Co poviete na tuto zostavu ?
Re: Co poviete na tuto zostavu ?
Tak nebol by teda lepsi INTEL CORE i5-3570K ?
z tymi teplotami ma to nejaky dopad na zivotnost alebo stabilitu ?
z tymi teplotami ma to nejaky dopad na zivotnost alebo stabilitu ?
- xsi69
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 07. Apr, 2006, 02:00
s tymi teplotami to ma v prvom rade dopad na pretaktovanie
3570k je v podstate to isté , ale radšej by som bral novší haswell 4670k ktorý je o chlp výkonneší
3570k je v podstate to isté , ale radšej by som bral novší haswell 4670k ktorý je o chlp výkonneší
Spoiler: ukázať
co som cital tak vraj 5 percent.
ok dikes
prosim tak mi tam doplnte nejake vetraky ,chladenie.
behal som teraz na alfe ale v skladani pc ako vidim som uplne mimo a nechcem tam dat nejaku blbost.
Zijem v CZ (Brno) takze prosim nejake dostupne tu u nas
na tuto zostavu ktoru mi upravili
http://www.alfacomp.cz/php/basket.php?i ... DB010WV801
dikes
ok dikes
prosim tak mi tam doplnte nejake vetraky ,chladenie.
behal som teraz na alfe ale v skladani pc ako vidim som uplne mimo a nechcem tam dat nejaku blbost.
Zijem v CZ (Brno) takze prosim nejake dostupne tu u nas
na tuto zostavu ktoru mi upravili
http://www.alfacomp.cz/php/basket.php?i ... DB010WV801
dikes
- sirro98
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: So 22. Okt, 2011, 16:13
Ja by som to zobral asi takto a určite budeš spokojný.
http://www.alfacomp.cz/php/basket.php?i ... RO011KGO01
http://www.alfacomp.cz/php/basket.php?i ... RO011KGO01
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 25. Jan, 2012, 21:07
Gigabyte su tu zostavu co si linkol firelad je ok, ale pri tej sume za tu dosku by som zobral uz rovno Hero ta 2tb barracuda za priplatok urcite stoji.
Intel i5 4670k 4.6ghz 1.22V, Corsair h100i, Asus Maximus VI Hero, Kingston Hyperx predator 2*4gb 2400mhz cl11 XMP, Kingston HyperX 3k SSD, ST Barracuda 2TB (ST2000DM001), Asus GTX670 DCUII 1307boost/7100 1.2V,Corsair HX650, NZXT Phantom 630, repro: Logitech Z-5500, PSP 3004 black nejaky FHD Asus 22" :D
Hero 4670k validator
Hero 4670k validator
dakujem velmi pekne za pomoc a za reakcie stroje ktore mi sem davate su fakt ukazkove.
Ale aby ste si nemysleli ze tie penize mam od rodicov a rozhadzujem peniaze nieje tomu tak.
Doteraz som studoval a na poriadne pc som nemal peniaze tak som hral na konzolach mal som rozne pc zostavy ale to boly take za
12 000 ktore kupujete hotove a na hry sa to pouzit nedalo.
Takze teraz ked mam dobru pracu a chcem kvalitne pc nemam ani sajnu o tom ako take pc vyzera nebude mi vadit zaplatit aj
45 000 ak mi ten stroj vydrzi na dva roky a potom kupim novy.
Preto by som mal rad radsej vykonnejsie chladenie ( pisal som ze nebudem taktovat bal som sa o stabilitu systemu ale ako som googlil tak som dosiel k nazoru ze v urcitej hranici sa to da aplikovat a dosiahnut o 20 percent lepsieho vykonu.
Dalej radsej budem mat 12 a viac giga ram aby som nemusel po roku kupovat dodatocne dalsie 4 giga.
ku skrini nevadi ak bude trochu hlucnejsia pri vytazeni ale hlavne nech je kvalitna a ta fractal design bola super ale ake chladenie tam aplikovat a vobec ake fan tam nainstalovat nasiel som to jedno ktore patri k tej skrini ale mam ich tam dat viac ?
bolo 140 mm ale co som cital daju sa tam instalovat aj 120 mm a je to vobec potrebne ?
Grafika radsej jednu vykonnu alebo dve slabsie do sli ako plakat ze mam stroj za xxx tisic a nezahram si crisis 3 na ultra od takeho stroja sa to uz ocakava mylim sa ?
Zdroj taktiez radsej nejaku rezervu nechcem aby ma to obmedzovalo.
Monitor momentalne mam jeden k tejto zostave chcem novy ale uvazujem ze si napojim dva.
vlastne to vsetko uz sa ako tak da povazovat za vyriesene ale chladenie je jedna velka otazka ( pre mna )
dakujem za trpezlivost a ochotu mi pomoct.
Dakujem
Ale aby ste si nemysleli ze tie penize mam od rodicov a rozhadzujem peniaze nieje tomu tak.
Doteraz som studoval a na poriadne pc som nemal peniaze tak som hral na konzolach mal som rozne pc zostavy ale to boly take za
12 000 ktore kupujete hotove a na hry sa to pouzit nedalo.
Takze teraz ked mam dobru pracu a chcem kvalitne pc nemam ani sajnu o tom ako take pc vyzera nebude mi vadit zaplatit aj
45 000 ak mi ten stroj vydrzi na dva roky a potom kupim novy.
Preto by som mal rad radsej vykonnejsie chladenie ( pisal som ze nebudem taktovat bal som sa o stabilitu systemu ale ako som googlil tak som dosiel k nazoru ze v urcitej hranici sa to da aplikovat a dosiahnut o 20 percent lepsieho vykonu.
Dalej radsej budem mat 12 a viac giga ram aby som nemusel po roku kupovat dodatocne dalsie 4 giga.
ku skrini nevadi ak bude trochu hlucnejsia pri vytazeni ale hlavne nech je kvalitna a ta fractal design bola super ale ake chladenie tam aplikovat a vobec ake fan tam nainstalovat nasiel som to jedno ktore patri k tej skrini ale mam ich tam dat viac ?
bolo 140 mm ale co som cital daju sa tam instalovat aj 120 mm a je to vobec potrebne ?
Grafika radsej jednu vykonnu alebo dve slabsie do sli ako plakat ze mam stroj za xxx tisic a nezahram si crisis 3 na ultra od takeho stroja sa to uz ocakava mylim sa ?
Zdroj taktiez radsej nejaku rezervu nechcem aby ma to obmedzovalo.
Monitor momentalne mam jeden k tejto zostave chcem novy ale uvazujem ze si napojim dva.
vlastne to vsetko uz sa ako tak da povazovat za vyriesene ale chladenie je jedna velka otazka ( pre mna )
dakujem za trpezlivost a ochotu mi pomoct.
Dakujem
-
- Používateľ
- Dátum registrácie: St 12. Jún, 2013, 12:07
A vies si to PC zlozit,ci ti to zlozi firma kde budes PC kupovat?
Ak planujes o dva roky menit cele PC,tak taktovat nebudes musiet,PC ti bez taktovania dva roky dobre pobezi a potom ho mozes rozpredat lahsie,kedze komponenty budu este v zaruke.
Co sa RAM tyka,dva roky pri 12 GB RAM 4 GB nevyuzijes a ked sa na trhu objavi DDR 4 a ty budes predavat zostavu,dva roky si mal zbytocne 4 GB RAM a vyhodil si €.
Skrinku,zdroj,disky,napalovacku a mozno aj RAM (zalezi od vyvoja) si mozes hodit aj do noveho PC a tak nemusis zbytocne zakazdym kupovat nove a usetris €.
Grafiku urcite radsej jednu silnejsiu ako dve slabsie,rozhodne to je stastnejsia volba.A co sa ceny tyka,tak by si tie dva roky mal hrat vacsinu hier,ak nie vsetky na Ultra.
Monitori ma nikdy nelakalo zapojit dva,mozes to vyskusat ak sa ti to pozdava a ked to neuspeje,starsi mozes predat.
Ak planujes o dva roky menit cele PC,tak taktovat nebudes musiet,PC ti bez taktovania dva roky dobre pobezi a potom ho mozes rozpredat lahsie,kedze komponenty budu este v zaruke.
Co sa RAM tyka,dva roky pri 12 GB RAM 4 GB nevyuzijes a ked sa na trhu objavi DDR 4 a ty budes predavat zostavu,dva roky si mal zbytocne 4 GB RAM a vyhodil si €.
Skrinku,zdroj,disky,napalovacku a mozno aj RAM (zalezi od vyvoja) si mozes hodit aj do noveho PC a tak nemusis zbytocne zakazdym kupovat nove a usetris €.
Grafiku urcite radsej jednu silnejsiu ako dve slabsie,rozhodne to je stastnejsia volba.A co sa ceny tyka,tak by si tie dva roky mal hrat vacsinu hier,ak nie vsetky na Ultra.
Monitori ma nikdy nelakalo zapojit dva,mozes to vyskusat ak sa ti to pozdava a ked to neuspeje,starsi mozes predat.
PRO je urcite ryhlejsi,nema konkurenciu,alebo aspon pred dvoma mesiacmi to tak bolo,neviem ci je na trhu nieco lepsie momentalne.Mimiik napísal:No neviem ci je ten samsung rychlejsi, pro by asi mal byt ale obycajna 840 asi n.
ASUS P7P55D-E;INTEL Core i7-860;nVidia GeForce GTX680 4GB OC;CORSAIR DDR3 2x4 GB 1600MHz CL 8 Vengeance;
Crucial M4 256GB & WD 2 TB;WD 1 TB External;Creative Sound Blaster X-fi Titanium HD;EUROCASE MiddleTower 550;
Corsair GS700 W;Microsoft SET: Wireless IntelliMouse Explorer 2.0 & Wireless Desktop Elite Keyboard;
Logitech Z-5500 Digital;Samsung 24" LED FULL HD Monitor/TV;TV: Samsung UE46D8000
Crucial M4 256GB & WD 2 TB;WD 1 TB External;Creative Sound Blaster X-fi Titanium HD;EUROCASE MiddleTower 550;
Corsair GS700 W;Microsoft SET: Wireless IntelliMouse Explorer 2.0 & Wireless Desktop Elite Keyboard;
Logitech Z-5500 Digital;Samsung 24" LED FULL HD Monitor/TV;TV: Samsung UE46D8000
pomoze mi kolega z prace
k tym monitorom - jeden na programy ( web prehliadac ,vlc ...)
a druhy primarne na hry da sa to ?
Tak dufam ze to je uz hotova zostava co poviete ? zmenil som tam chladic procesora a zdroj
http://www.alfacomp.cz/php/basket.php?i ... 47010UTD01
toto uz mozem objednat ?
prosim reagujte ak bude problem v zdroji vrati tam ten povodny ale tento y mal stacit a este by tam mala ostat nejaka rezerva.
k tym monitorom - jeden na programy ( web prehliadac ,vlc ...)
Tak dufam ze to je uz hotova zostava co poviete ? zmenil som tam chladic procesora a zdroj
http://www.alfacomp.cz/php/basket.php?i ... 47010UTD01
toto uz mozem objednat ?
prosim reagujte ak bude problem v zdroji vrati tam ten povodny ale tento y mal stacit a este by tam mala ostat nejaka rezerva.
- sirro98
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: So 22. Okt, 2011, 16:13
Ten zdroj by som nebral to už radšej ten Seasonic G series 650W čo si tam mal navrhnutý predtým alebo ten Corsair AX760 ktorý ma komplet odpojiteľné čierne káble a bude tichý mám doma ax860 a je nepočuteľný a ani nepíska.
A k tomu chladiču radšej by som bral tú Noctua NH-U14S má výkon ako NH-D14 a je menšia a lepšie sa bude montovať .
A k tomu chladiču radšej by som bral tú Noctua NH-U14S má výkon ako NH-D14 a je menšia a lepšie sa bude montovať .
-
- Používateľ
- Dátum registrácie: St 12. Jún, 2013, 12:07
Jasne ze sa to da,no tu nastava otazka,ci sa ti oplati cumiet do stareho monitora,co je este stazene tym,ze ak mas dostatocne velky stol a das monitory vedla seba,tak bud budes presuvat monitory,alebo potom klavesnicu,mys a seba,aby si sedel presne pred monitorom,ktory budes prave pouzivat.firelad napísal:k tym monitorom - jeden na programy ( web prehliadac ,vlc ...)
ASUS P7P55D-E;INTEL Core i7-860;nVidia GeForce GTX680 4GB OC;CORSAIR DDR3 2x4 GB 1600MHz CL 8 Vengeance;
sirro98 napísal:Ten zdroj by som nebral to už radšej ten Seasonic G series 650W čo si tam mal navrhnutý predtým alebo ten Corsair AX760 ktorý ma komplet odpojiteľné čierne káble a bude tichý mám doma ax860 a je nepočuteľný a ani nepíska.
Opravene
Dakujem.
http://www.alfacomp.cz/php/basket.php?i ... DB011Y8701
Skladanie PC je ako puzzle pre 3 ročné deti, každý kto má IQ nad priemerného orangutána to zvládne, nechápem čo sa dnes o tom niekto vlastne baví. Ešte k tomu je k tomu aj návod
We'll bang, ok?
- rix_o
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Po 24. Jan, 2011, 14:36
MB vezmi radsej ASUS
RAM radej s nizsou voltazou 1,5V
Ta nocuta je asi aj zbytocna, ked nebude mat pri hasewelli ako SB taku ucinnost odvadzania tepla, kvoli zlemu odvodu tepla pasty
Naoxia moze byt
RAM radej s nizsou voltazou 1,5V
Ta nocuta je asi aj zbytocna, ked nebude mat pri hasewelli ako SB taku ucinnost odvadzania tepla, kvoli zlemu odvodu tepla pasty
Naoxia moze byt
Spoiler: ukázať
co povies na tieto ram : http://www.alfacomp.cz/php/product.php? ... 0000001FDE
Je to kingston HyperX ale vyzeraju lacne nepacia sa mi ale 2x4 som ziadne ine z napatim 1.5 nenasiel.
Ak vies o lepsich doporuc mi ich
Dakujem.
K doske vies mi to odovodnit preco ju mam menit ? alebo to je len znacka ktoru mas rad ?
Nechcem aby to vyznelo utocne alebo nejak zle len ma zaujima dovod preco je MB - Gigabyte GA-Z87X-UD3H zla.
edit : tak ramky som nasiel myslimze su dobre : http://www.alfacomp.cz/php/product.php? ... 00000016NT
prosim ake teploty mozem ocakavat ked je ta pasta tak zla a kedy to je kriticke ? aby som mal prehlad dakujem.
Je to kingston HyperX ale vyzeraju lacne nepacia sa mi ale 2x4 som ziadne ine z napatim 1.5 nenasiel.
Ak vies o lepsich doporuc mi ich
Dakujem.
K doske vies mi to odovodnit preco ju mam menit ? alebo to je len znacka ktoru mas rad ?
Nechcem aby to vyznelo utocne alebo nejak zle len ma zaujima dovod preco je MB - Gigabyte GA-Z87X-UD3H zla.
edit : tak ramky som nasiel myslimze su dobre : http://www.alfacomp.cz/php/product.php? ... 00000016NT
prosim ake teploty mozem ocakavat ked je ta pasta tak zla a kedy to je kriticke ? aby som mal prehlad dakujem.
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 25. Jan, 2012, 21:07
Pretoze gigabyte je vseobecne viac problemova znacka, kupuju sa len koli cene/papierovym parametrom, priemerne az podpriemerne sw vybavene komponenty. Tie ram su so-dimm cize ram do NB tie tazko narves do pc.
Intel i5 4670k 4.6ghz 1.22V, Corsair h100i, Asus Maximus VI Hero, Kingston Hyperx predator 2*4gb 2400mhz cl11 XMP, Kingston HyperX 3k SSD, ST Barracuda 2TB (ST2000DM001), Asus GTX670 DCUII 1307boost/7100 1.2V,Corsair HX650, NZXT Phantom 630, repro: Logitech Z-5500, PSP 3004 black nejaky FHD Asus 22" :D
Hero 4670k validator
Hero 4670k validator