Ahojte,
Mal by som na Vás prosbu, frajda ide študovať ekonómiu a zháňa book, ako baba, hry nehráva, idealne preňu aby bol tenší a ľahší..
a také veci ako kvalitné šasi hádam netreba ani spomínať..
ja som jej ukázal toto: http://www.alza.sk/lenovo-ideapad-u310- ... 441801.htm, no možno mi poradíte niečo iné..
Neviem aký je rozdiel medzi i3kami a dualcore pentiami alebo celeronmi.. takže budem vďačný za akýkoľvek iný typ
Notebook pre frajerku okolo 300 €, max 400 €
Re: Notebook pre frajerku okolo 300 €, max 400 €
Tak dodatocne: http://www.alza.sk/lenovo-ideapad-u310- ... 441801.htm
Cpu intel core i7-3770 MB MSI Z77-G45 Thunderbolt GFX MSI gtx 660 OC RAM 16 Gb Corsair Black Vengeance CPU cooler Corsair H100i Case NZXT Phantom 630 SSD Kingston HyperX 120Gb HDD WD Caviar Black 1Tb + WD Caviar Green 2Tb PSU Enermax 650W Gold
Predstavivosť je dôležitejšia než vedomosti. Vedomosti sú obmedzené, predstavivosť však obopína zemeguľu.
Albert Einstein
Predstavivosť je dôležitejšia než vedomosti. Vedomosti sú obmedzené, predstavivosť však obopína zemeguľu.
Albert Einstein
- Krutibrko
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Ne 02. Mar, 2008, 14:00
Ak môže, nech ide do toho Učkoveho Lenova, pozeral som tieto modely v jednom obchode, spracovaním sa to nedalo porovnať...
- Krutibrko
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Ne 02. Mar, 2008, 14:00
Pavilion isto nech neberie... Chce notebook, nie radiator...
python ty aj chces poradit alebo len zbieras prispevky aby si videl bazar ? ak chces poradit tak radsej cosi poprecituj a zorientuj sa v problematike ... rychlokvaseny odbornici su onicom ...
- lednicky1
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: Ne 08. Júl, 2007, 08:00
Ja sa ju snazim dotlacit do toho ideapadu, ten je podla mna skvely, na tu cenu... len sme sa boli pozriet ake velke su 13 palcovky, a to sa jej zdalo male.. leob je zvyknuta na 15tku... ale to lenovo za tych 399 moze byt, nie?