Ahojte,
nedavno som musel narychlo prevazat PC v aute (nebol cas nic pripravovat, rozoberat atd.) - kratka jazda 10 min, PC v povodnej krabici na sedacke, ale zjavne to neprezil - vyzera to, ze to odniesol slot pre grafiku.
Alebo mozno mate iny nazor, tak popisem co bolo
Grafika je GB EP45 UD3R, grafika GB 9800GT 512 OC s Accelerom S1 v2 a Noctuou S12.
Po prevoze a prvom spusteni (skrinka v horizontalnej polohe, vizualna kontrola ci je vsetko OK) zacal PC pipat, ze mu chyba grafika. Tak som grafiku vytiahol a znova vlozil, nanovo zasunul napajaci konektor (do grafiky) a PC normalne nabehol do Win. PC som uspal, postavil skrinku na bok a odvtedy uz nenabehne - stale pipa ze chyba grafika, aj ked som ju este par krat vytahoval. Medzitym som zistil, ze sa z grafiky uvolnil jeden pasiv a mohol volne behat po rebrach Accelera, ale nemyslim ze by sa mohol dostat niekde kde by sposobil skodu.
Doniesol som si staru grafiku Leadtek 6600TD, ktora sa pouziva v doske MSI P43 a funguje (aj ked ma vytecene dva kondiky), v tomto kompe ale stale iba pip pip.
Toz... Ma vyznam zhanat este nejaku PEG grafiku na skusanie (ziadnu inu uz nemam tak by to bolo zlozite) alebo myslite ze je jasne ze je to v slote na doske?
Je nejaka sanca, zeby to slo opravit? Nemam naladu zhanat inu dosku pre tento CPU/RAM, notabene reinstalovat Win lebo budu pindat kvoli zmene HW. Radsej by som tuto fakt dobru dosku opravil keby to slo. Vizualne nevidim na slote nic zle.
Este som pozeral na grafiky pre PCI... Asi sa neda kupit mensi crep nez GT610, ze? Nic ine som nenasiel.
Poskodeny slot PEG
- Toman
- VIP
- Dátum registrácie: St 06. Júl, 2005, 20:00
Re: Poskodeny slot PEG
Nieje slot prasknuty? Dobre ho skontroluj
AMD 7600X, B650M, 32Gb 6400, RTX 3070TI, Fractal Torrent
Re: Poskodeny slot PEG
Vobec nic badatelne.