Všeobecná diskusia
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 12. Máj, 2005, 20:00
Re: Všeobecná diskusia
jazdim a dufam,ze dlho bez poruchy.
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 25. Jan, 2012, 21:07
vies cim to nakoniec bolo ze ti vypinalo auto?
Intel i5 4670k 4.6ghz 1.22V, Corsair h100i, Asus Maximus VI Hero, Kingston Hyperx predator 2*4gb 2400mhz cl11 XMP, Kingston HyperX 3k SSD, ST Barracuda 2TB (ST2000DM001), Asus GTX670 DCUII 1307boost/7100 1.2V,Corsair HX650, NZXT Phantom 630, repro: Logitech Z-5500, PSP 3004 black nejaky FHD Asus 22" :D
Hero 4670k validator
Hero 4670k validator
-
- Pokročilý používateľ
ano 3x vstrek mrtvy, 3x zhavic+Rj... nakoniec som dal nove 3x vstrek, 6x zhavic+Rj, nejake vysokotlakove hadicky od turba a tak.
tipujem tak 2000
To buď chápeš, ale potom sa nepýtaš, alebo nevieš a potom nemá význam odpovedať.
Spoiler: ukázať
-
- Pokročilý používateľ
ked ratam aj odtah ,servis atd ,okolo 1200e myslim...
keby som isiel cez origo bmw servis len za material dam 1800e - co mi nacenili.
keby som isiel cez origo bmw servis len za material dam 1800e - co mi nacenili.
- killswitch
- VIP
- Dátum registrácie: Pi 21. Jan, 2005, 20:00
neviete niekto, ci mozem nejakym sposobom riesit skodu na aute, ktore nie je moje? majitel je dlhodobo v zahranici. skoda by sa mala uhradit zo zakonnej poistky vinnika. potrebujem splnomocnenie alebo sa da aj bez toho? jedina moja praca by asi bola pockat obhliadkara a zaviest auto do servisu.. alebo sa mylim?
Mne sa stalo cosi podobne - ked som bol na sluzobke, tak som mame nechal auto a samozrejme jej museli urvat spatne zrkadlo. Termin obhliadky sice dohodli bezomna telefonicky, ale pri podpisovani papierov od obhliadkara som musel byt ja, resp. si odpisoval udaje z mojho obcianskeho.
Opacna situacia - ked potrebujes nahlasit, ze si posobil skodu, tak to staci telefonicky a tam ziadne splnomocnenie nepotrebujes, maximalne si ta preveria cez rodne cislo prip. iny udaj, ktory maju k dispozicii.
Opacna situacia - ked potrebujes nahlasit, ze si posobil skodu, tak to staci telefonicky a tam ziadne splnomocnenie nepotrebujes, maximalne si ta preveria cez rodne cislo prip. iny udaj, ktory maju k dispozicii.
To buď chápeš, ale potom sa nepýtaš, alebo nevieš a potom nemá význam odpovedať.
- mirjak
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 16. Nov, 2006, 02:00
Nepotrebujes nic... teda okrem dokladov TP/OEV/poistenie od auta. Ja som tak riesil firemne auto, vinnik bol raz v koop a raz v Allianz. A nema majitel aj havarijne poistenie? Vacsinou je lepsie ist cez havarijnu (akurat spoluucast si potom poistovna vymoze od vinnikovej ZP)
- landrower
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 16. Okt, 2009, 16:45
z mojich skusenosti, ked som riesil sluzobne auto, tak som vsetko v pohode vybavil ja.
ked som riesil moje auto, ktore bolo pisane na otca, tiez som ho k tomu nepotreboval
staci vediet rodne cislo cloveka na koho to je poistene (pri firme ico)
ked som riesil moje auto, ktore bolo pisane na otca, tiez som ho k tomu nepotreboval
staci vediet rodne cislo cloveka na koho to je poistene (pri firme ico)
Steam: michalsveto
-
- Pokročilý používateľ
chalani nezhanate niekto zimne pneu?mam dve sady, obidvoje R17
jedny runflat , 225/45, pirelli sotto zero, vzor cca 5,5mm
druhe takmer nove 225/45,neni su runflat, KUMHO, kupene na subaru, vzor 99percent noveho.
jedny runflat , 225/45, pirelli sotto zero, vzor cca 5,5mm
druhe takmer nove 225/45,neni su runflat, KUMHO, kupene na subaru, vzor 99percent noveho.
- killswitch
- VIP
- Dátum registrácie: Pi 21. Jan, 2005, 20:00
Diky chalani. Havarijné na auto nie je, preto ZP. Aj by som sa tieto veci popýtal v poisťovni, ale dovolať sa do kooperatívy cez dovolenky je úloha, ktorá sa dá porovnať s pokusom vykúpať naraz 12 adolescentných romales v pollitráku.
-
- Používateľ
- Dátum registrácie: Po 27. Sep, 2010, 19:31
Tak ja mám v Kooperatíve aj auto, aj skúter a podľa mňa vybaviť s nimi niečo telefonicky aj mimo doby dovoleniek je majstrovstvo...
P.S.: skutočne vybaviť, nie len zložiť s pocitom, že vybavil som...
P.S.: skutočne vybaviť, nie len zložiť s pocitom, že vybavil som...
- landrower
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 16. Okt, 2009, 16:45
tak, genertel poistovna si chcela vyse pol roka (mozno aj tristvrte) po nehode ist obzriet auto, som sa ich rovno spytal ci im ne*ebe, auto bolo davno predane a opravene dalsim majitelom....
Steam: michalsveto