Všetko o mobilných telefónoch, tabletoch, fitness náramkoch, smart hodinkách a iných prenosných zariadeniach. Diskusia o mobilných sieťach, operátoroch a ponukách. Toto nie je nákupná poradňa!! Taktiež zadeľte tému do dobrej podkategórie
povedal by som ze ta cena je tak adekvatna, ani draha ani nejako extra vyhodna. treba povedat ze nove galaxy nexusy idu vo webshopoch okolo 300 eur, co je uplne insane cena. phone je to dobry, s vybornou podporou a komunitou okolo toho, takze updaty by mali byt k dispozicii aj ked Google dropne oficialny support.
Tiež som nad ním premýšľal ale nakoniec som za podobnú cenu zohnal htc one x 32gb asi ročný kúsok a som nadmieru spokojný samozrejme sense som hneď menil za miui
TheW7U11 napísal:Mám možnosť kúpiť mesačný Samsung Galaxy Nexus za 199€ so záručným listom.Oplatí sa to, po stránke výkonu fónu?
Sice ten telefon ma svoj vek, ale stale je to relativne dobry telefon. Po par mesiacoch pouzivania HTC One sice badat v urcitych momentoch na Galaxy Nexus to, ze ma "iba" dualcore, na druhej strane ten telefon bude este dlhu dobu podporovany - moj Galaxy Nexus uz napriklad dostal Android 4.3, co je jedna zo zasadnych vyhod napriklad oproti vyssie spominanemu HTC One X, ktory este stale nedostal 4.2.
Za tu cenu je to asi bezkonkurencna ponuka v kategorii telefonov s Androidom.
@faugusztin v tomto máš pravdu google telefóny majú dobrú podporu a vždy aktuálnu verziu os .
Ale vzhľadom na výkon som bral ten hox , mimochodom , mám tam 4.2
Tak nakoniec som zjednal cenu na 170€.Fón je super za tú cenu, hlavne dispej.FULL HD videá prehráva bez problémov a hry ako NFS Most Wanted a Modern Combat 4 fungujú veľmi dobre len občas seknu.