stane v USA ide pred sud)...a navyse ma dost nastvalo, ked som sa dozvedel ze nejaky madarsky festival sa prestahoval na Slovensko, a vystupuju na nom kapely, ktorych texty robia z nas nuly, vyzaduju autonomiu a podobne...ked to vsetko zratas je toho fakt moc...
no, nechcem, aby sa tu rozvijala debata Svk Vs Hun.... ale co mozem ja za to, ze neaky blb (Miklos Duray) co rozprava? to, o com hovori je jeho subjektivny nazor. vyhodit ho odtial zial sa neda (bol zakladatelom jednej madarskej strany, co je teraz v koalicii -> madarska koalicia), ale ked si to vsimol, zacalo sa to riesit (uz davnejsie) tak, ze nema "aktivnu" funkciu v MK.
co sa tyka toho festivalu.. viem, poznam ten festival (btw su tam aj celkom v poho kapely, nie len nacionalisticke). ked sa nemylim, prave madari zijuci na slovensku sa protestovali proti tejto akcie.=;) a zase ta ista otazka. co mozem ja za to, ze neaky nacionalista tu robi festivali.
hej, su medzi madarmi nacionalisti. ale takych najdes vsade. ich pomer k ostatnym nie je vyssi, ako pri inych narodnostiach. len prave oni su "najhlasnejsi" a potom si myslis, ze kazdy, kto je madar ma take iste ciele a nazory. co je ale velky omyl. ja nic ine nechcem od Teba, len to, aby si (ako jeden u nas na intraku povedal) neusudil nikoho, s kym si nevypil min. 30 piv.=:)
2moderators: viem ze uz je to do OT, sorry. (nebudem sa vyhovarat. z prispevkov je asi jasne, preco som to pisal)
Naposledy upravil/-a kami_sama v Ut 20. Jún, 2006, 17:51, upravené celkom 1 krát.
SurrendeR napísal:mno neviem ci nic zle? Ale nikto skoro otom nic nehovori... To ze sa tu madari rozmahaju akokeby boli prvaoplatny slovaci... dobre, ked su, tak nech aj tak rozpravaju a aj sa tak chovaju... Cely juh sa pomadarcuje, vytvaraju si nove madarske skoly, slovenske skoly sa rusia, prepustaju sa slovensky zamestnanci a davaju sa madarsky... myslis ze fakt nic zle nerobia? bol si niekedy na "juhu" ? staci posrata galanta a v obchode sa mas problem dorozumiet po slovensky... Akoze ja proti madarom nic nemam, ale nemusely by si tu robit co sa im zachce... V tomto som plne za p. Slotu...
Plne s tebou suhlasim, nechcem aby moja dcera sa ucila v skole Madarcinu...
Fujitsu Siemens alive...
Ludska blbost je nekonecna...
2 Surrender & Brblosko : Volit sice este nemozem ,a asi som aj celkom rad. Voci maDarom ako takym NIc nemam no hoodne ma zarazilo ,keD som prisiel do KE kupit SMA konektory (uz netusim v akom shope) a pani predavacka na mna "Tesik ?" a ja "jeden SMArp konektor !" a ona "nem" ja nato "dakujem dovii" a pozerala namna ako na martana.
NB : Fujitsu-Siemens D9500 C2D T5250 3GB 120GB X3100 15.4" @ Xubuntu Other :LG KU990 Viewty , Sandisk SANSA CLIP@Porta pro Sien † slavy : 462 - Duron 800@1100@2v (spitfire) ; Athlon 1200@1864@2.3v (thunderbird) ; #1 Abit NF-7 rev. 2.0 CPU Vmod ~2.4v Now : 462 - Duron 750@967@2.25v (spitfire) ; Duron 950@1457@2.33v (spitfire) ; Duron 1100@1470@2.21v (morgan) ; A1333 (thunderbird) ; A XP 1500+ 1333@1488@1.8v (palomino) ; EPOX 8K3A CPU Vmod ~2.33v ; #2 Abit NF7 rev.2.0 Vmod ~2.4v
Metiu napísal:2 Surrender & Brblosko : Volit sice este nemozem ,a asi som aj celkom rad. Voci maDarom ako takym NIc nemam no hoodne ma zarazilo ,keD som prisiel do KE kupit SMA konektory (uz netusim v akom shope) a pani predavacka na mna "Tesik ?" a ja "jeden SMArp konektor !" a ona "nem" ja nato "dakujem dovii" a pozerala namna ako na martana.
To si bol asi v znamej madarskej ghetto stvrti...ono to je zas vec zamestnavatela, ze si da do kramu cloveka ktory nerozumie slovensky a prichadza o kseft...
OMG :swoon: az teraz som si prezrel vysledok hlasovania... OMFG :shock: ktory zufalci chcu aby bolo SMK vo vlade? Kokso, to vam akoze nestacilo co sa tu doteraz dialo? OMFG mna asi z "vas" ... toto je fakt smutne...
EDIT:
@ kami_sama:
ja / dufam ze nikto nema proti madarom zijucich na SVK nic proti... ALE. Ked tu chcu robit, ked tu chcu zit, ked sa tu chcu velice tak ucit, tak preco sa teda neucia po slovensky? PRECO? Sak sme na slovensku... Preco vyhadzuju z povodne slovenskych firiem na slovensku slovenskych zamestnancov a nahradzaju ich madarskymi ? Aky maju k tomu dovod? ...
@ B. Bugar. Premna velmi sympaticky chlapik, len skoda ze je taka povrchna "idealna" figurka SMK..
Nechcem nic hovorit, ale prave SMK si moze zato, ze slovaci znenavideli madarov, prave preto, co si tu dnes dovoluju...
Ked je madar zamestnany v nejakom obchode, dobre... ALE nech ROZUMIE perfektne po slovensky, nieze bude na slovakov cucat jak k***t ...