no on len skor zamieril lebo akurat sme obaja dokoncili akciu
kym som ja mieril, on vystrelil
inak, viete mi poradit nejaky rozumny klasicky stredny tank vyssieho tieru (idealne 8+, ale uspokojim sa aj so 7).
Neviem sa rozhodnut, co si vybrat.
Totiz:
Chcel by som nieco take akcnejsie viac ist dopredu. Tym odpada vacsina nemeckych strednych tankov az na par vynimiek. Zaklandy problem nemcov - stredne tanky nie su velmi stredne.
Rusov moc nechcem, ale T-44 by bola pekna. Bol by to asi idealny tank na to, co chcem. Som tam aj relativne blizko, mam KV-1S. Ale Rusov nechcem hravat lebo proste USSR magic powers, tanky vyrobene z bouncia a ignoredamagia...
U Britov sa moc toho vyberat neda. Mohol by som si kupit Comet (mam Cromwella). Len potom Centurion 1 je, ak sa nemylim, o nicom MTcko. Az Centurion 7 je slusna zalezitost vdaka tomu delu, ale FV4202 je zasa o nicom (strasne pomale su aj FV aj centuriony). Takze zakladny problem britov - po komete je to o nicom.
Francuzi su celkom zaujimavi. Batchat by nebol zly, ale lorraine ma vobec nelaka. Pred par dnami som kupil 13 75 a planujem zastavit na 13 90.
Cinu som este vobec nehral, len ten tier 1 tank
Zatial som ich v podstate ignoroval, pretoze su to z velkej casti kopie ruskych supertankov. Ale tie T-34-1 a T-34-2 vyzeraju celkom schopne. Type59 varianty nie su to, co hladam a nechcem ich hrat.
USA by sa dalo...Som na easy 8, T20 moze byt sranda a Pershing je fajnovy tancik co viem. Patton 1 sa mi moc nepaci, mam problem so statistikami toho dela. M48 sa mi paci, to je fajn tank. Druha linia ma nejako extra nezaujima, je v nej prilis velky bordel s posadkami. No niektore tanky su tam vyborne (T71+, mozno okrem T54)
Takze celkovo mi to vychadza tak, ze bud budem hrat Rusov, alebo to nikdy nebude to, co by som chcel, s vynimkou USA...
Ale ak som niekde na omyle, nechal by som sa z toho vyviest a rad by som dostal nejake odporucania. Kedze hram v podstate bez gold, chcel by som si dobre vybrat. Jedine som ochotny pouzit gold na pretrenovanie posadky.