Všeobecná diskusia
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 12. Máj, 2005, 20:00
Re: Všeobecná diskusia
este som sa na bawe pomaly ani nevozil... a uz ma ide jebnut. uz druhy tyzden nejazdi.
4zhavice+Rj ,a minimalne jeden vstrek...
4zhavice+Rj ,a minimalne jeden vstrek...
vyzera to na dobry kauf
To buď chápeš, ale potom sa nepýtaš, alebo nevieš a potom nemá význam odpovedať.
Spoiler: ukázať
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 25. Jan, 2012, 21:07
Tak aspon vies, ze teraz budes mat "nove" auto
Intel i5 4670k 4.6ghz 1.22V, Corsair h100i, Asus Maximus VI Hero, Kingston Hyperx predator 2*4gb 2400mhz cl11 XMP, Kingston HyperX 3k SSD, ST Barracuda 2TB (ST2000DM001), Asus GTX670 DCUII 1307boost/7100 1.2V,Corsair HX650, NZXT Phantom 630, repro: Logitech Z-5500, PSP 3004 black nejaky FHD Asus 22" :D
Hero 4670k validator
Hero 4670k validator
davam tam Total Racing 10w50 (Subaru Level)ZoranICS napísal:Pacia sa mi tie komenty pod tym videom s Lambom ...ze blebleble rychlejsie ako GT-R
MBC, ty lejes 300V 20W60?
menim po 6000km
Presvedcim ta na 300V?
-
- Pokročilý používateľ
ja som mal v sube 300v a vyborne.
no tak dobry ako dobry:) urcite 3x lepsie predajne ako subaru:) ale je pravda,ze stav zrejme bol nejaky podivny,v kazdom pripade teraz mozem polemizovat ci majitel o tom vedel alebo nie,ale je to dost pravdepodobne,lebo som presiel par km kym to takto umrelo.
no tak dobry ako dobry:) urcite 3x lepsie predajne ako subaru:) ale je pravda,ze stav zrejme bol nejaky podivny,v kazdom pripade teraz mozem polemizovat ci majitel o tom vedel alebo nie,ale je to dost pravdepodobne,lebo som presiel par km kym to takto umrelo.
- landrower
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 16. Okt, 2009, 16:45
zresetoval mozno RJ a potom len kym motor pochopil ze je nieco zle....
Steam: michalsveto
-
- Pokročilý používateľ
ano je to mozne... v kazdom pripade ho budem kontaktovat. jedna vec je dat auto,ktore ma napr kotuce+platnicky na vymenu a druha vec je dat auto ,ktore je nepouzitelne ucel ktory ma plnit
uz sa tesim, ako toto na niekom vyskusam
To buď chápeš, ale potom sa nepýtaš, alebo nevieš a potom nemá význam odpovedať.
mozno, ale skor na 300v 15w50ZoranICS napísal:Presvedcim ta na 300V?
A co za Bavo?
ta vidim,ze subaru zerie iba benzin, bmw nahradne diely
Aky chces, taky ti zozeniem
Quicky, ano, 300V 20W60 sa leje do STi od vyroby v Japonsku. Tak ako sa odporuca ako najlepsia volba aj do upravovanych WRX STi motorov. 20W60 je kvazi nutnost kvoli vysokej teplote na ktorej tie motory pracuju.
MBC, nech ta nel'aka' 20W60... Turbo a konstrukcia motora si to vyziadaju aj ked tomu nedavas cez ..cu... Ako vyzera tvoj olej ked ho vypustas? Mas pridavny chladic oleja?
Mimiik, balik dorazil?
Quicky, ano, 300V 20W60 sa leje do STi od vyroby v Japonsku. Tak ako sa odporuca ako najlepsia volba aj do upravovanych WRX STi motorov. 20W60 je kvazi nutnost kvoli vysokej teplote na ktorej tie motory pracuju.
MBC, nech ta nel'aka' 20W60... Turbo a konstrukcia motora si to vyziadaju aj ked tomu nedavas cez ..cu... Ako vyzera tvoj olej ked ho vypustas? Mas pridavny chladic oleja?
Mimiik, balik dorazil?
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 25. Jan, 2012, 21:07
Vraj hej len preberala to babka, nie ja som v praci momentalne
Intel i5 4670k 4.6ghz 1.22V, Corsair h100i, Asus Maximus VI Hero, Kingston Hyperx predator 2*4gb 2400mhz cl11 XMP, Kingston HyperX 3k SSD, ST Barracuda 2TB (ST2000DM001), Asus GTX670 DCUII 1307boost/7100 1.2V,Corsair HX650, NZXT Phantom 630, repro: Logitech Z-5500, PSP 3004 black nejaky FHD Asus 22" :D
Hero 4670k validator
Hero 4670k validator
Super! Som rad ze sme expres neplatili zbytocne lebo sa mi vyhrazali ze kedze to nesiem po 3/4 na 7 to uz bude len na ich "dobrej voli"... Potom sa cuduju ze prichadzaju o zakaznikov a kazdy to radsej posle sukromnym kurierom...
Updateni nas potom
Quicky, ty si vymenil beSTiu za to BMW? Vedel si o tejto zavade ked ste to menili? Ak nie, preco to neotrieskas typkovi o hlavu a nevymenite to nazad? Ty by si mal poznat obciansky zakonnik
Updateni nas potom
Quicky, ty si vymenil beSTiu za to BMW? Vedel si o tejto zavade ked ste to menili? Ak nie, preco to neotrieskas typkovi o hlavu a nevymenite to nazad? Ty by si mal poznat obciansky zakonnik