reklmacia ip 4s
-
- Čierna listina bazáru
- Dátum registrácie: Pi 08. Apr, 2011, 17:30
reklmacia ip 4s
zdravim, pred par dnami mi spadol iphone 4s a rozbila sa zadna strana telefonu. dnes som to dal do servisu vymenit praca na 5minut. zaujima ma ci mi touto vymenou nepadla zaruka teda keby som riesil pripadnu reklamaciu ci by mi bola uznana v telekome. dik
Re: reklmacia ip 4s
pravdepodobne nepadla nakolko zaručné šróby sa nachádzajú úplne inde (pridržiavajú dosku). Záleží však od technika, ktorý to bude posudzovať (aj tie spodné sú natreté farbou, nakoľko to posudzujú neviem )
- icefire
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: So 01. Nov, 2008, 19:48
Nie, pokial si pouzil originalny diel, tak to nezistia. Ja som si hned v 2 den po kupe menil zadny kryt sam za hlinikovy a neskor to daval na reklamaciu naspat s origo a bolo to bez problemov.
Spoiler: ukázať
-
- Čierna listina bazáru
tak snad dali origo robili mi to v petrzalke servismobilov a pytal som sa nato povedala ze mi padla zaruka tymto zasahom lebo boli otvarane tie sroby a oni to tam uvidia na reklamacii.. takze trosku mi odlaho lebo budem to musiet dat na reklamaciu prestal ist fotoaparat, skusal som aj restore a nepomohlo.. ten fotak uz nesiel pred tym padom takze asi na doske bude nejaka vada. dik este raz
-
- Čierna listina bazáru
tak zial reklamaciu neuznali vzhladom nato ze v tom servise mi dali neoriginalny diel a tym padom na ten telefon skoncila akakolvek reklamacia