USB Wifi adaptér
-
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: Ut 23. Júl, 2013, 12:30
USB Wifi adaptér
Zdravím potrebujem poradiť... Chcem si kúpiť- Wifi USB Adaptér ale potrebujem nejaký s veľkou citlivosťou, na aké parametre sa mám pozerať ? Vyčítal som že ta citli vosť sa udáva v dBM hodnotách ale napríklad neviem či je lepšie keď je hodnota menšia (menšie číslo) alebo vačšia. Mám slabší dosah Wifi signálu pretože router je o 2 poschodia nižšie tak práve preto potrebujem nejaký dobrý adaptér. Dik
- xsi69
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 07. Apr, 2006, 02:00
Re: USB Wifi adaptér
Toto : http://www.alza.sk/tp-link-tl-wn722nc-d185177.htm
Antenu do vodorovnej polohy ak je vysielač pod tebou .
Idealne aj anteny na vysielaci do vodorovnej polohy .
Antenu do vodorovnej polohy ak je vysielač pod tebou .
Idealne aj anteny na vysielaci do vodorovnej polohy .
Spoiler: ukázať
-
- Nový používateľ
Dikes teda,takže som pochopil že mám kúpiť s anténkou A vieš mi aspoň povedať či budem mať aspoň stredne dobr signál keď router je o 2 poschodia nižšie?
tazko povedat... objednaj, vyskusaj - ked to bude nedostacujuce mozes do 7 dni vratit. inak toto je lepsie riesit uz na strane routra, nech je zdoj signalu co najlepsi (ci to kradnes susedom? )
-
- Nový používateľ
hehehehehehe nie to je moj router ale to je trošku komplikované Totiž má ho kamoška dole a ideme s netom napolku jako finančne,no a ja som si teras zohnal notebook ale bez wifi takže musim to riešiť takto... a pochybujem že to možem do 7 dni vrátiť keď to budem kupovať v normálnom obchode, som našiel totiž jeden u nás kde to je za parádnu cenu,takže objednávanie z netu a platenie dopravy nehrozí...
ten obchod u vas nema aj eshop? tych 7 dni ti plati aj ked objednas cez net a vyzdvihnes si to v kamennom obchode cez ulicu.
-
- Nový používateľ
no už som ho nakoniec kúpil,teda tento: http://www.alza.sk/tp-link-tl-wn722n-lite-d155291.htm a som spokojny jak som spominal mam router o 2 poschodia nižšie a mám skoro plný signál,akorát iba 1 čiaročka mi chýba takže super a diky za radu