Minibike (MotoGang)
- Toman
- VIP
- Dátum registrácie: St 06. Júl, 2005, 20:00
Inak dobre sa da vysantit ""TU". Je to dost velka plocha, a su tam nakraslene 2 drahy tu co vidiet zo satelitu a este jedna vecia (tu nevidiet).
Ikak ked som tam vcera jazdil sase som si vsimol efekt co som postrehol aj minule, a to je ze v zaktute som mal problemi z vykonom, tvarilo sa to tak ze ako keby som spomalil a zrychlil.....(otacky boli pritom konstantne) take divne to bolo..... podozrievam loziska na zadnej naprave, ako keby sa pri velkom naklone
nevedeli vysporiadat s axialnou silou....... na rovine sa ten problem neviskituje.
T.
Ikak ked som tam vcera jazdil sase som si vsimol efekt co som postrehol aj minule, a to je ze v zaktute som mal problemi z vykonom, tvarilo sa to tak ze ako keby som spomalil a zrychlil.....(otacky boli pritom konstantne) take divne to bolo..... podozrievam loziska na zadnej naprave, ako keby sa pri velkom naklone
nevedeli vysporiadat s axialnou silou....... na rovine sa ten problem neviskituje.
T.
Naposledy upravil/-a Toman v St 21. Jún, 2006, 10:43, upravené celkom 1 krát.
AMD 7600X, B650M, 32Gb 6400, RTX 3070TI, Fractal Torrent
- Toman
- VIP
- Dátum registrácie: St 06. Júl, 2005, 20:00
Inak cez vikend stoji hliadka (stacionarna) "TU", ta tam je PRAVIDELNE, su zamerany halvne na auta aby nechodili (neparkovali) na tej spodnej obsluznej ceste, (tam co maju chodit ciklisti).
A potom po tej ceste chodi auto co dava pokuty za parkovanie (hlavne na trase Cunovo - Rusouce, minule zasli as k cisticke odpadovich vod, ty sajzdia aj s majakom dost rychlo, asi ked sa nieco udeje)
Skratka cez vykend je to tam Policajtami dost narvane....... by som tam nechodil.
Bespecne "zony" (zatial) - Trasa od mosta Apolo po Cisticku, tam som este policajta nestretol, a potom as za galeriou danubiana, ale tam su treba asi as autom doviest..... Vo sa tika vnutra petrzalky tak stretol som mestkych policajtou, ty ani nezasavili, a potom som stretol neormalnu hliadku ale ty boli v pohode.
T.
A potom po tej ceste chodi auto co dava pokuty za parkovanie (hlavne na trase Cunovo - Rusouce, minule zasli as k cisticke odpadovich vod, ty sajzdia aj s majakom dost rychlo, asi ked sa nieco udeje)
Skratka cez vykend je to tam Policajtami dost narvane....... by som tam nechodil.
Bespecne "zony" (zatial) - Trasa od mosta Apolo po Cisticku, tam som este policajta nestretol, a potom as za galeriou danubiana, ale tam su treba asi as autom doviest..... Vo sa tika vnutra petrzalky tak stretol som mestkych policajtou, ty ani nezasavili, a potom som stretol neormalnu hliadku ale ty boli v pohode.
T.
AMD 7600X, B650M, 32Gb 6400, RTX 3070TI, Fractal Torrent
-
- Používateľ
- Dátum registrácie: St 20. Apr, 2005, 20:00
Kupena z pocket bike.sk a co nato vravim? no, zatial som zasol uspech po dedine ked si to ziham tou 50tkou hlavne pred krcmou stal, kamos na scootri, ze opd, dame preteky polka krcmi ze ma trhne jak nic a nakoniec som vystrelil ako raketa.. a naj je, ze ked zacne prevodovka ist, doslova je citit zrychlenie tam uz namna nestihal..
preco take drahe? nemohol si z inzercie NOVE za 6000 + posta?-TAMY- napísal:7724 sk aj s postou uplne nova,, Ako pecka po dedine jak diabol frcim, ludia nemaju slov som si dal uz aj pretek, ja vs scooter 50 tka scooter a ja som ho trhol
inak mozno budem mat minibike za rakuska , 80 euro (cca 3000)
inak naozaj pekna, si nepisal ze nas stelu?
Brm brm wrrrrrrrrrrr.. gotcha!..