Windows® Phone - Skúsenosti, rady, problémy, aktuality...
Re: Windows® Phone - Skúsenosti, rady, problémy, aktuality..
hmm myslite ze by 920na bola krok vedla? ( alebo dosetrit na 925? )
Tak 925 je zaujimava hmotnostou, ktoru zrazili. Na druhej strane, na hmotnost 920 som si celkom rychlo zvykol. Ono treba si zvazit plusy a minusy a podla toho sa rozhodnut, ci ti staci 16GB storage, alebo radsej 32GB. 925 by mala mat aj o cosi lepsi fotak, resp. optiku.
To buď chápeš, ale potom sa nepýtaš, alebo nevieš a potom nemá význam odpovedať.
Spoiler: ukázať
fotoaparat mi stačí v kvalite 8x - lumie maju lepšie snáď všetky Storage moc neriešim využívam skydrive tam mam dosť miesta. Len či ho neodrežú od supportu hneď ako to kúpim
toho som sa bal aj ja, ked som kupoval pred troma mesiacmi L920
edit:
Tak som to nevydrzal, updatol som telefon cez NSU
- samotny update trval asi 2 minuty, samozrejme WIPE telefonu
- po restarte polstina, ale hned po stlaceni dalej mi ponuklo vyber jazyka
- nasledne sa obnovuje zo zalohy, cca v 80% obnovovania sa zmenila farba dlazdic z modrej na sedu
- momentalne mi obnovuje aplikacie, ktovie ci aj nastavenia aplikacii. Fotky a videa nic, ale tie si nahadzem spat cez PC. SMSky mi zatial neobnovilo, hadam ich nataha spat, kedze boli zaskrtnute na zalohovanie do cloudu
edit:
Tak som to nevydrzal, updatol som telefon cez NSU
- samotny update trval asi 2 minuty, samozrejme WIPE telefonu
- po restarte polstina, ale hned po stlaceni dalej mi ponuklo vyber jazyka
- nasledne sa obnovuje zo zalohy, cca v 80% obnovovania sa zmenila farba dlazdic z modrej na sedu
- momentalne mi obnovuje aplikacie, ktovie ci aj nastavenia aplikacii. Fotky a videa nic, ale tie si nahadzem spat cez PC. SMSky mi zatial neobnovilo, hadam ich nataha spat, kedze boli zaskrtnute na zalohovanie do cloudu
To buď chápeš, ale potom sa nepýtaš, alebo nevieš a potom nemá význam odpovedať.
čakám ešte na update display + touch. v glance nastaveniach by mala pribudnúť možnosť "Peek". Som zvedavý ako na tom bude s výdržou baterky... potešilo by nejakých pár hodiniek dlhšej výdrže.
jeeeeej, uz mi obnovilo aj smsky aj historiu chatov co som mal v telefone
stahovanie aplikacii malo asi vyssiu prioritu, namatkovo vyskusane - zostal mi progres v Jetpack Joyride
stahovanie aplikacii malo asi vyssiu prioritu, namatkovo vyskusane - zostal mi progres v Jetpack Joyride
Peek je vždy, ja keď ho vytiahnem z vačku, vtedy sa rozsvieti, inak je display off.Zubesuch napísal:čakám ešte na update display + touch. v glance nastaveniach by mala pribudnúť možnosť "Peek". Som zvedavý ako na tom bude s výdržou baterky... potešilo by nejakých pár hodiniek dlhšej výdrže.
.
L920 po update nema peek. Treba ist na tento link a aktualizovat si to. Po aktualizacii su moznosti Off, Peek, Timed a Always off.
- trojan4x4
- Používateľ
- Dátum registrácie: Ne 17. Feb, 2013, 15:55
Sakra, kedy updatnu ten hrozny fB na wp7.. -_-
nechci ten co je na wp8 ten pre istotu nieco ako notifikacie neriesi vobec
- trojan4x4
- Používateľ
- Dátum registrácie: Ne 17. Feb, 2013, 15:55
Dufam, ze ten slubovany augustovy update poriesi ASPON tu rychlost... O notifikacie mi ani nejde, tie na 7 funguju v pohode, len ta rychlost OMG.
Chystam sa n atu lumiu.. Takze .. No .. Musi sa to doriesit.. skor nez ju kupim :D
Chystam sa n atu lumiu.. Takze .. No .. Musi sa to doriesit.. skor nez ju kupim :D
kup iPhone, tam to ide spolahlivo
mozno to tak dopadne, uvidíme
och ... prave som zobral do ruky staru Lumiu 800 to je krasa