Všeobecná diskusia
Re: Všeobecná diskusia
Co na tom chceli obzerat? Ak uz bolo raz obhliadnute a vyplatili ti poistku, tak ich to nema co zaujimat.
To buď chápeš, ale potom sa nepýtaš, alebo nevieš a potom nemá význam odpovedať.
Spoiler: ukázať
- landrower
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 16. Okt, 2009, 16:45
nn, to bol pripad ked zrazu sa niekto rozhodol ze som nebol poskodeny ale vinnik (na sluzobnom)
a volala mi moja poistovna kde som ani ja nic nenahlasoval
a volala mi moja poistovna kde som ani ja nic nenahlasoval
Steam: michalsveto
Ludia môžem mať nad špz biele žiarovečky? prejdem cez STK ?
MB:ASROCK Z68 Pro3-M CPU:i5-2500K + Gelid Tranquillo+UCTB12 RAM:KINGSTON 4x2GB DDR3 1333MHz HDD:WESTERN DIGITAL Caviar Green 500GB 32MB cache SSD:CRUCIAL M4 128GB GPU:MSI GeForce GTX 1060 GAMING X 6G Sound:Sound blaster tactic3d sigma PSU:Seasonic X-660 Case:SILVERSTONE SST-PS05B Precision + 7xEnermax T.B.Silence, UCTB12 Monitor:LG IPS235V-BN
Tak origo sú žlté, pýtam sa na to pretože dnes človeka doebú za všetko...
MB:ASROCK Z68 Pro3-M CPU:i5-2500K + Gelid Tranquillo+UCTB12 RAM:KINGSTON 4x2GB DDR3 1333MHz HDD:WESTERN DIGITAL Caviar Green 500GB 32MB cache SSD:CRUCIAL M4 128GB GPU:MSI GeForce GTX 1060 GAMING X 6G Sound:Sound blaster tactic3d sigma PSU:Seasonic X-660 Case:SILVERSTONE SST-PS05B Precision + 7xEnermax T.B.Silence, UCTB12 Monitor:LG IPS235V-BN
asi na STK neprejdem ak by som SPZ presunul zo stredu na lavy bok ala Evo X style?
- Chris
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 13. Jan, 2006, 02:00
akurat dnes som bol na STK/EK a jedine co mu vadilo , tak bola opadana orange farba zo zadnych smeroviek, musel som vymenit a bolo v poho
Master of PaloAlto NGFWs, Cisco ASAs
-
- Používateľ
- Dátum registrácie: Po 27. Sep, 2010, 19:31
Prečo by nie? Myslím si, že by nemal byť problém, veď aj Alfy Romeo to tak majú...hawkeye napísal:asi na STK neprejdem ak by som SPZ presunul zo stredu na lavy bok ala Evo X style?
- landrower
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 16. Okt, 2009, 16:45
hej ale alfy to tak maju od vyroby a teda aj homologovane, ake su na to presne predpisy ale neviem
kazdopadne myslim ze by to mohol byt problem...
kazdopadne myslim ze by to mohol byt problem...
Steam: michalsveto
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ut 12. Aug, 2008, 12:16
tak .. Felicia 1.9D s cerpadlom od Boshu, cesta Prievidza - Pardubice 3ja ludia + batozina, trasa isla PD, TN, Brno , D1 az do Jihlavy a tam cez okresky ... Max. dosiahnuta rychlost bola 160km/h dalo by aj viac ale predsalen to bola D1 cez pracovny den, a priemerna spotreba bola uzasnych 5,3
CPU: AMD Phenom X3 720 BE 2,8 GHz @ 3,9 GHz 1,45V @@@ Phenom x4 3,6Ghz 1,375V (batch no. 0905 FPMW)CPU Cooler: Gelid Tranquillo rev.2 MB: Gigabyte 790XTA-UD4 RAM: 2x4GB ADATA Xtreme Series 2000 Mhz 8-7-6-15 tRC 11 CR 1T GPU: Asus EAH5850 DirectCU (985@5200MHz(1300MHz)) Monitory: 2x 24" LCD shit CRT HDD: WD 10EALS, ST Barracuda ST1000DM003 PSU:Seasonic M12II 620W 80Plus OS: Windows 7 Ultimate SP1 x64, Myš: nejaká Canyon Klávesnica : Microsoft Natural Elite, 3DMark Vantage : P16326 3DMark 06 : 21345
To buď chápeš, ale potom sa nepýtaš, alebo nevieš a potom nemá význam odpovedať.
- Krutibrko
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Ne 02. Mar, 2008, 14:00
Diviak mu prebehol cez cestu...
zevraj v presove
-
- Používateľ
- Dátum registrácie: Po 27. Sep, 2010, 19:31
Mal som vyhliadnuté jedno ojazdené auto, len som mal obavy z toho, že to bol turbobenzín.
Jeden kamarát, majiteľ turbodiesla, mi ale povedal, že sa nemám toľko báť, že aj keby časom vyskočila potreba výmeny celého turba, tak to vo všeobecnosti stojí ± ⅓ oproti turbu pre diesel. Vraj preto, že je tam vo všeobecnosti menej komponentov (spomínal nejaké ventily, reguláciu a pod.)
Mám len nejaké teoretické vedomosti o tom, ako turbo pracuje. Už nejaké konkrétne komponenty ozaj nepoznám - neviem niečo, s čím som sa nestretol. Doteraz som mal len benzín atmosféru.
Chcem sa vás teda opýtať - dá sa to ozaj nejak takto zovšeobecniť? Ozaj je turbo a jeho komponenty pre benzínový motor jednoduchšie, ako pre dieslový? Je to teda vo výsledku ozaj lacnejšie? (myslím opravy, prípadne výmena). Ak áno - ozaj až o ⅔ v porovnaní s cenami podobných úkonov pre dieslový motor?
Vopred vďaka za zmysluplné odpovede.
Prosím, nepíšte o tom, že prečo si radšej nekúpim Hondu Civic/Accord/... s kvalitnou a nezničiteľnou atmosférou...
Jeden kamarát, majiteľ turbodiesla, mi ale povedal, že sa nemám toľko báť, že aj keby časom vyskočila potreba výmeny celého turba, tak to vo všeobecnosti stojí ± ⅓ oproti turbu pre diesel. Vraj preto, že je tam vo všeobecnosti menej komponentov (spomínal nejaké ventily, reguláciu a pod.)
Mám len nejaké teoretické vedomosti o tom, ako turbo pracuje. Už nejaké konkrétne komponenty ozaj nepoznám - neviem niečo, s čím som sa nestretol. Doteraz som mal len benzín atmosféru.
Chcem sa vás teda opýtať - dá sa to ozaj nejak takto zovšeobecniť? Ozaj je turbo a jeho komponenty pre benzínový motor jednoduchšie, ako pre dieslový? Je to teda vo výsledku ozaj lacnejšie? (myslím opravy, prípadne výmena). Ak áno - ozaj až o ⅔ v porovnaní s cenami podobných úkonov pre dieslový motor?
Vopred vďaka za zmysluplné odpovede.
Prosím, nepíšte o tom, že prečo si radšej nekúpim Hondu Civic/Accord/... s kvalitnou a nezničiteľnou atmosférou...