Všeobecná diskusia
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 12. Máj, 2005, 20:00
Re: Všeobecná diskusia
ja som mal golf V GTI:) 55tis km.... vsetko tam vrzgalo atd.. no strach,ale inak spotreba a vykon fajn,prijemne vozenie. ale prednokolky su u mna zabite...
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 25. Jan, 2012, 21:07
Mne sa ako tak pacila aj 5tka a myslim ze aj nove Polo je v dnesnej dobe celkom pekne inac tiez asi nic viac. Ja som bol aj som skor na sportove sedany, to je pre mna
Intel i5 4670k 4.6ghz 1.22V, Corsair h100i, Asus Maximus VI Hero, Kingston Hyperx predator 2*4gb 2400mhz cl11 XMP, Kingston HyperX 3k SSD, ST Barracuda 2TB (ST2000DM001), Asus GTX670 DCUII 1307boost/7100 1.2V,Corsair HX650, NZXT Phantom 630, repro: Logitech Z-5500, PSP 3004 black nejaky FHD Asus 22" :D
Hero 4670k validator
Hero 4670k validator
Ford Probe. Pomerne lacne, benzin 2.2 alebo 2.5 V6 a o zabavu mas postarane.1adad1 napísal:ale tak za 8litrov na sto si mozem uz kupit aj nieco rychlejsie hadam
Viete mi niekto povedat, ci je Avanti benzinka v Kittsee otvorena nonstop?
tak nic, otvorene 6-22
To buď chápeš, ale potom sa nepýtaš, alebo nevieš a potom nemá význam odpovedať.
Spoiler: ukázať
- landrower
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 16. Okt, 2009, 16:45
akoze, aj ja som zvazoval Golf, ale to auto som nenasiel nikde v okoli inzerat v rozumnom stave za rozumne prachy, tak prisla na rad astra, ktora sa mi aj tak uz veeelmi dlho pacila
a co sa tyka lacneho silnejsieho auta, kamarat velmi dobre kupil 2.3 accord, samozrejme co to sa pomenilo (rozvody a tusim nejake capy prednej napravy), celkem vzato ale dobry kus, ale v meste sa pod 10 nedostane, nech to je akokolvek rychle. dalej znamy tiez za dobru cenu kupil carinu E 2.0, a tiez na spotrebu nic moc v meste... tych 9-10... skratka, stare auta zeru umerne k objemu v podstate
(aj ked, ked budem kupovat dalsie auto, asi ozeleiem spotrebu a kupim radsej silnejsie auto, predsa len vadi mi ze ked zapnem klimu tak to citit slusne na vykone...)
a co sa tyka lacneho silnejsieho auta, kamarat velmi dobre kupil 2.3 accord, samozrejme co to sa pomenilo (rozvody a tusim nejake capy prednej napravy), celkem vzato ale dobry kus, ale v meste sa pod 10 nedostane, nech to je akokolvek rychle. dalej znamy tiez za dobru cenu kupil carinu E 2.0, a tiez na spotrebu nic moc v meste... tych 9-10... skratka, stare auta zeru umerne k objemu v podstate
(aj ked, ked budem kupovat dalsie auto, asi ozeleiem spotrebu a kupim radsej silnejsie auto, predsa len vadi mi ze ked zapnem klimu tak to citit slusne na vykone...)
Steam: michalsveto
Kup si auto bez klimy ako ja a toto riesit nemusis
Treba nieco ozrutne, minimalne RR Merlin
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 12. Máj, 2005, 20:00
ja klimu v aute nepouzivam:) otvorene okno je top aj ked obcas dostanem prievan do usi:) zvacsa na jar/jesen,ale zabijem sa ked mi je stale teplo
- landrower
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 16. Okt, 2009, 16:45
tak, v meste moc ani ja, na kratke trasy to nema prilis vyznam, ale napr ked ides par hodin po dialnici tak z otvoreneho okna by ta vykotilo tam je klima jasny TOP.
Steam: michalsveto
-
- Používateľ
- Dátum registrácie: Po 27. Sep, 2010, 19:31
Presne takto používam klímu ja. Mesto a nejaké pomalšie krátke trasy všetky okná dole (aj tak milujem ten pocit ) a na dlhých a rýchlych trasách okná hore & A/C 'on'. Na tých dlhých trasách to so spotrebou takmer vôbec nepohne, kdežto v meste, kde aj tak účinok nič-moc je z toho požierač obrubníkov...landrower napísal:tak, v meste moc ani ja, na kratke trasy to nema prilis vyznam, ale napr ked ides par hodin po dialnici tak z otvoreneho okna by ta vykotilo tam je klima jasny TOP.
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 25. Jan, 2012, 21:07
Intel i5 4670k 4.6ghz 1.22V, Corsair h100i, Asus Maximus VI Hero, Kingston Hyperx predator 2*4gb 2400mhz cl11 XMP, Kingston HyperX 3k SSD, ST Barracuda 2TB (ST2000DM001), Asus GTX670 DCUII 1307boost/7100 1.2V,Corsair HX650, NZXT Phantom 630, repro: Logitech Z-5500, PSP 3004 black nejaky FHD Asus 22" :D
Hero 4670k validator
Hero 4670k validator
-
- Používateľ
Hmm, keď to porovnám s mojim autom... ...ty máš 92 litrovú nádrž?
Ja si stale robim srandu zo svojich cestujucich nastupime > stiahnem okna alias zapnem manualnu dvojzonovu klimu (mam len 2 okna). Poviem ze keby im bola zima tak si maju klimu na svojej strane vypnut (vytiahnut okno).
Fakt je ten, ze pri 110+ je moja "klima" dost nepohodlna (je hlucna a vetrak sa neda zregulovat) a v meste tiez moc nefunguje ked stoji clovek na semafore
Fakt je ten, ze pri 110+ je moja "klima" dost nepohodlna (je hlucna a vetrak sa neda zregulovat) a v meste tiez moc nefunguje ked stoji clovek na semafore
- Chris
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 13. Jan, 2006, 02:00
kvoli tomu, ze moj kocar nema klimu, tak ho predavam, auto bez klimy a vyhrievanych sediaciek uz nechcem
Master of PaloAlto NGFWs, Cisco ASAs
-
- Používateľ
Keď by som si kupoval ďaľšie auto, tak mám zopár tipov, čo by som v porovnaní s terajšou výbavou ešte privítal, ale vyhrievaným sedačkám som nikdy nejak nerozumel, príde mi to dosť ako zbytočnosť... ...toť môj názor...