M1ch4l napísal:tak s goldami hej, to je viac takych tankov...
foch 155 je OP, preto vsetci kricia, aby bol nerfnuty. Ma to silne delo, velmi dobru pohyblivost a vyborny pancier, vsetko, co by si mohol chciet. Podobne su za OP povazovane aj T57 a myslim, ze aj Obj. 268.
Všetky T10 TDčká sú silné, nakoľko vymreli artiny. T57 má zase super DPM a ešte aj autoloader.
jackhammer napísal:stiahol som balik modov kedze sa mi uz nechce s tym babrat,a vsetko ok,len mi strasne vadi ked s zo zniceneho tanku vyleti ten holub ci co,vieme to dat prec?
Foch 155 možno papierovo je OP, ale skús si sním zahrať test ak ho nemáš v garáži, a koľko striel z tých 3 dingne ? Vtedy keď potrebuješ prestreliť, tak dve z troch dingneš úplne failovo a tá jedna bude úplne nezmyselná strela a tú prestrelíš
trojan4x4 napísal:Foch 155 možno papierovo je OP, ale skús si sním zahrať test ak ho nemáš v garáži, a koľko striel z tých 3 dingne ? Vtedy keď potrebuješ prestreliť, tak dve z troch dingneš úplne failovo a tá jedna bude úplne nezmyselná strela a tú prestrelíš
dingat s 293mm pen je tvoj fail, nie fail dela. Ok, niekedy ti RNG nepraje, ale nehovor mi, ze nieco taketo sa stava pravidelne
Na testserveri nie su moc realisticke podmienky a v hre sa mi ho nechce grindovat, momentalne mam ine priority.
podla neoficialnych statistik foch 155: EU, RU 53.5% WR, US 53.7%, SEA dokonca 54.5%.
Music: AKG K240 MK II / Beyerdynamic DT 770 Pro 80 Ohm @ Topping DX7 Pro
Bike: 2022 Canyon Neuron CF 8; Coffee: Chemex 6-cup
Samotný WR nie je taký podstatný. Oveľa dôležitejší je pomer medzi globálnym WR ľudí čo hrajú daný tank a WR tanku.
IMHO jediné čo by mal mať Foch 155 nerfnuté je HEAT penetrácia a čas medzi strelami. Z 5s na 6s.
btw: T10 MTs, T9 HTs a T9 MTs sú pekne "červené" čo sa týka OP ratingu.
ja hovorím o zákone schválnosti, nie o skúsenostiach hráča. Ešteže si tak skúsený, že každú strelu penetruješ Pozrel by som sa lahšie dingneš s tým 255mm kanónom ako s čímkoľvek... kaliber nieje všetko.
crux:
vyssi OP rating znamena viac OP?
inac HEAT nie je bohvieco. Neviem ako so 155mm delom, no vcera sme hrali CW a s T110E5 v prvej bitke som siel s HEAT a kazda strela bola bounce...A to som akoze mieril na slabe miesta. Tak som sa na to vysral a dalsie siel s AP.
Áno. Vyšší OP rating = viac OP tank. Neviem ako je to presne so zmenenou HEAT mechanikou, ale pred tým mohol Foch 155 strieľať s autoaim. A voči HEAT E5ky to nemôžeš úplne porovnávať. Jej HEAT stratilo aj penetráciu, ale nie HEAT Foch 155.
1.) nižšia penetrácia prémium munície T10s (a teda aj HEAT) - netýka sa Foch 155
2.) HEAT je oveľa menej účinné voči spaced armor nakoľko stráca výrazne pen. - týka sa Foch, avšak spaced armor nie je na mnohých miestach + HEAT Foch má 408mm pen (teda aj keď stratí 20% pen je to ešte stále dosť).
vacsina hracov je slabych
ja mam s T30 priemerne po 56 bitkach tiez 2.8k (mal som viac), WR len 52%. Snad sa to zlepsi...zatial malo bitiek, tak ta WR je dost nestabilna.