presne aj mna ... ked ti dojde, ze hento je virus ... by som chcel vidiet, ako ti to nieco znici ... ... a este ked dojde, ze posli tuto spravu tolkym a tolkym, alebo ze ICQ bude platene ... no proste koniec ...jararak napísal:urcite myslis tie hoaxi co pobehuju ze neprijmaj kontakt s takym menom, je to virus. ak myslis to je to a uz ma s tymi postami ludia vazne
nie nemyslim tieto hluposti ale su chyby ktore povoluju pouzit port ktory je default pre icq aj inym prograom a to uz je problem, lebo antivir to neodhaluje lebo si mysli ze furt sa jedna o ICQ. take trojany v minulosti to robili, alebo spamove programy typu (XXX.com a podobne) takze viem ze sa to dost zneuzivalo....lokalna chyba, ale ako vravim, kazdy programy ma taketo chyby, ide len o to aby sa rychlo opravovali ... :roll:jararak napísal:urcite myslis tie hoaxi co pobehuju ze neprijmaj kontakt s takym menom, je to virus. ak myslis to je to a uz ma s tymi postami ludia vazne
to je uplne normalny spam aby ste sa rozculovali ako terazCrakeN napísal:presne aj mna ... ked ti dojde, ze hento je virus ... by som chcel vidiet, ako ti to nieco znici ... ... a este ked dojde, ze posli tuto spravu tolkym a tolkym, alebo ze ICQ bude platene ... no proste koniec ...jararak napísal:urcite myslis tie hoaxi co pobehuju ze neprijmaj kontakt s takym menom, je to virus. ak myslis to je to a uz ma s tymi postami ludia vazne
Core i5 4570 + Akasa Nero S, Asus Z87M-PLUS, 4x4GB DDR3 1600Mhz Kingston HyperX, EVGA GAMING GTX 1060 6GB, Coolermaster N200, Seasonic Titanium 750W, 250GB Samsung EVO 850 + crucial MX500 SSD 1TB, MSI OPTIX MAG341CQ
- jararak
- Moderátor
- Dátum registrácie: Št 13. Jan, 2005, 20:00
migra nevola sa to spam ale hoax.
imho chapem ze ked je raz otvoreny port tak ked ho viem zistit tak si mozem cez neho robit s kompom co chcem pokial na druhej strane neni macher ktory caka len na mna pokial mu ukazem svoju ipcku a uz po mne pojde
imho chapem ze ked je raz otvoreny port tak ked ho viem zistit tak si mozem cez neho robit s kompom co chcem pokial na druhej strane neni macher ktory caka len na mna pokial mu ukazem svoju ipcku a uz po mne pojde
Watching you ...
Modra je dobra a preto ju mam aj v logu.
Modra je dobra a preto ju mam aj v logu.