Všeobecná diskusia
Re: Všeobecná diskusia
Varta pokial viem je plne bezudrzbova, teda žiadne viečka pod polepom tam pokial viem nebudú. A čo sa týka tej údržbovosti - je to jedno Tomu motoru je prakticky u prdele či mu dáš tých pár sto A pri štarte udrzbovkou, bezudrzbovkou alebo jadrovym reaktorom...
Ide tam o to že tá Varta má dosť lepšie vlastnosti pri chladných štartoch.
EDIT: Čo sa prebíjania týka, alternátor by mal mať ochranu proti prebíjaniu, a ak aj nemá, v bezúdržbovke sa to skondenzuje nazad, uniká len malé množstvo H pokial mi je známe. Ja sám mám v aute z roku 90´ bezúdržbovku
Ide tam o to že tá Varta má dosť lepšie vlastnosti pri chladných štartoch.
EDIT: Čo sa prebíjania týka, alternátor by mal mať ochranu proti prebíjaniu, a ak aj nemá, v bezúdržbovke sa to skondenzuje nazad, uniká len malé množstvo H pokial mi je známe. Ja sám mám v aute z roku 90´ bezúdržbovku
- Zoltan Balaton
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 13. Jún, 2008, 20:01
nije pod nalepkov,je tam vraj taky pasik umeliny..no vsak uvidim
- STENLY
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: So 20. Dec, 2008, 13:44
bezúdržbová neznamená bez údržby
každú batériu treba kontrolovať, či má dostatok elektrolitu...
treba ju proste po dvoch-troch rokoch odlepiť a skontrolovať hladinu...
bezúdržbové sú batérie AGM a gélové ak mám dobré info
každú batériu treba kontrolovať, či má dostatok elektrolitu...
treba ju proste po dvoch-troch rokoch odlepiť a skontrolovať hladinu...
bezúdržbové sú batérie AGM a gélové ak mám dobré info
MB: ASUS ROG STRIX Z490-G GAMING (WI-FI) CPU: INTEL Core-i5 10600KF @ 4,1GHz, Boost 4.8GHz RAM: CRUCIAL Ballistix Black 2x8GB 3600MHz CL16
GPU: GIGABYTE GTX 1650 SSD: SAMSUNG 970 EVO 1TB HDD: WD Red 3TB PSU: CORSAIR AX750 CASE: CORSAIR Obsidian 350D W LCD: Dell U2412M 24''
Repro: Logitech Z2300 + Magnat Monitor Supreme 102
GPU: GIGABYTE GTX 1650 SSD: SAMSUNG 970 EVO 1TB HDD: WD Red 3TB PSU: CORSAIR AX750 CASE: CORSAIR Obsidian 350D W LCD: Dell U2412M 24''
Repro: Logitech Z2300 + Magnat Monitor Supreme 102
Nemusíš kontrolovať nič pokial to neni "servisfrí Eurošoper"... povodna Oplacka baterka bezúdržbová vydržala 10 rokov...tak isto Energizerka v mojom aute ...
Áno sú "bezúdržbové" a Bezúdržbové batérie.
Áno sú "bezúdržbové" a Bezúdržbové batérie.
ja mam v mojej 16 rocnej honde podla vsetkeho povodnu bezudrzbovu baterku, nikdy som ju neotvaral a okrem vlastnej sprostosti by som ani nemusel dobijat
To buď chápeš, ale potom sa nepýtaš, alebo nevieš a potom nemá význam odpovedať.
Spoiler: ukázať
- mirjak
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 16. Nov, 2006, 02:00
...tak dnes mi na Octe dozili oba klaksony (jeden tak 2 mes. dozadu zacal blbnut), dnes su mrtve oba (skusane mimo auta + merane napatie na kabloch) Cakal som kadeco, ale ze blby klasnon vydrzi ledva cez 5r. ma teda prekvapilo (je to BOSCH)... nahrady som nasiel okolo 9E, hadam to bude trubit porovnatelne
mne odisli klaksony na novom audi po 2 rokoch... tyzden po vyprsani zaruky... (najprv som myslel ze poistka az potom som pochopil ze to nie je vtip ) apropo nahrada trubit trubi..ale ten ton je o dost vyssi ...original ma taky mohutny zvuk - proste budes pocut rozdiel ale stale lepsie ako "FANFARY"
- landrower
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 16. Okt, 2009, 16:45
tak zajtra smer pardubice, som zvedavy na legendarne ceske dialnice
a mimo toho, ake H7 ziarovky odporucate?
a mimo toho, ake H7 ziarovky odporucate?
Steam: michalsveto
Coolblue Osramky su v pohode
BTW pre majitelov starších Hond, je servis Hondy Integra porovnatelný s Accordom / Civic?
BTW pre majitelov starších Hond, je servis Hondy Integra porovnatelný s Accordom / Civic?
- landrower
- Pokročilý používateľ
nebude to svieti nejakou tuzerskou modrou?
Google the effect...
Možno ešte Osram Night Breaker Plus keď nechceš modru
Možno ešte Osram Night Breaker Plus keď nechceš modru
- landrower
- Pokročilý používateľ
vyzera to celkom OK vyskusam, nejsu nejak drahe...
Cesku D1 si uzijes. Odporucam tahat 150 v lavom, ten je celkom zjazdny a nebudes nikomu zavadzat. Alebo v pravom max 90-100, viac je ohubu. Teda cely pravy je ohubu.
To buď chápeš, ale potom sa nepýtaš, alebo nevieš a potom nemá význam odpovedať.
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 12. Máj, 2005, 20:00
celkovo vlavo vpravo,cim rychlejsie ides tym lepsie pre podvozok:) aj pre teba... idealne 160kmh celu cestu .)
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 12. Máj, 2005, 20:00
celkovo vlavo vpravo,cim rychlejsie ides tym lepsie pre podvozok:) aj pre teba... idealne 160kmh celu cestu .)