pozri, ak mas problem s PC (akykolvek) a mas cely PC zaplombovany, tak jednoducho behni do predajne, a povec aky je problem a oni by mali problem odstranit v zarucnom servise... Nestratis zaruku, co je podstatne... Osobne som bol predajcom v PC obchode tak viem ako to chodi. Pokial plombu strhnes, predajca tvojho PC ti zaruku NEUZNA, lebo si sa hrabal v PC ktory skladali oni a bol plne funkcny, a tym vidia ze si sa hrabal a uz nikto nema dokazy otom cim bola sposobena porucha PC.
Tak to bohuzial chodi u beznych predajniach, tie lepsie ani plombu nedavaju..
problem s chladenim
Kolko mas rokov ? Ak toto nezvladnes tak uz radsej nist nerob lebo ten tvoj pc zle dopadne ......
1. pusti everest
2. klikni na Pocitac
3. a tam potom klikni na senzory
4. enjoy
PC:1 * Opteron144@2935mhz 326x9 1.55Vcore * * WaterCooled By Viscool V2 WB ** <> ** Eheim 1048 & reservoir by Viscool ** Kadet Radiator * DFI LP UT NF4 SLI-DR Expert * WaterCooled by Viscool SLIM * G.SKILL F1-4000USU2-2GB HZ PC4000 * 7K250 120GB * T7K250 250GB SATAII NCQ * Leadtek 7900GT * WaterCooled * DVD-RW LG-4163A106 * CaseTek C1018 * CoolerMaster 450W RealPower * PHILIPS 21"CRT 201B40 <> 1600/1200 @ 100HZ !!! *
[colour=red]
Kontaktujte ma cez ICQ:324-124-765[/colour]
[colour=red]
Kontaktujte ma cez ICQ:324-124-765[/colour]
..hm..to GPU ze 88°C?!!to je daka blbost nie ja mam 6200 a 88°C nemala ta karta po dost velkom OC zo(so)? stock chladicom,na orig.taktoch mala 40-60°C 60=velmi dlhom hrani....prockak 48°C...Athlon?!Venice pozri do CPU-Z...ti zaxvilu prekroci TCaseMax a neviem aky mas?Althon64 tak nehreju.....na twojom mieste by som nevahal...isiel by som do tej predajne...nech tam daju daky120 Fan..inak to nevidim.........
Btw...nema to ist do Chladenia??
Btw...nema to ist do Chladenia??
..TO JE NIECO??!! :8O:116°C na grafe??6200??aky to je vyrobca??tej grafy?ja som mal 59°C po twrdom drtaku asi 4hod...a nie30MIN...
Venice je jadro...Starsie je Winchester ale rozdiel medzi nimi nie je okrem OC=Venice vykonejsie...neviem ako hreje Winchester??
sak vygoogli CPU-Z=jadro takt....
TCaseMax=max telplota procaku ja mam 53°C
ale neviem co sa stane ked sa to prekroci...
ale urcitenic dobreee
....napis ake jadro mas(na tom asi velmi nezalezi)...stiahni programy ked nic hodim ti sem linky........
.....A ten Fen to newiem
Venice je jadro...Starsie je Winchester ale rozdiel medzi nimi nie je okrem OC=Venice vykonejsie...neviem ako hreje Winchester??
sak vygoogli CPU-Z=jadro takt....
TCaseMax=max telplota procaku ja mam 53°C
ale neviem co sa stane ked sa to prekroci...
ale urcitenic dobreee
....napis ake jadro mas(na tom asi velmi nezalezi)...stiahni programy ked nic hodim ti sem linky........
.....A ten Fen to newiem
........www.majorgeeks.com/download425.html.....inak stacillo by troxa citat na fore je o pretaktovani AMD64 dost aj s linkami na programy....NV44 nie je vyrobca ale jadro GPU..vyrobca MSI,ASUS,SPARKLE.....to ti moze ist zo zdroja uuplne hore ak teda tam mas fan...ako to tam mas?
tak neviem neviem , ale mne to vizera na pasivnu 6200 vku ....
- s tou teplotou treba nieco urobit
- CPU - Z si stiahnes tu : http://www.cpuid.org/cpuz.php
ale ten ti nevie citat senzori - cize ti nezisti teplotu ....
- afaik Smartguardin funguje len na DFI doskach
/ akoze keD ti vyfukuje teply vzduch , tak sa necuduj , veD mas maly radiator ako pc
- CPU chladic mas asi BOX (chladic na procesor) alebo si chcel nieco ine ?
- s tou teplotou treba nieco urobit
- CPU - Z si stiahnes tu : http://www.cpuid.org/cpuz.php
ale ten ti nevie citat senzori - cize ti nezisti teplotu ....
- afaik Smartguardin funguje len na DFI doskach
/ akoze keD ti vyfukuje teply vzduch , tak sa necuduj , veD mas maly radiator ako pc
- CPU chladic mas asi BOX (chladic na procesor) alebo si chcel nieco ine ?
s pozdravom, crux.